Matusz Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 ej, a ta sunia chyba jeszcze nie ma wątku... nie za bardzo pamiętam która to... ale to chyba jest ta która Aga zakopywała kiełbasę od Ciebie... Kto założy?? Quote
Matusz Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 a tutaj klon naszej Weny tyle, że w wydaniu płci męskiej... muszę mu założyć wątek, tylko muszę zrobić lepsze zdjęcia bo na razie mam tylko takie, on całym ciałem prosi o domek...:-(:-( Quote
Aga_Mazury Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 wątek Kate http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7841361#post7841361 Quote
neverend Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 malagos napisał(a):A co ma z miednicą? chyba była złamana....tak??? poprawcie jak się mylę... Quote
GreenEvil Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 neverend napisał(a):chyba była złamana....tak??? poprawcie jak się mylę... pies ze zlamana miednica powinien miec klatkoterapie wiec mam nadzieje, ze ona miala zlamana miednice ;) pzdr GreenEvil Quote
Aga_Mazury Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Ostróda popada w tarapaty finansowe... Psiaki mają długi: Grot jest na potężnym minusie a nie zanosi się na koniec leczenia jeszcze długo Boogie do opłacenia operacja Zuza do opłacenia operacja Arktik do opłacenia operacja na Kortowie plus pobyt szpitalny...nadal jest w trakcie leczenia Nelson planowana operacja w środę plus czyszczenie uszu,strzyżenie Morisek dług plus palnowane konsultacje w innych lecznicach a to tylko te poważniejsze zabiegi ratujące życie...nie wspominam o zwykłych leczeniach... ...nie powiem jak wiele jeszcze psiaków czeka na leczenie :( Nie mamy też ani kilograma suchej karmy dla psów czy kotów... Quote
baffi2 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Ostróda popada w tarapaty finansowe... Psiaki mają długi: Grot jest na potężnym minusie a nie zanosi się na koniec leczenia jeszcze długo Boogie do opłacenia operacja Zuza do opłacenia operacja Arktik do opłacenia operacja na Kortowie plus pobyt szpitalny...nadal jest w trakcie leczenia Nelson planowana operacja w środę plus czyszczenie uszu,strzyżenie Morisek dług plus palnowane konsultacje w innych lecznicach a to tylko te poważniejsze zabiegi ratujące życie...nie wspominam o zwykłych leczeniach... ...nie powiem jak wiele jeszcze psiaków czeka na leczenie :( Nie mamy też ani kilograma suchej karmy dla psów czy kotów... Ojeju... napewno pomogę wam finansowo, chociaż niewiele mogę bo nie zarabiam... A co do karmy to wiem gdzie jest bardzo tania- jedyne 1,20 za kilogram mięsnej karmy, ale to bardzo daleko od was... Gdyby jednak znalazł się transport, to mogę kupić dla schroniska tą karme... Quote
sisia0 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 z tą karmą to mozna by zrobić jaką akcje .... zbiórki czy cos ale to nie musi byc jakas super karma ? moze byc taka nawet biedronkowa ?? Quote
baffi2 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 wiecie co- jak nie mogę dowieźć wam karmy to zamówię w sklepie internetowym z dostawą... Mam w planie zamówić 30 kg suchej karmy dla psów i 12 kg suchej dla kotów i trochę żwirku... Ale to wyjdzie 180 zł za 42 kg suchej karmy a za tyle kasy bym mogła kupić prawie 150 kg mięsnej karmy w hurtowni o której pisałam... Może jeszcze się znajdzie transport a jak nie to zamówię tą karme... A gdzie wy kupujecie karme?? I mniej wiecej w jakich cenach?? Pozdrawiam Quote
Matusz Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 to mój nowy numer,tylko do spraw związanych z adopcjami: 510-488-515 jeśli gdzieś w ogłoszeniach jest poprzedni nr proszę o zmianę;) Quote
Matusz Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Aukcje cegiełkowe: ARKTIK GUZIK NELSON LONLI Quote
Matusz Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Przyszła zima... dzisiaj mało nas było...:shake::shake: Quote
Aga_Mazury Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Poprosimy zdjęcia rannego kota.... i pozostałych kotów.... Quote
Matusz Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 ok, koty: kotka, wyrzucona, błąkała się po mieście, bardzo potrzebuje domku, by znów odzyskać wiarę w człowieka... Śliczna kotka, o zielonych oczach, przytulaśna Quote
Matusz Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 kotka, też potrzebuje domku, wygląda tak jakby miała katar ale go nie ma... Quote
Matusz Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Biedny kotek, potrącony przez samochód :-( Quote
Recommended Posts