neverend Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 matusz5 napisał(a):Never !! ?? Jestes czy Cie nie ma ?? Możesz jutro do schronu jechac ?? Jeszcze nie wiem.... powiem jutro... idę spać... jestem zmęęęęęęczona... Quote
pucka69 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 no nie! no nie!biedny Kleo! niech ta pani się cieszy ze jej nie oddali - może tez za duża urosła!? Quote
Matusz Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 pucka69 napisał(a):no nie! no nie!biedny Kleo! niech ta pani się cieszy ze jej nie oddali - może tez za duża urosła!? Popieram!! Kleoś już miał nadzieję i szybko zgasła...:-( Może to i dobrze jak ta babka taki stosunek ma....:angryy::mad::mad: szkoda słów... Quote
Aga_Mazury Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 SPRAWA DLA MNIE BARDZO WAŻNA Obiecałam jednemu wetowi, że postaram się zorientować czy ma ktoś jeszcze w posiadaniu plakat jaki kiedyś promował adopcję ze schronisk..(było to już jakiś czas temu...kilka dobrych lat)...teraz tez jest taki ogólnopolski plakat...ale mi chodzi o plakat przed tym plakatem.... powiem rzecz honorowa dla mnie i AFN-u... PROSZĘ!!!! :modla: Quote
Aga_Mazury Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3389952#post3389952 Quote
Kasie Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Coś wiecej o tym nowym kaukazowatym? Wiek, dlaczego oddany, szczepienia itp? Agresywny bo szczeka? Ja tez jestem agresywna bo czasami głośno mówię. :roll: A co u Hefrena? Dalej taki osowiały? Quote
neverend Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 tak jak w srode pisalismy- bez zmian....:( Quote
Aga_Mazury Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 watek kaukazów http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3395941#post3395941 Quote
Kasie Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 A ja tez wczoraj załozyłam wątek dla Hefrena... Quote
Aga_Mazury Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Kasie napisał(a):A ja tez wczoraj załozyłam wątek dla Hefrena... Ciotka to dawaj linka.... a ja mój poprowadzę jako wątek Borna z linkiem do wątku Herfena dziękuję :Rose: Quote
Rybc!a Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Zrobiłam super ogłoszenie o tych dwóch siostrzyczkach, jamniczkowatych zabranych z interwencji, Basia powiesi je na ścianie u weterynarza pasłęckiego. Quote
Matusz Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Rybc!a napisał(a):Zrobiłam super ogłoszenie o tych dwóch siostrzyczkach, jamniczkowatych zabranych z interwencji, Basia powiesi je na ścianie u weterynarza pasłęckiego. Dziękujemy !! :calus::Rose::Rose: Quote
Kasie Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 A oto historia Hefrena: Najpierw był rozkoszny, mały i puchaty. Potem imponujący wyglądem i posturą. Być może kochany. Być moze tylko użyteczny. W każdym razie starczyło na w miarę normalne życie. Na uwierzenie w to, ze z człowiekiem nie zginie. Mijały lata. Stracił wdzięk młodego psa. Posiwiał mu pysk. Zesztywniały stawy. Być może przestał dobrze pilnować. Być może zastąpił go inny, młody pies. Być moze człowiek, któremu ufał, odwrócił się po prostu od niego na pięcie i odszedł. Miną kolejne lata. Jeśli nic się nie zmieni, po pieskim życiu czeka go pieska, byle jaka śmierć, której nikt nawet nie zauważy. Jeśli nic się nie zmieni, nikt się nie dowie, że on wciąż wszystko pamięta. Że przecież wciąż umie pilnować domu. Że w razie potrzeby spróbuje obronić. Że potrafi merdać ogonem. Być moze podawać zamaszyście łapę. Że wciąż ma w sobie tak dużo tak niepotrzebnej miłości do człowieka. (Kinga, Koszalin 16 luty 2007) Quote
Matusz Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Niedawno wróciłem ze schroniska. Wyszedłem na spacer z Foxi, z Pipi, z nowym On-kiem( on przebywa tam gdzie prysznic) i z boksią Leą. Z Amarą( Alaskan Malamut) nie dało się wyjść bo podobno strasznie ciągnie, że nawet pan Henio ma problemy:evil_lol: A ten On-ek to jeszcze nie ma wątku prawda?? Quote
neverend Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='matusz5']Niedawno wróciłem ze schroniska. Wyszedłem na spacer z Foxi, z Pipi, z nowym On-kiem( on przebywa tam gdzie prysznic) i z boksią Leą. Z Amarą( Alaskan Malamut) nie dało się wyjść bo podobno strasznie ciągnie, że nawet pan Henio ma problemy:evil_lol: A ten On-ek to jeszcze nie ma wątku prawda?? Nie, to nowy ON-ek!!! :) Wklej zdjęcia, a możesz go dołączyć do wątku ON-ka i ON_ki bo ten ON-ek Favor poszedł do adopcji...Opowiedz coś o tym ON-ku!!!:crazyeye: Byłeś na spacerze z Leą??? Zdjęcia!!!!:crazyeye: Quote
Matusz Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 neverend napisał(a):Nie, to nowy ON-ek!!! :) Wklej zdjęcia, a możesz go dołączyć do wątku ON-ka i ON_ki bo ten ON-ek Favor poszedł do adopcji...Opowiedz coś o tym ON-ku!!!:crazyeye: Byłeś na spacerze z Leą??? Zdjęcia!!!!:crazyeye: Neverend zdjęcia Lei są na watku boksi :) a zaraz wstawie On-ka Quote
Matusz Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 a i dzisiaj po raz ostatni byłem na spacerze z Foxi:-( Łezka leci bo trochę sie już do niej przez te 3 tygodnie do niej przyzwyczaiłem... Ale już jutro przyjeżdża po nią pan z Otwocka i jedzie do nowego domku !! :):) Quote
neverend Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 matusz5 napisał(a):Neverend zdjęcia Lei są na watku boksi :) a zaraz wstawie On-ka Właśnie widziałam...Ale fajnie!!!:multi::multi::multi: Matusz, a powiedz mi - czemu w dzisiejszej gazecie nie ma kącika adopcyjnego...???:shake::shake: Czekam na ON-ka... Chyba się szykuje pomału domek dla Karli,ale jeszcze nic nie wiem.... wejdź na wątek...:) Quote
neverend Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 matusz5 napisał(a):a i dzisiaj po raz ostatni byłem na spacerze z Foxi:-( Łezka leci bo trochę sie już do niej przez te 3 tygodnie do niej przyzwyczaiłem... Ale już jutro przyjeżdża po nią pan z Otwocka i jedzie do nowego domku !! :):) OOOOOOOOOOOOO....Fajnie i niefajnie - ciocia Sebastiana się zastanawiała nad wzięciem Foxi...Ale dobrze, dobrze - może w końcu będzie szczęśliwa:) Quote
Matusz Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 neverend napisał(a):Właśnie widziałam...Ale fajnie!!!:multi::multi::multi: Matusz, a powiedz mi - czemu w dzisiejszej gazecie nie ma kącika adopcyjnego...???:shake::shake: Czekam na ON-ka... Chyba się szykuje pomału domek dla Karli,ale jeszcze nic nie wiem.... wejdź na wątek...:) jak to nie ma kacika ????:mad::mad::mad::placz::placz::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
neverend Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 matusz5 napisał(a):jak to nie ma kacika ????:mad::mad::mad::placz::placz::crazyeye::crazyeye::crazyeye: No nie ma... Właśnie sister moja przyniosła świeżą gazetkę i.... zimne pośladki, ale nie ma...:mad::mad::mad: Quote
Matusz Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 neverend napisał(a):No nie ma... Właśnie sister moja przyniosła świeżą gazetkę i.... zimne pośladki, ale nie ma...:mad::mad::mad: Zastanawiam się tylko dlaczego ??????????????????:mad::mad::angryy::angryy: Quote
Aga_Mazury Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 nie dostaliscie ode mnie maila? Quote
neverend Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Aga_Mazury napisał(a):nie dostaliscie ode mnie maila? maila??? a jakiego???:shake::shake: Quote
Matusz Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 To jest ten On-ek, podobno niezły z niego żarłok :D :) Na spacerze zrobił to co trzeba i mówi do mnie " wracamy" hehehe... :evil_lol::evil_lol: Wiem tyko tyle,że został przywieziony z Morąga...Kto założy mu wątek?? Może osobny a może wstawić go do on-ków wątku?? Quote
Recommended Posts