Vutz Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 nooo... ja już z nogi na nogę przestępuję.:razz: Quote
chauwa Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Mi serce do gardła podchodzi. Boję się go na żywo zobaczyć:nerwy: Quote
TERESA BORCZ Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Trzeba go zobaczyć bez obawy, nawet w najgorszym stanie psiak pod dobrą opieką dochodzi do siebie, w strasznym stanie był pszczyński Timo a teraz to frajda go zobaczyć, doszedł do siebie w zupełności po dwóch tygodniach podawania gortowanego jedzonka i naturalnych suplementów diety, wetki były pod wrażeniem, bo nawet straszny stan skóry przeszedł w zapomnienie/ Badania po tych 2 tygodniach wykazały stan bardzo dobry! skrobaniu kieszeni pomogła realna wreszcie po długim czasie adopcja mojego podopiecznego, mogę więc narazie dać 10zł stałej deklaracji, skromnie ale może coś od czasu do czasu podrzucę!poprosze o konto Lupcia/ Quote
chauwa Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Ja jestem za wrażliwa na takie widoki(na takie okrucieństwo), będę ryczeć to pewne. Bez środków uspokajających się nie obejdzie. Czekam na kawalera z niecierpliwością. Quote
Vutz Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 oj ciotka, przestań... :) trema cię zżera. :) to normalne. nie stresuj się tak, będzie dobrze. :) Quote
chauwa Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Trema ,trama ale ja nie jestem przyzwyczajona do takich widoków na żywo. Moje tuptaki które mam pod dachem potrzebują opieki i pracy ale na niższym szczeblu. Dla Lupusa wzięłam urlop na 2tyg(głupio to brzmi bo pracuje w domu), zero zleceń przez ten czas. Quote
Vutz Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 No co ty... jak Ci się coś trafi to bierz. Kasa to kasa... przyda się na psy. :) a LUPUS też pewnie by nie chciał być pod obserwacją 24godz./dobę. Będzie dobrze !!!!!!! będziesz pracować, a on będzie pomagał Tobie leżąc o Twych nóg. :) Ja przekazałam dziś MALVAAA dla psiaków dwa dywany, trochę misek (plastikowych), 25 kg mięsa, ręczniki, akcesoria - dwie szczotki, kaganiec skórzany dla dużego psa, smycz-linkę, smycz,... rzeczy na bazarek. Popatrzcie może też Wam się uda jakieś bazarki wykombinować dla LUPUSA i dla REKSA, bo karmę nadal trzeba przecież im kupować, mimo że będą poza schroniskiem... Quote
chauwa Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Moje stopy nie pomieszcza 5psów :D 7milowych nie mam:p Quote
mysza 1 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Chauwa, podeślij mi Twój adres na pw to zamówię karmę dla Lupusa z dostawą do Ciebie. Quote
chauwa Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Dostałam info, że Lupus będzie u mnie z lekkim poślizgiem czasu czyli koło 17tej :) Quote
Vutz Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Właśnie dostałam informację, że REKS pojechał do DT a LUPUS ok 16.00 odszedł za TM... był bardzo chudziutki, zaślinił się, nie trzymał kupy... odszedł przy dziewczynach - w trakcie wjeżdżania auta na teren schronu, którym miał jechać do domu... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Quote
Vasco Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 A pomoc była już obok.....qrde, jakie to straszne. Quote
chauwa Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(Rozmawiałam z Malvaaa, Boże jak mi przykro!!!:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Ironiaaa Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Nie dal rady :( Biedactwo a czekalo na niego wygodne, cieple miejsce i kupe ludzkiej milosci.... :( Biegaj szczesliwy i najedzony Lupusku za TM! Quote
Cantadorra Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Był chyba bardzo, bardzo chory, tak mi przykro, żegnaj Lupusku :( :( :( Quote
nicolaczek Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Masakra po prostu masakra:/ na usta cisną mi się same niecenzuralne słowa, więc ograniczę się tylko do: z "raju" do raju :/ Quote
joteska Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 jakaś potworna czarna seria, że nie zdążamy pomóc, każdy dzień na wagę złota, może było coś poważniejszego juz przy tym chudnięciu.. tak strasznie, strasznie smutno:-( nie mogę uwierzyć.. Lupusku, biegaj wolny:-( Quote
wieso Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 to straszne.....:( dlaczego.....:( dlaczego.....:( :( :( :(..... pieniazki wyslane dla niego...biedny psiaczku tak mi przykro, tak boli :(...... dziewczyny prosze przeslane pieniazki przelac na konto Reksa........ Quote
Vutz Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 WIESO a nie zechciałbyś zaczekać i pomóc innej chudzinie w podobnym stanie co LUPUS ??? poczekajmy jeszcze chwilę... z decyzjami co do wpłaconej kasy... proszę. czy znacie kogoś kto miałby jakiekolwiek możliwości pomóc 24 koniom - biednym, chudym, głodnym i chorym ? Quote
Astaroth Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 To bardzo przykre że Lupusowi się nie udało ale tam jest jeszcze koło 400psów, jest miejsce w DT, zebrało się na tym wątku troche osób, może jednak inny psiak mógłby pojechac na to miejsce. Jest ciężko, jeśli nic sie nie zmieni to większość psów nie przeżyje zimy :( Quote
wieso Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Vutz napisał(a):WIESO a nie zechciałbyś zaczekać i pomóc innej chudzinie w podobnym stanie co LUPUS ??? poczekajmy jeszcze chwilę... z decyzjami co do wpłaconej kasy... proszę. czy znacie kogoś kto miałby jakiekolwiek możliwości pomóc 24 koniom - biednym, chudym, głodnym i chorym ? Vutz, siedze i lzy mi leca, jestem zszokowana :( chcialabym wszystkim biedakom pomoc i wiem ze nie zdolam.......a Reks ma na wszystko co mu potrzebne ? Quote
ANETTTA Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 i zapraszam .....MY jesteśmy jej jedyną nadzieją! Plakacik podlinkowany... można wstawiać go na zaprzyjaźnione wątki... nowy bazarek do podnoszenia reklamowania http://www.dogomania.pl/threads/2167...4#post17883984 Quote
Martika&Aischa Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Teraz dopiero przeczytałam tą smutną wiadomość :( Boże jakie to wszystko niesprawiedliwe :( Lupus kochany psiaku biegaj szczęśliwy za TM :( Quote
Recommended Posts