Jump to content
Dogomania

Diarunia [*] za TM - Kto sobie drogę skraca...Wizja SCHRONISKA! Diara prosi o deklaracje...

Recommended Posts

Posted

może bym i weszła, ale kogo mam szukać?

iljova, nie ma strachu - jeszce się taki nie narodził, ktory by z ewolucja wygrał ;-). to moze potrwać, nawet i długo, bo aroganci nami rządzą (także w wymiarze ue - wiem cos o tym, na jesieni żarłam się z takim jednym bubkiem, który uważał, że fakt bycia premierem powinien chronić od kary więzienia!), ale natura wygra ;-)

Posted

[quote name='sleepingbyday']może bym i weszła, ale kogo mam szukać?

iljova, nie ma strachu - jeszce się taki nie narodził, ktory by z ewolucja wygrał ;-). to moze potrwać, nawet i długo, bo aroganci nami rządzą (także w wymiarze ue - wiem cos o tym, na jesieni żarłam się z takim jednym bubkiem,[SIZE="3"] który uważał, że fakt bycia premierem powinien chronić od kary więzienia!), ale natura wygra ;-)

A to pewnie jemu też mózg wypłynął, jak większości szczególnie polit ... Jak przeczytałam to najpierw śmiech :lol:... potem szok :-o:-o, a wogóle brak słów.....

Posted

no krótko to było tak, że zaczął sie oburzać, jak można było julie tymoszenko zamknąć ona taka biedna. ale nie dlatego, że proces polityczny, tylko dlatego, że była premierem. "proszę państwa, wyobrażacie sobie, 7 lat w wiezieniu?? to strrraszne!". myslałam, ze mnie coś trafi i trafiło i powiedziałam, ze nie wyobrażam sobie, ale ja nie popełniam przestępstw ;-). oczywiście julia to szczególny przykład, bo skazali ją politycznie,ale premierowanie nie powinno byc argumentem, a o to był oburzony i tez spytałam, jak tam równość wobec prawa. No, a potem gładko przeszedł do zalet różnych roczników bordeaux.... i do krytyki eleganckiej kuchni... oni sa naprawde oderwani od rzeczywistości. i nami rządzą, co gorsza. Wiecie, do tej pory mnie trzącha, jak sobie przypomnę tą rozmowę, a długo trwała, no i to było w październiku, więc powinno ze mnie już zejść. ale udowodniło mi to mega arogancję tych ludzi.

Posted

malagos napisał(a):
Abra, jeszcze się pociągnie jakiś czas, dzięki za troskę :evil_lol:

A mój TŻ to nawet w wikipedii jest :p
Jam niegodna :placz::placz:

Tomek tam występuje jako vet? Czy super-specjalista i autorytet od tego "dziwnego" (nazwy fachowej obecnie nie pamiętam :evil_lol:) foto?
Malagos - poczekaj, poczekaj.... moim zdaniem też się tam kiedyś znajdziesz...

Posted

[quote name='sleepingbyday']może bym i weszła, ale kogo mam szukać?

iljova, nie ma strachu - jeszce się taki nie narodził, ktory by z ewolucja wygrał ;-). to moze potrwać, nawet i długo, bo aroganci nami rządzą (także w wymiarze ue - wiem cos o tym, na jesieni żarłam się z takim jednym bubkiem, który uważał, że fakt bycia premierem powinien chronić od kary więzienia!), ale natura wygra ;-)

Neris, mogę na DG upublicznić dane Twego Ciacho-brata? Czy podawać na PW?

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Tomek tam występuje jako vet? Czy super-specjalista i autorytet od tego "dziwnego" (nazwy fachowej obecnie nie pamiętam :evil_lol:) foto?
Malagos - poczekaj, poczekaj.... moim zdaniem też się tam kiedyś znajdziesz...

od foto - i to fotostereografii :)
Jutro przyjedzie do mnie bida z Kieleckiego (tam to musi pi....ić, co nie?), a dziś znalazły dziewczyny identyko na śniegu, też w Kieleckiem........

Posted

powinniśmy zacząć wykorzystywac dogomaniackich znanych znajomych i członków rodziny, no bo co, w końcu każdy kanał dystrybucji wiedzy jest dobry. kurczę, czasem jedno zdanie rzucone coś da, np adoptujcie, tylko nowobogaccy kupują psy.

Posted

malagos napisał(a):
od foto - i to fotostereografii :)
Jutro przyjedzie do mnie bida z Kieleckiego (tam to musi pi....ić, co nie?), a dziś znalazły dziewczyny identyko na śniegu, też w Kieleckiem........

Foto-stereo-grafia:) Trudne słowo... :)
I tym sposobem zaraz Pana Tomcia namierzymyyy na Viki...

Malagos, zapodaj link tej bidy..

Posted

sleepingbyday napisał(a):
powinniśmy zacząć wykorzystywac dogomaniackich znanych znajomych i członków rodziny, no bo co, w końcu każdy kanał dystrybucji wiedzy jest dobry. kurczę, czasem jedno zdanie rzucone coś da, np adoptujcie, tylko nowobogaccy kupują psy.

SBD, podpisuję się czym mogę!

Posted

Najwyżej się ją wypcha drobnym żwirkiem :)
Kiedyś, jak moi chlopcy byli mali, zwiedzaliśmy jakieś muzeum przyrodnicze, i potem opowiadali babci, ze widzieli WYPCHNIĘTE zwierzęta.

Posted

[quote name='Iljova']Neris okrutnico ;-)
Wypchać można też słomą jak kiedyś wypychało się pluszaki :-)[/QUOTE]

Albo takim granulatem, który dosypuje się do doniczek, żeby ziemia nie wysychała :diabloti:

Posted

Iljova napisał(a):
Neris okrutnico ;-)
Wypchać można też słomą jak kiedyś wypychało się pluszaki :-)

Wlazłaś w album na FB?:razz:

Mam słomę, trociny, siano też.

I groch!

Miałam kiedyś misia pluszaka nadzianego grochem.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
chyba malagos jest najbliżej

Atlas w rękę, mloda damo - ja to Maków, nie Mińsk, druga strona Mazowsza :)
Ale z Mińska jest evita. (z kropką na końcu)