Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matusz5 napisał(a):
Pewnie się zakochała Aga :) A naprawde moim zdaniem pekinka pasuje do Kaszy :):) Mam nadzieje Kasia ze przekonasz rodziców :)

hehe matusz to ze jesteśmy do siebie podobne powqiedziałam monika:P

Posted

faktycznie..coś jest w tym podobieństwie ;)...

śliczna jest ta maleńka...ale ja chyba faktycznie zero zdolności fotograficznych...nigdy nie mogłam jej uchwycić...a poza tym aparat bez zoom to co to za zdjęcia...

Posted

kto ma zdjęcia mojego Milusiaaaaaaaa?

i wątek temu psiakowi ciemnemu z krzywym zgryzkiem z wybiegu marcela też trzeba założyć...on jest taki cudowny...maleńki i szukający kontaktu z człowiekiem

Posted

kurcze co mam zrobić z tymi mioimi rodzicami bo mamam mówi ze sie boi ze sobie nie poradzimy i ze bedą kłutnie i ja już nie wiem co mam jej mówić

Posted

matusz5 napisał(a):
ja mam milusia, wstawic na forum czy na poczte ci wyslac, a ja moge zrobic watek temu z wybiegu tam gdzie marcel :) bo mam jego kilka fotek :)

prześlij mi na skrzynke jak możesz...bo chciałabym mieć jego w oryginalnej wielkości...może gdzieś uda mi się jeszcze wepchnąć ogłoszenie o nim :)

a swoją drogą możesz na wątku Milusia wkleić zdjęcia jak znajdziesz chwilkę...;)

Posted

kasza napisał(a):
kurcze co mam zrobić z tymi mioimi rodzicami bo mamam mówi ze sie boi ze sobie nie poradzimy i ze bedą kłutnie i ja już nie wiem co mam jej mówić

ja mogę tylko pozrzędzić jak matka ;)

decyzja o adopcji psa musi być przemyślana i odpowiedzialna....

dom bez psa nie jest prawdziwym domem (oczywiście jak dla mnie)

Posted

o rany ale się znapaliłam na ta małą żeby jeszcze tak wzieło moja mame bo może tete omine skoro i tak go nie ma na fakty dokonane zawsze sie zgadza:D