baffi2 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [SIZE=2]nieładnie to wygląda... mój piesio miał kiedyś taką rane na łapce i naszczęście mu się ładnie zagoiło... Na wasz schron wpłynęło już 25 zł za hula-hop które sprzedałam:lol: i niedługo bedzie wiele więcej piniędzy z moich bazarków, a także odemnie. Najlepiej żeby każdy wpłacił choćby 10 zł na te bidy... Quote
esza Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Witam :) Dodaję kociaki na stronę. Samozwańczo nadałam im imiona, i tak: kocurek po wypadku to Rati kicia z "katarkiem" to Myszka kicia wyrzucona z domku to Reda kicia o zielonych oczach to Bina. Rati idzie do "ratunku", podam konto AFN i wpłaty na "Rati z Ostródy". Jeżeli macie jakieś uwagi to piszcie na naszym forum, albo ślijcie maila. I znajdźcie jakiegoś kociarza, bo znowu do Was zawitam, ale tym razem z :mad: i wszyscy dostaniecie nie wyłączając Pani Prezes :cool3: Acha, podaję Matusz Twój numer do kontaktu, mogę? Quote
Matusz Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='esza']Witam :) Dodaję kociaki na stronę. Samozwańczo nadałam im imiona, i tak: kocurek po wypadku to Rati kicia z "katarkiem" to Myszka kicia wyrzucona z domku to Reda kicia o zielonych oczach to Bina. Rati idzie do "ratunku", podam konto AFN i wpłaty na "Rati z Ostródy". Jeżeli macie jakieś uwagi to piszcie na naszym forum, albo ślijcie maila. I znajdźcie jakiegoś kociarza, bo znowu do Was zawitam, ale tym razem z :mad: i wszyscy dostaniecie nie wyłączając Pani Prezes :cool3: Acha, podaję Matusz Twój numer do kontaktu, mogę? do mnie lepiej nie, może do Agi? Quote
baffi2 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Matusz'] Ojej tam na tle widać prześliczne malutkie kociaki:loveu::loveu::loveu: Powiedzcie o nich coć więcej, to zrobię ogłoszenia:lol: Żeby takie maluszki w schronie życie spędzały...:placz: Quote
Evas Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Przyłączę się do ogłoszeń dla kociąt, jeśli będą zdjęcia.. Ta kotka, która wygląda jakby miała katar..czy ona nie ma świerzbowca? te plamy na pysiu jakoś tak mi wyglądają. Quote
baffi2 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Właśnie... Poproszę o dokładniejsze fotki tych ślicznych maluszków:loveu: I jakieś info o nich...;) Quote
Tweety Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Evas napisał(a):Przyłączę się do ogłoszeń dla kociąt, jeśli będą zdjęcia.. Ta kotka, która wygląda jakby miała katar..czy ona nie ma świerzbowca? te plamy na pysiu jakoś tak mi wyglądają. też właśnie chodziło mi po głowie, że jakieś znajome te plamy tylko nie mogłam sobie przypomnieć co to. A jeżeli jest na kociarnia z innymi kotami to ... łomatko i córko:mad: Quote
Matusz Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Tweety']też właśnie chodziło mi po głowie, że jakieś znajome te plamy tylko nie mogłam sobie przypomnieć co to. A jeżeli jest na kociarnia z innymi kotami to ... łomatko i córko:mad: ja dostałem info, że kotka jest zdrowa... a i te maluchy co były do adopcji to już nie są bo znalazły nowe domy... Quote
Tweety Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 te maluchy, które są u nas na stronie, znaczy na AFN w adopcjach? Quote
Matusz Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Tweety']te maluchy, które są u nas na stronie, znaczy na AFN w adopcjach? tak:D 10 znaków.... Quote
baffi2 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Matusz'] ... a i te maluchy co były do adopcji to już nie są bo znalazły nowe domy... to super:loveu::loveu: Quote
Tweety Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Matusz'] tak:D 10 znaków.... ale wszystkie? bo one wiszą dalej w adopcjach i nie wiem czy wszystkie trzeba zdjąć:shake: Quote
Matusz Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Tweety']ale wszystkie? bo one wiszą dalej w adopcjach i nie wiem czy wszystkie trzeba zdjąć:shake: tak jak mi powiedziano to wszystkie... Quote
Aga_Mazury Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 wątek Merlina http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8158876#post8158876 Quote
Aga_Mazury Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 wątek Delmy http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8159041#post8159041 Quote
Matusz Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Aga miałem tel. w sprawie Nelsona, bardzo miła pani dzwoniła, chce adoptować wirtualnie Nelsona, mówiła, nawet też o sfinansowaniu operacji... znaczy się teraz już spłaceniu długów... bardzo prosiła o maila: [email protected] chce się dowiedzieć na czym polega adopcja wirtualna itd... Quote
Matusz Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Mnie niestety w sobotę nie będzie... jutro wyjeżdżam i wracam dopiero w niedzielę uściskajcie ode mnie Kamisa, Lejlę, Bastka, Franca:loveu::loveu: i wszystkie inne bo nie w sposób wymienić wszystkie Quote
Evelin Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 I o Kamolku,Padusiu i Grocie nie zapomnijcie...No wiem,że nie zapomnicie,ale ... co tam...przypominajka... Quote
Tweety Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Matusz, a kto zdjęcia pozostałym kociuszkom zrobi?:mad: Quote
baffi2 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Znalazłam transport karmy, ale czy ktoś z was mógłby ją odebrać jutro, przez minutke kiedy pociąg zatrzyma się w Ostródzie?????:razz: Zaraz napiszę o której godzinie... Quote
lidka_park Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 baffi2 napisał(a):Znalazłam transport karmy, ale czy ktoś z was mógłby ją odebrać jutro, przez minutke kiedy pociąg zatrzyma się w Ostródzie?????:razz: Zaraz napiszę o której godzinie... jasne, tylko o której ???? Quote
baffi2 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 lidka_park napisał(a):jasne, tylko o której ???? oops mała pomyłka:oops: transport jest w niedzielę, nie w sobotę... patch75 z Warszawy wyjeżdza po 15, więc myśle że w Ostródzie będzie po 17, dokładną godzinę ma mi zaraz podać więc przekażę... To może ktoś w niedzielę odebrać??:razz: Quote
baffi2 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Pociąg staje w Ostródzie o 19;02 a odjeżdża o 19;03 Tak więc myślę że punktualnie o 18;55 ktoś powinien już czekać przy... no właśnie, ja niewiem gdzie u was pociągi się zatrzymują...:oops: Mam nadzieję że wy wiecie?? Karmy będzie tylko 10kg bo patch nie będzie miała jak zabrać większej ilości niestety... Czy ktoś się deklaruje do odbioru karmy??? Quote
Recommended Posts