LALUNA Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 A Sali dalej w spisie nie ma :mad: JAk sie robi takie Imie podkreslone a potem sie kilka na nie i jestesmy w odpowiednim temacie :razz: Technicznie i łopatologicznie prosze mi podpowiedziec. Quote
Kam Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 LALUNA napisał(a):A Sali dalej w spisie nie ma :mad: JAk sie robi takie Imie podkreslone a potem sie kilka na nie i jestesmy w odpowiednim temacie :razz: Technicznie i łopatologicznie prosze mi podpowiedziec. Najpierw kopiujesz adres strony, do której chcesz odesłać. Potem, już przy pisaniu odpowiedzi, piszesz imię,czy cokolwiek tam chcesz i zaznaczasz myszką. A potem kilkasz na ikonkę z ziemią i taką ósemeczką na dole (pierwsza z lewej w ciągu ikonek), otwiera się okienko i tam wklejasz skopiowany wcześniej adres.OK. I już :) Quote
LALUNA Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Próba Sali Już jest :multi: Udało się :multi: :multi: Dzięki Kam :calus: Quote
Aga_Mazury Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 LALUNA napisał(a):A Sali dalej w spisie nie ma :mad: JAk sie robi takie Imie podkreslone a potem sie kilka na nie i jestesmy w odpowiednim temacie :razz: Technicznie i łopatologicznie prosze mi podpowiedziec. To normalnie pomówienia sa jakieś....:mad: :diabloti: już od dawna Sali jest w spisie na pierwszej stronie...:angryy: Quote
LALUNA Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 To normalnie pomówienia sa jakieś....:mad: :diabloti: już od dawna Sali jest w spisie na pierwszej stronie...:angryy: To pewnie dlatego ze nie ma alfabetycznie i nie widać przy tylu psach:eviltong: Quote
Aga_Mazury Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Bardzo dziekujemy MŁODEJ PARZE :Rose: za zebranie karmy zamiast kwiatów na swoim ślubie.... żeby za Wasze dobre serca ....życie odpłaciło Wam w dwójnasób... BARDZO DZIĘKUJEMY.... SZCZĘŚCIA...POMYŚLNOŚCI....:laola: :laola: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :cunao: :BIG: :BIG: Shot with DMC-FX01. at 1969-12-31 Shot with DMC-FX01. at 1969-12-31 Quote
Matusz Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Aguś pozwoiliłem sobie przekopiować z wątku Fionki "Ogłaszam zbiórkę na leczenie Fionki....obecnie już mamy do zapłacenia za badania USG, za badania RTG z kontrastem, za badania ogólne...w poniedziałek będzie badany kał (ze względu na podejrzenie choroby trzustki)...następnie być może będziemy musieli konsultowac Fionkę na uniwesyteckim szpitalu....a to wszystko niestety kasa.... więc ludzi dobrej woli...i wolnego grosza...prosze o wsparcie maleńkiej...schorowanej suni... wpłaty z dopiskiem "Fionka Ostróda"..." http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=69111 Quote
justynavege Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Ostródziacy mili czy wiecie juz cos o owczarkowatej suni o którą pytałam ?? Quote
Matusz Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 do schroniska podrzucono kociaki, jest ich chyba, jak pamiętam 6 albo 8 no i szczeniaki: 6 podrzuconych, i 2 z sunią, która trafiła już z zaawansowaną ciążą i po 2 dniach urodziła Quote
Tweety Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='matusz5']do schroniska podrzucono kociaki, jest ich chyba, jak pamiętam 6 albo 8 o jakie są pysznościowe :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
neverend Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Hej Ostródziaki... Tęsknię za wami w tym Poznaniu.... nie udało mi się dostać na studia (byłam 3 pod kreską), ale mam jeszcze szansę na zaocznych... Tęsknię za psiuniami (dużo trafiło do domków - BRAWO!!!!)... jeszcze do końca tygodnia nie wrócę, w przyszłym mam egzaminy na teatralne... ech....smutno tu bez ostródzkich psiulek....:-( Quote
Sproket Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Hejka wszystkim, Mam pytanko czy w schronisku przydadzą sie używane koce czy kołdry ? Quote
Matusz Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Sproket napisał(a):Hejka wszystkim, Mam pytanko czy w schronisku przydadzą sie używane koce czy kołdry ? zawsze się przydadzą tego typu rzeczy ;) Quote
Aga_Mazury Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 matusz gdzie zdjęcia Gandhiego?:mad: never ...trzymaj się i powodzenia... :kciuki: justyna z ta sunią z tego co kojarzę to ilekroć matusz chce się o nia zapytać to ona nie wychodzi z budy i nie mam jak pokazac o którą chodzi...ale pamięta za każdym razem... Quote
justynavege Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Aga_Mazury napisał(a):matusz gdzie zdjęcia Gandhiego?:mad: never ...trzymaj się i powodzenia... :kciuki: justyna z ta sunią z tego co kojarzę to ilekroć matusz chce się o nia zapytać to ona nie wychodzi z budy i nie mam jak pokazac o którą chodzi...ale pamięta za każdym razem... bidulka . tak mi zapadła w pamięć............ chce sprobować jej pomoc Quote
lidka_park Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 dziś spacerek był ale... nie było ciotki Agi z kiełbaską !!! młode wolontariuszki miały tylko karmę, a większość naszych psiaków zrobiła sie bardzo wybredna... ;) psiaki podchodził i węszyły po kieszeniach, ale kiełbaski nie było :evil_lol: ale będzie juz za tydzień :p Quote
Matusz Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 tak, węszyły i to intensywnie :diabloti::diabloti: a najlepszy był Paduś:loveu::loveu: usłyszał jak wolontariuszka szeleści woreczkiem i je kanapkę, i szczeka żeby sie z nim podzieliła, normalnie p[pierwszy raz widziałem Padusia szczekającego :loveu: a ona mu nie dała nawet kawałka sera, bo miała z serem kanapkę, no wiecie co:mad: a i dziś jeden szczeniaczek poszedł do nowego domku :):multi: wszystkie psy wymiziane i wycałowane Aga ;) Quote
DarkAngels Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 A ja byłem dzisiaj u Was w schronie :eviltong: Quote
neverend Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 A ja mam pytanie: Czy ktoś wybiera się w tygodniu do schroniska? Ja w tą sobotę ( o ile przejdę 2 etapy) będę na egzaminach...wrrrr.... Quote
Matusz Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 neverend napisał(a):A ja mam pytanie: Czy ktoś wybiera się w tygodniu do schroniska? Ja w tą sobotę ( o ile przejdę 2 etapy) będę na egzaminach...wrrrr.... ja mogę wybrać się nawet i jutro, tylko trzeba powiadomić p. Ewę, Quote
Aga_Mazury Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Bardzo dziękuję OLsztynowi za pomoc w sobotę :Rose: BARDZO... fAJNIE BY BYŁO JAKBYŚCIE DALI RADĘ POCHODZIĆ I W TYGODNIU I CHOCIAŻBY FOTKI POROBIĆ NOWYM PSIAKOM...i starym też (sorki włączył mi się CapsLock).... Etny zdjęcia potrzebuje bo ma tylko jedno a może coś się uda ...:kciuki:...i Śnieżki bez krat... zadzwońcie do Ewy o podpytajcie... o której byłoby najlepiej... Quote
Matusz Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 never ja nie zadzwonię bo nie mam nic na koncie, jak możesz to zadzwoń i sie dogadaj, mi pasuje cały dzień Quote
sisia0 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 jestem tu nowa. w sumie to ja moglbym juto przyjsc i wziąść aparat ale mi młodsze dziewczyny mowily ze nie mozna w tygodniu :( Quote
Recommended Posts