Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
matusz ja już chyba w sobotę pisałam Ci, że raczej nie dlatego prosiłam Cię o kontakt z wolontariuszami z Olsztyna...a Ty się pytasz znowu :mad: i to jeszcze dużą czcionką:eviltong:

jeżeli coś się zmieni dam znać...
(a co zdjęcia słyszałam chcesz mi na budzie robić:diabloti: ) :evil_lol:

no wiem, ale myslalem ze moze sie cos zmienilo i bedzie, fajnie jak bys była, zawsze to pani prezez no nie ???:evil_lol::evil_lol:

No zrobie, całą sesję, żeby każdy sobie mógł wybrac które chce wylicytowac :diabloti::evil_lol::evil_lol:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

neverend napisał(a):
Oj Matusz nie napalaj się, bo jeszcze Pani Prezes każe tobie na budę za Polą wskakiwać....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

a co tam, ja zawsze chetny do pomocy, moge i nawet wskakiwac na bude, a co tam :D :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehehe :D:D

Posted

matusz5 napisał(a):
a co tam, ja zawsze chetny do pomocy, moge i nawet wskakiwac na bude, a co tam :D :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehehe :D:D

Dobra, dobra trzymamy za słowo...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

matusz5 napisał(a):
heHEHE :D:D mów za siebie :D:D może Aga nie trzyma !!?? :evil_lol::evil_lol:

A ty nie bądź taki pewniak... bo jeszcze cię do budy wsadzi... :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

neverend napisał(a):
A ty nie bądź taki pewniak... bo jeszcze cię do budy wsadzi... :eviltong::eviltong::eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: (...)

Guest Elżbieta481
Posted

Czy schronisko Ostródzkie odebrało karmę(z Molosów)?
waldi481

Posted

Jest przecudowny szczeniaczek chłopczyk....został dziś przyniesiony...rzekomo znaleziony w lesie....
przylepeczka...nosiłam go na rękach pod kurtką, potem matusz...a on sobie spał...bo inaczj piszczy bardzo...maleństwo takie:shake:

przyszła część zamówienia z krakvetu...część bo wszystkiego na magazynie nie ma...więc będzie wysłane na raty...

zdjęcia wstawię później...w tej chwili choroba mnie pokłada i nie wiem czy dam radę...

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Jest przecudowny szczeniaczek chłopczyk....został dziś przyniesiony...rzekomo znaleziony w lesie....
przylepeczka...nosiłam go na rękach pod kurtką, potem matusz...a on sobie spał...bo inaczj piszczy bardzo...maleństwo takie:shake:

przyszła część zamówienia z krakvetu...część bo wszystkiego na magazynie nie ma...więc będzie wysłane na raty...

zdjęcia wstawię później...w tej chwili choroba mnie pokłada i nie wiem czy dam radę...

Nom to prawda, ten szczeniaczek jest taki bezbronny i słodki :) Spał najpierw u Agi, potem u mnie pod kurtką, taki śliczny,:loveu::loveu: Ma mieć wątek założony przez neverend.

Sami zobaczcie:

Posted

matusz5 napisał(a):
Aga, a nie wiesz po co przyjechal taki facet z dwojka dzieci? jak my z never odjezdzalismy to oni ogladali boksy i patrzyli... nie wiem... cos wiesz wiecej???

tak wiem...

przyjechali dac psiakowi, którym się "opiekują" ciasteczka....ale tego psiaka już nie ma...bo grzeje dopkę w Bydgoszczy ;)

o widzę zdjęcia maleńkiego...ooo i Ciotka never tez go nosiła ?;)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
tak wiem...

przyjechali dac psiakowi, którym się "opiekują" ciasteczka....ale tego psiaka już nie ma...bo grzeje dopkę w Bydgoszczy ;)

o widzę zdjęcia maleńkiego...ooo i Ciotka never tez go nosiła ?;)

Chodziło im o Gucia :D nom grzeje, grzeje, i jest mu tam najlepiej na swiecie :):)

tak ciotka never tez chwile nosiła :) Wszyscy razem :) bo taka kruszynka to trzeba troszkę ciepła dać od siebie :) Zakochałem sie w tym malutkim :loveu::loveu: i co ja teraz zrobie?:shake:

Posted

never matusz.....poszukajcie mu wspaniałego domu, żeby mógł spać w ramionach wspaniałej osoby a nie w schroniskowej klatce...

jest jeszcze jeden szczeniaczek, ale narazie jest u p. Ewy bo ma ze dwa tygodnie i trzeba go karmić jeszcze....

dziękujemy serdecznie patch75 i przemas za wizytę dzisiejszą w naszym schronisku...za pomoc...za spacerki z psami....za to, że byliście :Rose:
bardzo miło było Was poznać :calus::drink1:

Posted

neverend napisał(a):
Chyba pójdziemy z małym na banicję...:shake::shake::shake:

Mam imię - Vincent:cool3::cool3::cool3:

Slicznie Vincent!! :):):) slicznie ! :)

Moje malenstow sliczne !! :loveu::loveu:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
never matusz.....poszukajcie mu wspaniałego domu, żeby mógł spać w ramionach wspaniałej osoby a nie w schroniskowej klatce...

jest jeszcze jeden szczeniaczek, ale narazie jest u p. Ewy bo ma ze dwa tygodnie i trzeba go karmić jeszcze....

dziękujemy serdecznie patch75 i przemas za wizytę dzisiejszą w naszym schronisku...za pomoc...za spacerki z psami....za to, że byliście :Rose:
bardzo miło było Was poznać :calus::drink1:

Dołączam się do podziękowań i przepraszam,że tak późno, ale chyba rozumiecie....dlaczego:oops::oops:

Miło,że odwiedziliście nasz mały psi zakątek...:multi::multi:

Jaki szczeniaczek - taki sam???:crazyeye::crazyeye: