Matusz Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Aga_Mazury napisał(a):matusz ja już chyba w sobotę pisałam Ci, że raczej nie dlatego prosiłam Cię o kontakt z wolontariuszami z Olsztyna...a Ty się pytasz znowu :mad: i to jeszcze dużą czcionką:eviltong: jeżeli coś się zmieni dam znać... (a co zdjęcia słyszałam chcesz mi na budzie robić:diabloti: ) :evil_lol: no wiem, ale myslalem ze moze sie cos zmienilo i bedzie, fajnie jak bys była, zawsze to pani prezez no nie ???:evil_lol::evil_lol: No zrobie, całą sesję, żeby każdy sobie mógł wybrac które chce wylicytowac :diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
neverend Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Oj Matusz nie napalaj się, bo jeszcze Pani Prezes każe tobie na budę za Polą wskakiwać....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Matusz Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 neverend napisał(a):Oj Matusz nie napalaj się, bo jeszcze Pani Prezes każe tobie na budę za Polą wskakiwać....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: a co tam, ja zawsze chetny do pomocy, moge i nawet wskakiwac na bude, a co tam :D :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehehe :D:D Quote
neverend Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 matusz5 napisał(a):a co tam, ja zawsze chetny do pomocy, moge i nawet wskakiwac na bude, a co tam :D :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehehe :D:D Dobra, dobra trzymamy za słowo...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 neverend napisał(a):Dobra, dobra trzymamy za słowo...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: heHEHE :D:D mów za siebie :D:D może Aga nie trzyma !!?? :evil_lol::evil_lol: Quote
neverend Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 matusz5 napisał(a):heHEHE :D:D mów za siebie :D:D może Aga nie trzyma !!?? :evil_lol::evil_lol: A ty nie bądź taki pewniak... bo jeszcze cię do budy wsadzi... :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Matusz Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 neverend napisał(a):A ty nie bądź taki pewniak... bo jeszcze cię do budy wsadzi... :eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: (...) Quote
Matusz Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 kto założy dla moich dogo aaby ???? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2823456#post2823456 tutaj link do wszystkich moich dogo, bardzo proszę jesli ktos ma konto to niech założy, z góry dzieki :Rose: Quote
neverend Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Czy ktoś może podać link do głosowania na krakvecie???? Quote
Aga_Mazury Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 www.krakvet.pl http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=3700 Quote
Matusz Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Kto założy tej suni wątek??? Niestety nic o niej ja nie wiem... Może ty cos wiesz never???:cool3::cool3: Quote
Guest Elżbieta481 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Czy schronisko Ostródzkie odebrało karmę(z Molosów)? waldi481 Quote
Aga_Mazury Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Jest przecudowny szczeniaczek chłopczyk....został dziś przyniesiony...rzekomo znaleziony w lesie.... przylepeczka...nosiłam go na rękach pod kurtką, potem matusz...a on sobie spał...bo inaczj piszczy bardzo...maleństwo takie:shake: przyszła część zamówienia z krakvetu...część bo wszystkiego na magazynie nie ma...więc będzie wysłane na raty... zdjęcia wstawię później...w tej chwili choroba mnie pokłada i nie wiem czy dam radę... Quote
Aga_Mazury Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 waldi481 napisał(a):Czy schronisko Ostródzkie odebrało karmę(z Molosów)? waldi481 jeszcze nie...ale wszystko jest na dobrej drodze...i napewno nie jest to z winy schroniska :)... Quote
Matusz Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Aga, a nie wiesz po co przyjechal taki facet z dwojka dzieci? jak my z never odjezdzalismy to oni ogladali boksy i patrzyli... nie wiem... cos wiesz wiecej??? Quote
Matusz Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Jest przecudowny szczeniaczek chłopczyk....został dziś przyniesiony...rzekomo znaleziony w lesie.... przylepeczka...nosiłam go na rękach pod kurtką, potem matusz...a on sobie spał...bo inaczj piszczy bardzo...maleństwo takie:shake: przyszła część zamówienia z krakvetu...część bo wszystkiego na magazynie nie ma...więc będzie wysłane na raty... zdjęcia wstawię później...w tej chwili choroba mnie pokłada i nie wiem czy dam radę... Nom to prawda, ten szczeniaczek jest taki bezbronny i słodki :) Spał najpierw u Agi, potem u mnie pod kurtką, taki śliczny,:loveu::loveu: Ma mieć wątek założony przez neverend. Sami zobaczcie: Quote
Aga_Mazury Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 matusz5 napisał(a):Aga, a nie wiesz po co przyjechal taki facet z dwojka dzieci? jak my z never odjezdzalismy to oni ogladali boksy i patrzyli... nie wiem... cos wiesz wiecej??? tak wiem... przyjechali dac psiakowi, którym się "opiekują" ciasteczka....ale tego psiaka już nie ma...bo grzeje dopkę w Bydgoszczy ;) o widzę zdjęcia maleńkiego...ooo i Ciotka never tez go nosiła ?;) Quote
Matusz Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Aga_Mazury napisał(a):tak wiem... przyjechali dac psiakowi, którym się "opiekują" ciasteczka....ale tego psiaka już nie ma...bo grzeje dopkę w Bydgoszczy ;) o widzę zdjęcia maleńkiego...ooo i Ciotka never tez go nosiła ?;) Chodziło im o Gucia :D nom grzeje, grzeje, i jest mu tam najlepiej na swiecie :):) tak ciotka never tez chwile nosiła :) Wszyscy razem :) bo taka kruszynka to trzeba troszkę ciepła dać od siebie :) Zakochałem sie w tym malutkim :loveu::loveu: i co ja teraz zrobie?:shake: Quote
Matusz Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 a tutaj jeszcze link do filmu z tym malusim szczeniaczkiem !! :):loveu::loveu: http://www.youtube.com/watch?v=6DKwGxNFHUQ Quote
neverend Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ja też się zakochałam - i co pocznę???? Quote
Matusz Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 neverend napisał(a):Ja też się zakochałam - i co pocznę???? no nie wiem co my poczniemy ?? :loveu::loveu::loveu: Quote
neverend Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 matusz5 napisał(a):no nie wiem co my poczniemy ?? :loveu::loveu::loveu: Chyba pójdziemy z małym na banicję...:shake::shake::shake: Mam imię - Vincent:cool3::cool3::cool3: Quote
Aga_Mazury Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 never matusz.....poszukajcie mu wspaniałego domu, żeby mógł spać w ramionach wspaniałej osoby a nie w schroniskowej klatce... jest jeszcze jeden szczeniaczek, ale narazie jest u p. Ewy bo ma ze dwa tygodnie i trzeba go karmić jeszcze.... dziękujemy serdecznie patch75 i przemas za wizytę dzisiejszą w naszym schronisku...za pomoc...za spacerki z psami....za to, że byliście :Rose: bardzo miło było Was poznać :calus::drink1: Quote
Matusz Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 neverend napisał(a):Chyba pójdziemy z małym na banicję...:shake::shake::shake: Mam imię - Vincent:cool3::cool3::cool3: Slicznie Vincent!! :):):) slicznie ! :) Moje malenstow sliczne !! :loveu::loveu: Quote
neverend Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Aga_Mazury napisał(a):never matusz.....poszukajcie mu wspaniałego domu, żeby mógł spać w ramionach wspaniałej osoby a nie w schroniskowej klatce... jest jeszcze jeden szczeniaczek, ale narazie jest u p. Ewy bo ma ze dwa tygodnie i trzeba go karmić jeszcze.... dziękujemy serdecznie patch75 i przemas za wizytę dzisiejszą w naszym schronisku...za pomoc...za spacerki z psami....za to, że byliście :Rose: bardzo miło było Was poznać :calus::drink1: Dołączam się do podziękowań i przepraszam,że tak późno, ale chyba rozumiecie....dlaczego:oops::oops: Miło,że odwiedziliście nasz mały psi zakątek...:multi::multi: Jaki szczeniaczek - taki sam???:crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts