Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba go zobaczyć bez obawy, nawet w najgorszym stanie psiak pod dobrą opieką dochodzi do siebie, w strasznym stanie był pszczyński Timo a teraz to frajda go zobaczyć, doszedł do siebie w zupełności po dwóch tygodniach podawania gortowanego jedzonka i naturalnych suplementów diety, wetki były pod wrażeniem, bo nawet straszny stan skóry przeszedł w zapomnienie/ Badania po tych 2 tygodniach wykazały stan bardzo dobry!

skrobaniu kieszeni pomogła realna wreszcie po długim czasie adopcja mojego podopiecznego, mogę więc narazie dać 10zł stałej deklaracji, skromnie ale może coś od czasu do czasu podrzucę!poprosze o konto Lupcia/

Posted

Ja jestem za wrażliwa na takie widoki(na takie okrucieństwo), będę ryczeć to pewne.
Bez środków uspokajających się nie obejdzie.
Czekam na kawalera z niecierpliwością.

Posted

Trema ,trama ale ja nie jestem przyzwyczajona do takich widoków na żywo.
Moje tuptaki które mam pod dachem potrzebują opieki i pracy ale na niższym szczeblu.
Dla Lupusa wzięłam urlop na 2tyg(głupio to brzmi bo pracuje w domu), zero zleceń przez ten czas.

Posted

No co ty... jak Ci się coś trafi to bierz. Kasa to kasa... przyda się na psy. :)

a LUPUS też pewnie by nie chciał być pod obserwacją 24godz./dobę.

Będzie dobrze !!!!!!! będziesz pracować, a on będzie pomagał Tobie leżąc o Twych nóg. :)

Ja przekazałam dziś MALVAAA dla psiaków dwa dywany, trochę misek (plastikowych), 25 kg mięsa, ręczniki,
akcesoria - dwie szczotki, kaganiec skórzany dla dużego psa, smycz-linkę, smycz,... rzeczy na bazarek.
Popatrzcie może też Wam się uda jakieś bazarki wykombinować dla LUPUSA i dla REKSA, bo karmę nadal trzeba przecież
im kupować, mimo że będą poza schroniskiem...

Posted

Właśnie dostałam informację, że REKS pojechał do DT a LUPUS ok 16.00 odszedł za TM... był bardzo chudziutki, zaślinił się, nie trzymał kupy...
odszedł przy dziewczynach - w trakcie wjeżdżania auta na teren schronu, którym miał jechać do domu... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Posted

jakaś potworna czarna seria, że nie zdążamy pomóc, każdy dzień na wagę złota, może było coś poważniejszego juz przy tym chudnięciu..
tak strasznie, strasznie smutno:-( nie mogę uwierzyć..
Lupusku, biegaj wolny:-(

Posted

to straszne.....:( dlaczego.....:( dlaczego.....:( :( :( :(.....
pieniazki wyslane dla niego...biedny psiaczku tak mi przykro, tak boli :(......
dziewczyny prosze przeslane pieniazki przelac na konto Reksa........

Posted

WIESO a nie zechciałbyś zaczekać i pomóc innej chudzinie w podobnym stanie co LUPUS ???

poczekajmy jeszcze chwilę... z decyzjami co do wpłaconej kasy... proszę.

czy znacie kogoś kto miałby jakiekolwiek możliwości pomóc 24 koniom - biednym, chudym, głodnym i chorym ?

Posted

To bardzo przykre że Lupusowi się nie udało ale tam jest jeszcze koło 400psów, jest miejsce w DT, zebrało się na tym wątku troche osób, może jednak inny psiak mógłby pojechac na to miejsce. Jest ciężko, jeśli nic sie nie zmieni to większość psów nie przeżyje zimy :(

Posted

Vutz napisał(a):
WIESO a nie zechciałbyś zaczekać i pomóc innej chudzinie w podobnym stanie co LUPUS ???

poczekajmy jeszcze chwilę... z decyzjami co do wpłaconej kasy... proszę.

czy znacie kogoś kto miałby jakiekolwiek możliwości pomóc 24 koniom - biednym, chudym, głodnym i chorym ?

Vutz, siedze i lzy mi leca, jestem zszokowana :( chcialabym wszystkim biedakom pomoc i wiem ze nie zdolam.......a Reks ma na wszystko co mu potrzebne ?