Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
nie dostaliscie ode mnie maila?

Ja dostałem:) Dobrze ze mam to zapisane w wysałnych uff.. bo znowu tyle roboty by bylo... Aga to juz dzsiaj wysłac ???

Ale to dziwne:cool3::cool3:, bo jak wysłalem tydzien temu to jeszcze odpisali "dzięki"

A dokładnie to czemu nie ma dzisiaj kącika ?? dlatego ze nie na tego maila co trzeba? przeciez ty wysyłałaś na tego pierwszego i był kącik... nie rozumiem...

Posted

neverend napisał(a):
AAAAAAAAAAAle piękny!!!

Wstaw go do ON-ków....:)

Aga, mam wysyłać fotki i opsy na nowy kącik do gazety...? Teraz już nie wiem...:shake::shake:

Ja musze wysłać po raz 3, tylko, że na innego maila....

Posted

never tylko ja jutro w schronie muszę zostac trochę dłuzej...pewnie do "sporo po 12.00"... więc nie wiem jak tam z Twoim czasem...piszę, żebyś ewntulanie wiedziała....rodzinę moją tez juz przygotowałam...JAK ZWYKLE SĄ PRZESZCZĘŚLIWI ;)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
never tylko ja jutro w schronie muszę zostac trochę dłuzej...pewnie do "sporo po 12.00"... więc nie wiem jak tam z Twoim czasem...piszę, żebyś ewntulanie wiedziała....rodzinę moją tez juz przygotowałam...JAK ZWYKLE SĄ PRZESZCZĘŚLIWI ;)

no nie dziwię się Aga, że są przeszczęśliwi !! :evil_lol: Umiziajcie ode mnie jutro szczególnie Kamyczka i Malusiego, no i jeszcze jak bedzie to Foxi- dajcie jej ode mnie ostatniego buziaka na pożegnanie!:-(

Posted

Dobra Aga... zrozumiano, najwyżej Seba mnie zabierze na powrót,ale chyba raczej zostanę do końca.

Matuszku - oczywiście umiziamy wszystkie psiulki od ciebie..:loveu::loveu::loveu::eviltong:

Posted

[quote name='neverend']Dobra Aga... zrozumiano, najwyżej Seba mnie zabierze na powrót,ale chyba raczej zostanę do końca.

Matuszku - oczywiście umiziamy wszystkie psiulki od ciebie..:loveu::loveu::loveu::eviltong:

ok, dzieki !! :) :calus::Rose::Rose:

i nie zapomnijcie o buziaku w czółko FOXI !! :buzi::loveu::loveu:

Posted

aaaaaaaaaaa.... zapomniałem !!!!

GWIAZDA jest już znowu u swojego pana !! Wiec rozłąka nie trawła długo !! :multi::multi::multi: Dzisiaj jak byłem to akurat przy mnie brał ja :)
Fajna ta gwiazda :)

Posted

matusz5 napisał(a):
aaaaaaaaaaa.... zapomniałem !!!!

GWIAZDA jest już znowu u swojego pana !! Wiec rozłąka nie trawła długo !! :multi::multi::multi: Dzisiaj jak byłem to akurat przy mnie brał ja :)
Fajna ta gwiazda :)

no i dobrze - zmieniam tytuł...

Posted

nie bedzie mnie na dogo az do niedzieli wieczorem... ale Aga ja do ciebie zadzwonie jutro i pogadamy, mam darmowe weekendy !! :evil_lol::evil_lol:

3majcie sie wszyscy :)

Posted

W poniedzialek mialam przyjechac z ludżmi do Was po Nuke albo innego psa. lecz dzisiaj do mojego sklepu przyszla pani z małym szczeniakiem ,który 2 dni koczowal na klatce schodowej.Nie wiedzialam jak im pomoc i wyslalam do ludzi,którzy mieli do Was przyjechac. Wzieli pieska i Nuka dalej nie ma domu. Nie wiem czy postapilam dobrze ,ale inaczej nie moglam.Nuce i tak znajdę dom .Mam watpliwości czy należy siostry rozdzielac.

Posted

matusz myślałam, że Cię nie będzie do jutra

skontaktuj się proszę z przemas-ol ...to wolontariusz z Olsztyna. Kilka wolontariuszy z Olsztyna chce przyjechac w środę rano do nas do schroniska. Ja niestety nie będę mogła być (chyba, że jakiś cud...ale w tym tygodniu nie mam z kim zostawić dzieci)...chcieli by przyjechac rano...więc pewnie trzeba by przede wszystkim ewie o tym powiedzieć...a po drugie przyjąc godnie gościo -pomoc :)

Freda i Nuka...ja bardzo bym chciała, żeby one we dwie poszły razem do adopcji....dziś byłam przy ich klateczce...nawet Nuka wyszła do pomoziania do mnie co rzadko się zdarza bo raczej się chowa ...a Freda szalała z radości :)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
matusz myślałam, że Cię nie będzie do jutra

skontaktuj się proszę z przemas-ol ...to wolontariusz z Olsztyna. Kilka wolontariuszy z Olsztyna chce przyjechac w środę rano do nas do schroniska. Ja niestety nie będę mogła być (chyba, że jakiś cud...ale w tym tygodniu nie mam z kim zostawić dzieci)...chcieli by przyjechac rano...więc pewnie trzeba by przede wszystkim ewie o tym powiedzieć...a po drugie przyjąc godnie gościo -pomoc :)

Freda i Nuka...ja bardzo bym chciała, żeby one we dwie poszły razem do adopcji....dziś byłam przy ich klateczce...nawet Nuka wyszła do pomoziania do mnie co rzadko się zdarza bo raczej się chowa ...a Freda szalała z radości :)

a widzisz Aguś, jednak jestem :):) nocuje u siebie w domu:) nie chciało mi sie isc spac do hufca :) Wole w domu, a poza tym o niczym innym bym nie myslal jak tylko o Foxi, a tak to wszystko zobaczyłem, przeczytałem :) i jestem spokojny i zadowolony i szczęśliwy ! :loveu::loveu:

Ok skontaktuje sie z nimi, tylko jak oni dojda z dworca? na piechte...??:cool3::cool3:

Ja tam rowerem pojade jak bedzie ładna pogoda! :)

Posted

Mamy klopot z dalmisiem ,ktorego wczoraj przywiozla AGA I Theta z Rybcią do mnie.Znalazłam mu super dom na stale.Ale dalmiś to dominant i pogryzl starutkiego psa pani, kotow nie rusza.Jezeli nic sie nie zmieni a chyba nie to szukamy mu nadal domu. Szkoda ,bo pani pies b. sie podoba. Bylam dzisiaj i widzialam.Dalmis warczy ,aż caly sie trzesie jak widzi nowofunlanda tej pani.

Posted

Aga już jesteśmy umównieni na srodę z wolontariuszami z Olsztyna, tylko jeszcze nie wiadomo na która, ale to bedzie wiadomo jutro zapewne :)

Never bedziesz mogla w srode do schronu???

Posted

matusz5 napisał(a):
Aga już jesteśmy umównieni na srodę z wolontariuszami z Olsztyna, tylko jeszcze nie wiadomo na która, ale to bedzie wiadomo jutro zapewne :)

Never bedziesz mogla w srode do schronu???

Matuszku - jeszcze dam znac...:):):)