DONnka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='malvaaa']wlasnie fb, ja sie kiepsko tam poruszam ale wiem ze jest duze zainteresowanie, a moze allegro cegielkowe czy cos w tym stylu? ale poczekajmy z tym jak będą juz bezpieczne, bella ma racje... cioteczki czy ktos moze pomoc z bazakami? Potrzebuje je Lupus no i Reks zeby uzbierac na karme i transport... Na transport Reksa się dorzucę, tylko dajcie znać kiedy i komu ;) Bazarku sama zrobić teraz nie dam rady, ale mam kilka fantów (książki i filmy DVD). Mogę wysłać gotowe zdjęcia a gdyby ktoś kupił to potem ewentualnie zając się wysyłką :) Quote
DONnka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 malvaaa napisał(a):wlasnie fb, ja sie kiepsko tam poruszam ale wiem ze jest duze zainteresowanie, a moze allegro cegielkowe czy cos w tym stylu? ale poczekajmy z tym jak będą juz bezpieczne, bella ma racje... cioteczki czy ktos moze pomoc z bazakami? Potrzebuje je Lupus no i Reks zeby uzbierac na karme i transport... Fb mogę wziąć na siebie - myślę, ze dam radę zrobić chłopakom (Lupusowi Reksowi) wydarzenia :) O allegro cegiełkowe poproszę anett :) Ale poczekajmy z tym jak już będą bezpieczni w DT Quote
Vutz Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 tak, tak... najpierw trzeba zabrać ich stamtąd... mnie po głowie jeszcze chodzi tamta sunia molosowata co się uśmiecha szczerząc zęby i przyciska się do siatki... Quote
dagsam Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 co do transportu my mozemy dopiero w weekend, bo niestety nie dostanie moj Krzysiek wczesniej wolnego.. czy ktos go odbiera jednak wczesniej? Quote
Vutz Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 właśnie przelałam dla LUPUSA 150zł., jak dostanę kasę to dopłacę resztę. dojdzie pewnie jutro... Quote
DONnka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 O ile dobrze zrozumiałam to dziewczyny próbują załatwiać transport wcześniej z uwagi na nie najlepszy stan Lupusa Szukają kogoś kto mógłby zawieźć Lupusa z Wawy do chauwa, Quote
chauwa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Ja jestem bardzo elastyczna co do dnia i godziny. Nawet pasuje mi środek nocy jakby trzeba było:) Quote
malvaaa Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 nie szukają tylko ja go zawioze przeciez :) dziewczyny prosze nie spać na wątku :P jesli chodzi o godzn. to jeszcze dam znać bo to roznie moze byc... Quote
malvaaa Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 chauwa tylko mam pytanie do ciebie, jesli Lupus bedzie wymagał jakiegos leczenia to jak to jest z tym twoim wetem? pytam bo roznie bywa w dt, niektore np. chca zwrotu za paliwo do weta czy cos w tym stylu, jak jest u ciebie? Quote
tripti Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 malvaaa napisał(a):nie szukają tylko ja go zawioze przeciez :) dziewczyny prosze nie spać na wątku :P jesli chodzi o godzn. to jeszcze dam znać bo to roznie moze byc... tak, narazie zostajemy przy środzie, natomiast albo malvaaa albo Ola do Wawy tylko, będziemy myśleć, chyba, że Piotrek malvy zgodzi się na karmienie psów. właśnie jak z tym wetem i czy tam w pobliżu jest jakiś fachowiec ewentualnie? Quote
chauwa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Klinikę specjalistyczna mam 25km od siebie. Mam osobę która wyraziła chęć pomocy i podwiezienia do weterynarza gdyby była taka potrzeba bez opłat. Do nagłych wypadków oraz na szczepienia i tym podobnych spraw mam 2 weterynarzy kilometr od siebie oraz jednego 10km. Wszyscy oferują możliwość wizyt domowych. Mieszkam na wsi wiec weterynarzy jest tu wielu, oczywiście nie wszyscy znają się na zwierzętach domowych a na hodowlanych. Myślę, że wet to nie problem. Edit: Jeśli będą potrzebne powtórne badania krwi to weterynarz oddalony o 10km ma takie możliwości. Quote
malvaaa Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Piotrek sie zgodzi, tylko tak gada :) Quote
joteska Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 śpieszcie sie cioteczki, każdy dzień jest na wagę złota by ocalić Lupusa trzymam mocno za niego kciuki Quote
ewa36 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Chudzina straszna. Jotesko, Ty też się trzymaj Kochana ! Quote
Beta&Czata Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Gdzie jest nr konta ? Obiecałam wpłatę, właśnie robię przelewy, a nie mogę znaleźć namiaru na wpłaty dla Lupusa. Elżbieta Quote
Beta&Czata Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Dzięki, już "wykorzystane";) w szczytnym celu. Poszedł przelew. Quote
DONnka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Vutz napisał(a):Beta&Czata wysłałam Ci na PW nr konta :) Ja też :) Ale jestem nadgorliwa :):):) A moja skromna wpłata też już w drodze :) Quote
Telimena Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 jestem na zaproszenie Vutz, dorzucę 30zł jednorazowo, proszę o nr konta na pw Quote
ewa36 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Sprawy Lupusa posuwają się do przodu :) Podnoszę na dobranoc Quote
mysza 1 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Byle doczekał chłopak ... Przepraszam jesli juz padło ale nie doczytałam ;) - Malvaa czy Ty weźmiesz lupusa od razu do weta? Quote
DONnka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Telimena napisał(a):jestem na zaproszenie Vutz, dorzucę 30zł jednorazowo, proszę o nr konta na pw Już wysyłam :) Malvaa, mam nadzieję, że wybaczysz mi, że wchodzę w Twoje kompetencje ;) Quote
malvaaa Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 smiało wysyłaj :) dziekujemy za pieniążki... Tak zajadę do weta do Żyrardowa, bedziemy wiedziec na czym mniej wiecej stoimy... Quote
tripti Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='malvaaa']smiało wysyłaj :) dziekujemy za pieniążki... Tak zajadę do weta do Żyrardowa, bedziemy wiedziec na czym mniej wiecej stoimy... ta lecznica to to: http://www.mar-vet.pl/ chyba, że ktoś ma propozycje innych po trasie, podobnie wyposażona jest też np lecznica w milanówku auxillium, ale nawet z moimi psami tam nie jeżdżę tylko ze szczeniakimi czy kotami bo wejście jest przy ruchliwej przelotowej drodze i jakoś tak mało bezpiecznie jakby pies się wyrwał. Żyrardów lekko traktuje też bezdomniaczki. Quote
Recommended Posts