Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A Sali dalej w spisie nie ma :mad:
JAk sie robi takie Imie podkreslone a potem sie kilka na nie i jestesmy w odpowiednim temacie :razz: Technicznie i łopatologicznie prosze mi podpowiedziec.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LALUNA napisał(a):
JAk sie robi takie Imie podkreslone a potem sie kilka na nie i jestesmy w odpowiednim temacie :razz: Technicznie i łopatologicznie prosze mi podpowiedziec.

Najpierw kopiujesz adres strony, do której chcesz odesłać.
Potem, już przy pisaniu odpowiedzi, piszesz imię,czy cokolwiek tam chcesz i zaznaczasz myszką.
A potem kilkasz na ikonkę z ziemią i taką ósemeczką na dole (pierwsza z lewej w ciągu ikonek), otwiera się okienko i tam wklejasz skopiowany wcześniej adres.OK.
I już :)

Posted

LALUNA napisał(a):

To normalnie pomówienia sa jakieś....:mad: :diabloti: już od dawna Sali jest w spisie na pierwszej stronie...:angryy:

Posted

To normalnie pomówienia sa jakieś....:mad: :diabloti: już od dawna Sali jest w spisie na pierwszej stronie...:angryy:

To pewnie dlatego ze nie ma alfabetycznie i nie widać przy tylu psach:eviltong:

Posted

Bardzo dziekujemy MŁODEJ PARZE :Rose: za zebranie karmy zamiast kwiatów na swoim ślubie....

żeby za Wasze dobre serca ....życie odpłaciło Wam w dwójnasób...

BARDZO DZIĘKUJEMY....

SZCZĘŚCIA...POMYŚLNOŚCI....:laola: :laola: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :cunao: :BIG: :BIG:

Shot with DMC-FX01. at 1969-12-31

Shot with DMC-FX01. at 1969-12-31

Posted

Aguś pozwoiliłem sobie przekopiować z wątku Fionki

"Ogłaszam zbiórkę na leczenie Fionki....obecnie już mamy do zapłacenia za badania USG, za badania RTG z kontrastem, za badania ogólne...w poniedziałek będzie badany kał (ze względu na podejrzenie choroby trzustki)...następnie być może będziemy musieli konsultowac Fionkę na uniwesyteckim szpitalu....a to wszystko niestety kasa....

więc ludzi dobrej woli...i wolnego grosza...prosze o wsparcie maleńkiej...schorowanej suni...

wpłaty z dopiskiem "Fionka Ostróda"..."

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=69111

Posted

do schroniska podrzucono kociaki, jest ich chyba, jak pamiętam 6 albo 8

no i szczeniaki: 6 podrzuconych, i 2 z sunią, która trafiła już z zaawansowaną ciążą i po 2 dniach urodziła

Posted

Hej Ostródziaki...

Tęsknię za wami w tym Poznaniu.... nie udało mi się dostać na studia (byłam 3 pod kreską), ale mam jeszcze szansę na zaocznych...

Tęsknię za psiuniami (dużo trafiło do domków - BRAWO!!!!)... jeszcze do końca tygodnia nie wrócę, w przyszłym mam egzaminy na teatralne...

ech....smutno tu bez ostródzkich psiulek....:-(

Posted

matusz gdzie zdjęcia Gandhiego?:mad:

never ...trzymaj się i powodzenia... :kciuki:

justyna z ta sunią z tego co kojarzę to ilekroć matusz chce się o nia zapytać to ona nie wychodzi z budy i nie mam jak pokazac o którą chodzi...ale pamięta za każdym razem...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
matusz gdzie zdjęcia Gandhiego?:mad:

never ...trzymaj się i powodzenia... :kciuki:

justyna z ta sunią z tego co kojarzę to ilekroć matusz chce się o nia zapytać to ona nie wychodzi z budy i nie mam jak pokazac o którą chodzi...ale pamięta za każdym razem...

bidulka . tak mi zapadła w pamięć............
chce sprobować jej pomoc

Posted

dziś spacerek był ale... nie było ciotki Agi z kiełbaską !!! młode wolontariuszki miały tylko karmę, a większość naszych psiaków zrobiła sie bardzo wybredna... ;) psiaki podchodził i węszyły po kieszeniach, ale kiełbaski nie było :evil_lol: ale będzie juz za tydzień :p

Posted

tak, węszyły i to intensywnie :diabloti::diabloti:

a najlepszy był Paduś:loveu::loveu: usłyszał jak wolontariuszka szeleści woreczkiem i je kanapkę, i szczeka żeby sie z nim podzieliła, normalnie p[pierwszy raz widziałem Padusia szczekającego :loveu: a ona mu nie dała nawet kawałka sera, bo miała z serem kanapkę, no wiecie co:mad:

a i dziś jeden szczeniaczek poszedł do nowego domku :):multi:

wszystkie psy wymiziane i wycałowane Aga ;)

Posted

neverend napisał(a):
A ja mam pytanie:

Czy ktoś wybiera się w tygodniu do schroniska? Ja w tą sobotę ( o ile przejdę 2 etapy) będę na egzaminach...wrrrr....

ja mogę wybrać się nawet i jutro, tylko trzeba powiadomić p. Ewę,

Posted

Bardzo dziękuję OLsztynowi za pomoc w sobotę :Rose:

BARDZO...

fAJNIE BY BYŁO JAKBYŚCIE DALI RADĘ POCHODZIĆ I W TYGODNIU I CHOCIAŻBY FOTKI POROBIĆ NOWYM PSIAKOM...i starym też (sorki włączył mi się CapsLock)....

Etny zdjęcia potrzebuje bo ma tylko jedno a może coś się uda ...:kciuki:...i Śnieżki bez krat...

zadzwońcie do Ewy o podpytajcie...

o której byłoby najlepiej...