Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins:
Pamiętam tytuł watku..zaczynał się jakoś tak : pan Bóg nie dał Jej oczu.... Ale dał jej Maupę4....

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Bilans ostatnich dni: do schroniska trafiła sunia ciężarna...odrazu praktycznie urodziła (o ile pamiętam dwa szczeiaczki)...wczoraj podrzucono pod schronisko 6 szczeniaków, przywiązany do siatki do schroniska husky....

poprostu rewelacja.............:angryy: :angryy: :angryy:

suuper:roll::roll::roll::roll::-(:-(:-(

Posted

Yewcia bardzo mi przykro, ale ja głosu nie mogę oddać na Maję....ze względu na śmierć Mercedes<*> o której nigdy nie zapomnę...ale to moje osobiste zdanie....

ja popieram fundację sandry proeqo :)

Maupa4 weź mi w końcu zrób zdjęcie Migoci przy pudełku zapałek czy jak....bo naprawdę na tych zdjęciach to ona jak kolcek duża wychodzi....ale łobuziarki wyraz pysia ma jak nic...:evil_lol:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Yewcia bardzo mi przykro, ale ja głosu nie mogę oddać na Maję....ze względu na śmierć Mercedes<*> o której nigdy nie zapomnę...ale to moje osobiste zdanie....

ja popieram fundację sandry proeqo :)

Maupa4 weź mi w końcu zrób zdjęcie Migoci przy pudełku zapałek czy jak....bo naprawdę na tych zdjęciach to ona jak kolcek duża wychodzi....ale łobuziarki wyraz pysia ma jak nic...:evil_lol:

Okej Aga nie znam tematu :oops:

Posted

o Boże !!!!!

Hapyy !!!

ale się cieszę , w końcu będzie naprawdę szczęśliwa !! :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

matusz5 napisał(a):
Aguś, o której jutro zbióreczka ??:lol::lol::lol:

umówmy się , że o 8.15

lidka, edzia?...a wy jak?

dziś edzia mówiła, że będzie ;)...jak nie zaśpi:eviltong:

podejrzewam, że może być nas tylko tyle ;) bo szkoła się skończyła i oceny za wolontariat wystawione....ale może jakiś prawdziwy miłośnik się pojawi ;)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
umówmy się , że o 8.15

lidka, edzia?...a wy jak?

dziś edzia mówiła, że będzie ;)...jak nie zaśpi:eviltong:

podejrzewam, że może być nas tylko tyle ;) bo szkoła się skończyła i oceny za wolontariat wystawione....ale może jakiś prawdziwy miłośnik się pojawi ;)

no ja będę, Lidka też no i Eda, Marta nie bo jest w poznaniu...

Posted

Pamiętajcie o zabraniu ze sobą aparatu fotograficznego.....Zawsze jakieś fotki mozna zrobić...
Kończyłam szkołę wieki temu i zapytam....do czego się przydaje ocena z wolontariatu? do oceny z zachowania ,,czy czegoś innego???

Posted

evelin jak zawsze zabieram ze sobą aparat, do schroniska bez niego się nie ruszam, choć nie ukrywam, że szybciej tam się niszczy:eviltong::eviltong: może przydałby się jakaś lustrzanka fundacyjna ??:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: ja mogę pomóc w wybraniu modelu :p

Posted

Ja Ci zaraz dam lustrzankę fundacyjną!!!!!! Wybranie modelu jest sprawą bardzo prostą, no wiesz aby kolor obudowy pasował do oczu (ew. makijażu) lub koloru aktualnej sukienki....I co pomożesz dobrać? (ha ha)
No to nacykaj troszkę fotek..Tydzien temu smutno trochę było jak nie byliście w schronie...

Posted

Evelin napisał(a):
Ja Ci zaraz dam lustrzankę fundacyjną!!!!!! Wybranie modelu jest sprawą bardzo prostą, no wiesz aby kolor obudowy pasował do oczu (ew. makijażu) lub koloru aktualnej sukienki....I co pomożesz dobrać? (ha ha)
No to nacykaj troszkę fotek..Tydzien temu smutno trochę było jak nie byliście w schronie...

a co !!:razz::razz::razz::razz:

mój aparat sie niszczy :eviltong::eviltong: a to nie jest tylko mój, tylko wszystkich w rodzinie...

tak tylko nie śmiało zapytałem o lustrzankę fundacyjną:oops::oops:

Posted

I całe szczęście,że się niszczy....
Bo jakby się nie zniszczył, to całe zycie miałbys ten sam...:diabloti:
A jak juz będzie totalnie zdewastowany, to jest powód (uzasadniony!!!) do
bycia upierdliwym i wyżebraniu nowego modelu od rodziców...(Rodzice-to najlepsza instytucja) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Evelin napisał(a):
I całe szczęście,że się niszczy....
Bo jakby się nie zniszczył, to całe zycie miałbys ten sam...:diabloti:
A jak juz będzie totalnie zdewastowany, to jest powód (uzasadniony!!!) do
bycia upierdliwym i wyżebraniu nowego modelu od rodziców...(Rodzice-to najlepsza instytucja) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

nie w każdym przypadku tak jest, oni wiedzą od czego się niszczy, głupi nie som:diabloti:, a taka lustrzanka to jest 2 razy droższa od mojego aparatu, więc:cool3::cool3::cool3::eviltong::eviltong::eviltong: i do tego obiektyw 40:150 tyle ile sam aparat kosztuje, bo ten co dajom w zestawie to gówniany jest, za przeproszeniem

Posted

Evelin napisał(a):

Strasznie smutno było....i potem cały tydzień do d.....
Mam nadzieję, że dzis pogoda nam dopisze i uściskamy nasze Skarby...
zaraz do nich wyjeżdżamy