Kara. Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Mogę założyć wątek Milusiowi.Aga czy mogę wykorzystać Twój opis?Chyba nic więcej nie trzeba dodawać:lol: W jakim jest wieku? PS.Zagłosowałam na molosach na Ostródę.Załapał sie jeszcze Uciechów i Mielec :-) I niech mnie ktoś oświeci jak sie cytuje posty z innego wątku.Bo ja tuman chyba jestem i nie mogę wykombinować:oops: Quote
Evelin Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Foksia w podróży do Krakowa..(trzymam kciuki za transport-żeby wszystko się udało).Krakowianka z niej przepiękna, oby nowy domek ,jak najszybciej się znalazł. Jak głosowałam (wg schematu dogomaniackiego),przodowały 2 schroniska ;Ostróda i Uciechów (po 40 głosów).Czyli część dogomaniaków pofatygowała się już na molosy.Zapraszam resztę... Quote
loozerka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Kara- musisz dać qoute post, ktory chcesz zacytowac ijak Ci sie wyswietli okienko robocze, musisz to, co chcesz zacytować zaznaczyc- oczywiscie musi być w nawiasach quote i kopiuj robisz, po czym otwierasz post w watku, w ktorym chcesz, by wypowiedz się pojawiła i daje wklej i juz :) Quote
Kara. Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 loozerka dzięki. Na to nie wpadłam:crazyeye: Quote
yewcia1 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 O Aga dziękujemy za link w banerku, dodam, że błagam dogo przyjaciół o głosy i dla Was i dla nas;) Quote
loozerka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Kara, ależ nie ma za co, to drobiazg :) A czy tutejsi wolontariusze juz glosowali na Ostródę?? matusz, neverend, moniamonia i inni- rejestrujcie sie na molosach, wszystko jest opisane w poscie do ktorego link prowadzi w moim podpise i glosujcie. To nie tak hop, tam rejestracja, oczekiwanie na autoryzację konta trwa czasem i 3 dni, nie wolno zostawiac tego na ostatnią chwile. I pamietajcie o Uciechowie- oni tez pamietają o Ostródzie i prosza o glosowanie :). Trzecie- sugerowane schronisko to Mielec, zeby nie rozpraszac glosów to Mielec :) W sondzie, w której wygrano karmę glosowało 900 osób. To ogromna ilosc i wygrana Ostródy, czy Uciechowa nie jest oczywista. A to duża pomoc ta karma. Jesli jeszcze uda się wygrać Krakvet...byłoby super. Quote
Aga_Mazury Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Kara Kochana cytuj co chcesz :) i dziękuję :) psiak jest młodziutki ma góra dwa latka....kilka śladów z życia na ulicy...od ugryzień, otarć...trudno już stwierdzić..ale zakochałam się po raz "enty"...jest niesamowityyyyyyyyyyyyyyyyyyyy loozerka słońce dziękuję za wątek Ostródy do głosowania :Rose: i wszystkim za oddanie głosu na moje(nasze) biedy :calus: Quote
loozerka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 chociaz do tego się mogę przydac. Jeszcze krakvet trzeba ogłosić, moze w poniedziałek, bo głosowanie od 16, czyli środy chyba. :) Quote
Matusz Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Aga, jaka ta foksia jest piekna ach..... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :) Mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze ! Quote
Kara. Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Miluś już ma wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2738824#post2738824 Jeszcze tylko musze sie nauczyć wystawiać różne ogłoszenia.Pewnie to proste tylko czasu brak na naukę:shake: Quote
yewcia1 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 loozerka napisał(a):chociaz do tego się mogę przydac. Jeszcze krakvet trzeba ogłosić, moze w poniedziałek, bo głosowanie od 16, czyli środy chyba. :) Tak , tak pilnuj loozerka krakvetu, jak tylko ruszy bede dalej prośby słać. No i dzień lub dwa wcześniej wątek przypominający o głosowaniu;) Quote
AniaB Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 loozerka napisał(a):Kara, ależ nie ma za co, to drobiazg :) A czy tutejsi wolontariusze juz glosowali na Ostródę?? matusz, neverend, moniamonia i inni- rejestrujcie sie na molosach, wszystko jest opisane w poscie do ktorego link prowadzi w moim podpise i glosujcie. To nie tak hop, tam rejestracja, oczekiwanie na autoryzację konta trwa czasem i 3 dni, nie wolno zostawiac tego na ostatnią chwile. I pamietajcie o Uciechowie- oni tez pamietają o Ostródzie i prosza o glosowanie :). Trzecie- sugerowane schronisko to Mielec, zeby nie rozpraszac glosów to Mielec :) W sondzie, w której wygrano karmę glosowało 900 osób. To ogromna ilosc i wygrana Ostródy, czy Uciechowa nie jest oczywista. A to duża pomoc ta karma. Jesli jeszcze uda się wygrać Krakvet...byłoby super. ja zagłosowałam na ostróde - ale potem doczytałam, ze mozna wybrać kilka placówek... Czy ja jeszcze moge zagłosować raz na inną miejscowość? Quote
AniaB Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 aha - a krakvet to dopiero chyba od 16.go stycznia... Quote
loozerka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Aniu, niestety nie. Mozesz glosowac tylko raz. Wtedy mozesz oddac glos nawet na wszystkie schroniska biorące udział w sondzie, ale po tym jednym glosie nie można dogłosować, niestety :) Quote
Dabrowka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Aga_Mazury napisał(a):przyjechał Marcin wzięliśmy księżniczkę...włożyliśmy poduszeczkę...i zaczęliśmy się zastanawiać...przodem ją czy tyłem wadzić...a może od góry...qrde jak ją wcisnąć...a ona...nie patrząc na nas....weszła sobie do kontenerka obróciła się i ułożyła na poduszeczce.... Nawet nie wiesz jak się cieszę, że Foksia przyjęła transporterek bez marudzenia :loveu: Księżniczka :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Dabrowka napisał(a):Nawet nie wiesz jak się cieszę, że Foksia przyjęła transporterek bez marudzenia :loveu: Księżniczka :loveu: ona się tak zachowała jak...by chciała powiedzieć "ludzie o czym tu rozmawiacie, zobaczcie ..wchodzi się normalnie przodem, potem się obrócę, położe i już...jeny takie to dla Was skomplikowane?;)" ujęła mnie tym strasznie i monikę tez;) my do drzwi a ona siup do kontenerka ;) .. i gotowa do drogi ... ona jakby jeżdziła w czymś takim już... już tęsknię :placz: :placz: ona czuła...że teraz będzie już Kochana Quote
pucka69 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ach Aga! Ona jest cudobna! A Miluś ma krótkie nóżki jak to prawie-jamniki tak? Quote
Aga_Mazury Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 tak pucuś...on wygląda jak jamnisiowaty...jasniutki... zobacz jak stoi na dwóch łapkach i się popisuje przede mną ;) jak na drugim zdjęciu...łapulkę swoją przez kraty przekłada, żeby tylko dotknąć mojej ręki... znajdźmy mu Kochany dom...proszę.. Quote
Aga_Mazury Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 pucka69 napisał(a):Ale chudziaczek:((( Ale to chłopczyk? tak to chłopczyk... :loveu: Quote
Dabrowka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Aga_Mazury napisał(a):my do drzwi a ona siup do kontenerka ;) .. i gotowa do drogi ... ona jakby jeżdziła w czymś takim już... Też przyszło mi do głowy, że zachowała się jak pies, który kontenerek zna bardzo dobrze... i pomyślałam, że może księżniczka jest księżniczką? Taką, która jeździła... na przykład na wystawy?... To oczywiście nie ma dla mnie znaczenia (dowodem jest 5 moich własnych kundli :evil_lol:), ale tak bardzo chciałoby się wiedzieć cokolwiek o psach ze schronu, o ich przeszłości... Quote
Aga_Mazury Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Dabrowka miałam niecny plan obejrzenia jej uszu i ewent. pachwiny, ale...nie chciałam jej stresować a do tego podejrzewam, że ma zaniedbane uszy bo nie bardzo chyba jej się podobało moje zainteresowanie akurat tą cżęśćią jej książecego ciałka ;) i trzepocze uszkami także ola będzie miała czym się zająć ;) olaitomek odrazu podpytajcie o strylkę...co i jak...:) Uwielbiam ją, kocham, tęsknię......ONA JEST CUDOWNA :iloveyou: dama poprostu dama... oczarowała mnie swoją elegancją i manierami... Quote
moniamonia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Kochani wszystko co pisze Aga całkowicie i w 100 procentach potwierdzam. Sunia jest przecudna i przemiła i bardzo mądra. Bardzo bardzo sie cieszę że ten schroniskowy koszmar ma już za sobą. Z niecierpliwością czekam na dalsze zdjęcia i relacje. Polecam się jak najbardziej na przyszłość:lol: Quote
Recommended Posts