Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malvaaa']wlasnie fb, ja sie kiepsko tam poruszam ale wiem ze jest duze zainteresowanie, a moze allegro cegielkowe czy cos w tym stylu? ale poczekajmy z tym jak będą juz bezpieczne, bella ma racje...

cioteczki czy ktos moze pomoc z bazakami? Potrzebuje je Lupus no i Reks zeby uzbierac na karme i transport...

Na transport Reksa się dorzucę, tylko dajcie znać kiedy i komu ;)
Bazarku sama zrobić teraz nie dam rady, ale mam kilka fantów (książki i filmy DVD). Mogę wysłać gotowe zdjęcia a gdyby ktoś kupił to potem ewentualnie zając się wysyłką :)

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malvaaa napisał(a):
wlasnie fb, ja sie kiepsko tam poruszam ale wiem ze jest duze zainteresowanie, a moze allegro cegielkowe czy cos w tym stylu? ale poczekajmy z tym jak będą juz bezpieczne, bella ma racje...

cioteczki czy ktos moze pomoc z bazakami? Potrzebuje je Lupus no i Reks zeby uzbierac na karme i transport...

Fb mogę wziąć na siebie - myślę, ze dam radę zrobić chłopakom (Lupusowi Reksowi) wydarzenia :)
O allegro cegiełkowe poproszę anett :)
Ale poczekajmy z tym jak już będą bezpieczni w DT

Posted

tak, tak... najpierw trzeba zabrać ich stamtąd...
mnie po głowie jeszcze chodzi tamta sunia molosowata co się uśmiecha szczerząc zęby i przyciska się do siatki...

Posted

O ile dobrze zrozumiałam to dziewczyny próbują załatwiać transport wcześniej z uwagi na nie najlepszy stan Lupusa
Szukają kogoś kto mógłby zawieźć Lupusa z Wawy do chauwa,

Posted

chauwa tylko mam pytanie do ciebie, jesli Lupus bedzie wymagał jakiegos leczenia to jak to jest z tym twoim wetem? pytam bo roznie bywa w dt, niektore np. chca zwrotu za paliwo do weta czy cos w tym stylu, jak jest u ciebie?

Posted

malvaaa napisał(a):
nie szukają tylko ja go zawioze przeciez :) dziewczyny prosze nie spać na wątku :P

jesli chodzi o godzn. to jeszcze dam znać bo to roznie moze byc...

tak, narazie zostajemy przy środzie, natomiast albo malvaaa albo Ola do Wawy tylko, będziemy myśleć, chyba, że Piotrek malvy zgodzi się na karmienie psów.

właśnie jak z tym wetem i czy tam w pobliżu jest jakiś fachowiec ewentualnie?

Posted

Klinikę specjalistyczna mam 25km od siebie.
Mam osobę która wyraziła chęć pomocy i podwiezienia do weterynarza gdyby była taka potrzeba bez opłat.
Do nagłych wypadków oraz na szczepienia i tym podobnych spraw mam 2 weterynarzy kilometr od siebie oraz jednego 10km.
Wszyscy oferują możliwość wizyt domowych.
Mieszkam na wsi wiec weterynarzy jest tu wielu, oczywiście nie wszyscy znają się na zwierzętach domowych a na hodowlanych.
Myślę, że wet to nie problem.

Edit:
Jeśli będą potrzebne powtórne badania krwi to weterynarz oddalony o 10km ma takie możliwości.

Posted

Telimena napisał(a):
jestem na zaproszenie Vutz, dorzucę 30zł jednorazowo, proszę o nr konta na pw

Już wysyłam :)
Malvaa, mam nadzieję, że wybaczysz mi, że wchodzę w Twoje kompetencje ;)

Posted

[quote name='malvaaa']smiało wysyłaj :) dziekujemy za pieniążki...

Tak zajadę do weta do Żyrardowa, bedziemy wiedziec na czym mniej wiecej stoimy...

ta lecznica to to: http://www.mar-vet.pl/
chyba, że ktoś ma propozycje innych po trasie, podobnie wyposażona jest też np lecznica w milanówku auxillium, ale nawet z moimi psami tam nie jeżdżę tylko ze szczeniakimi czy kotami bo wejście jest przy ruchliwej przelotowej drodze i jakoś tak mało bezpiecznie jakby pies się wyrwał.
Żyrardów lekko traktuje też bezdomniaczki.