sleepingbyday Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 może bym i weszła, ale kogo mam szukać? iljova, nie ma strachu - jeszce się taki nie narodził, ktory by z ewolucja wygrał ;-). to moze potrwać, nawet i długo, bo aroganci nami rządzą (także w wymiarze ue - wiem cos o tym, na jesieni żarłam się z takim jednym bubkiem, który uważał, że fakt bycia premierem powinien chronić od kary więzienia!), ale natura wygra ;-) Quote
Iljova Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='sleepingbyday']może bym i weszła, ale kogo mam szukać? iljova, nie ma strachu - jeszce się taki nie narodził, ktory by z ewolucja wygrał ;-). to moze potrwać, nawet i długo, bo aroganci nami rządzą (także w wymiarze ue - wiem cos o tym, na jesieni żarłam się z takim jednym bubkiem,[SIZE="3"] który uważał, że fakt bycia premierem powinien chronić od kary więzienia!), ale natura wygra ;-) A to pewnie jemu też mózg wypłynął, jak większości szczególnie polit ... Jak przeczytałam to najpierw śmiech :lol:... potem szok :-o:-o, a wogóle brak słów..... Quote
sleepingbyday Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 no krótko to było tak, że zaczął sie oburzać, jak można było julie tymoszenko zamknąć ona taka biedna. ale nie dlatego, że proces polityczny, tylko dlatego, że była premierem. "proszę państwa, wyobrażacie sobie, 7 lat w wiezieniu?? to strrraszne!". myslałam, ze mnie coś trafi i trafiło i powiedziałam, ze nie wyobrażam sobie, ale ja nie popełniam przestępstw ;-). oczywiście julia to szczególny przykład, bo skazali ją politycznie,ale premierowanie nie powinno byc argumentem, a o to był oburzony i tez spytałam, jak tam równość wobec prawa. No, a potem gładko przeszedł do zalet różnych roczników bordeaux.... i do krytyki eleganckiej kuchni... oni sa naprawde oderwani od rzeczywistości. i nami rządzą, co gorsza. Wiecie, do tej pory mnie trzącha, jak sobie przypomnę tą rozmowę, a długo trwała, no i to było w październiku, więc powinno ze mnie już zejść. ale udowodniło mi to mega arogancję tych ludzi. Quote
Abrakadabra Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 malagos napisał(a):Abra, jeszcze się pociągnie jakiś czas, dzięki za troskę :evil_lol: A mój TŻ to nawet w wikipedii jest :p Jam niegodna :placz::placz: Tomek tam występuje jako vet? Czy super-specjalista i autorytet od tego "dziwnego" (nazwy fachowej obecnie nie pamiętam :evil_lol:) foto? Malagos - poczekaj, poczekaj.... moim zdaniem też się tam kiedyś znajdziesz... Quote
Abrakadabra Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='sleepingbyday']może bym i weszła, ale kogo mam szukać? iljova, nie ma strachu - jeszce się taki nie narodził, ktory by z ewolucja wygrał ;-). to moze potrwać, nawet i długo, bo aroganci nami rządzą (także w wymiarze ue - wiem cos o tym, na jesieni żarłam się z takim jednym bubkiem, który uważał, że fakt bycia premierem powinien chronić od kary więzienia!), ale natura wygra ;-) Neris, mogę na DG upublicznić dane Twego Ciacho-brata? Czy podawać na PW? Quote
malagos Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Abrakadabra napisał(a):Tomek tam występuje jako vet? Czy super-specjalista i autorytet od tego "dziwnego" (nazwy fachowej obecnie nie pamiętam :evil_lol:) foto? Malagos - poczekaj, poczekaj.... moim zdaniem też się tam kiedyś znajdziesz... od foto - i to fotostereografii :) Jutro przyjedzie do mnie bida z Kieleckiego (tam to musi pi....ić, co nie?), a dziś znalazły dziewczyny identyko na śniegu, też w Kieleckiem........ Quote
sleepingbyday Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 powinniśmy zacząć wykorzystywac dogomaniackich znanych znajomych i członków rodziny, no bo co, w końcu każdy kanał dystrybucji wiedzy jest dobry. kurczę, czasem jedno zdanie rzucone coś da, np adoptujcie, tylko nowobogaccy kupują psy. Quote
Abrakadabra Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 malagos napisał(a):od foto - i to fotostereografii :) Jutro przyjedzie do mnie bida z Kieleckiego (tam to musi pi....ić, co nie?), a dziś znalazły dziewczyny identyko na śniegu, też w Kieleckiem........ Foto-stereo-grafia:) Trudne słowo... :) I tym sposobem zaraz Pana Tomcia namierzymyyy na Viki... Malagos, zapodaj link tej bidy.. Quote
Abrakadabra Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 sleepingbyday napisał(a):powinniśmy zacząć wykorzystywac dogomaniackich znanych znajomych i członków rodziny, no bo co, w końcu każdy kanał dystrybucji wiedzy jest dobry. kurczę, czasem jedno zdanie rzucone coś da, np adoptujcie, tylko nowobogaccy kupują psy. SBD, podpisuję się czym mogę! Quote
malagos Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Założyłam suni wątek: http://www.dogomania.pl/threads/221683-Czarna-plamka-na-%C5%9Bniegu-bezdomna-male%C5%84ka-sunia-z-Kieleckiego......... Quote
Abrakadabra Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Zrobiłam kolejny bazarek dla Diary, na który serdecznie zapraszam, chociazby tylko w celu podnoszenia :) http://www.dogomania.pl/threads/221665-Książkowy-dla-zagłodzonej-Diary.-Do-15.02.-Zapraszamy!!!?p=18462976#post18462976 Quote
Neris Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Hm... http://www.facebook.com/media/set/?set=a.317381934959829.78764.100000640748621&type=1 Diara nie jest grzeczna, chce pożreć Barrego... nie wie, że jeszcze tydzień i jej wnętrzności zostaną WYBEBESZONE! Quote
Abrakadabra Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Neris... o żesz :) Z tymi wnętrznościami, to nie przesadzaj ... coś tam zostanie:) Quote
sleepingbyday Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 ryzykantka. może ma dosyć swoich wnętrzności ;-)? Quote
malagos Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Najwyżej się ją wypcha drobnym żwirkiem :) Kiedyś, jak moi chlopcy byli mali, zwiedzaliśmy jakieś muzeum przyrodnicze, i potem opowiadali babci, ze widzieli WYPCHNIĘTE zwierzęta. Quote
Lu_Gosiak Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 dziewczyny znacie Kogos z Mińska Mazowieckiego??? Quote
Abrakadabra Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Lu_Gosiak']dziewczyny znacie Kogos z Mińska Mazowieckiego??? SBD, Malagos? Rybon jest z Mińska Maz? W ostateczności wata też jest dobra do wypchania. Albo groch? Quote
Iljova Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Neris okrutnico ;-) Wypchać można też słomą jak kiedyś wypychało się pluszaki :-) Quote
Abrakadabra Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Iljova']Neris okrutnico ;-) Wypchać można też słomą jak kiedyś wypychało się pluszaki :-)[/QUOTE] Albo takim granulatem, który dosypuje się do doniczek, żeby ziemia nie wysychała :diabloti: Quote
Neris Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Iljova napisał(a):Neris okrutnico ;-) Wypchać można też słomą jak kiedyś wypychało się pluszaki :-) Wlazłaś w album na FB?:razz: Mam słomę, trociny, siano też. I groch! Miałam kiedyś misia pluszaka nadzianego grochem. Quote
sleepingbyday Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 ja pomyslałam, że wejdę, ale wyświetla zawartość chwilowo niedostępna. i nie ma nigdzie opcji zaznaczenia, ze ma sie już 18 lat ;-). Quote
malagos Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 sleepingbyday napisał(a):chyba malagos jest najbliżej Atlas w rękę, mloda damo - ja to Maków, nie Mińsk, druga strona Mazowsza :) Ale z Mińska jest evita. (z kropką na końcu) Quote
sleepingbyday Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 aaa, atlas swoją droga, ale ja dodatkowo mam jakis feler w ogarnięciu umiejscowienia ludzi na mapie :-) Quote
malagos Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 E, to żaden feler :evil_lol: Do mnie można zajrzeć, jak się jedzie z Warszawy na Mazurki i wypić ze mną kawusię :multi: - moze tak skojarz :p Quote
Recommended Posts