Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie tez się wydaje, że te kociaki służyły za karmę, dla lisa a niewykluczone nawet dla psiaków. Darmowe mięso:shake:.
Na wsi większość pozbyłaby się z chęcią kotów, wyłapać czyjeś też nie żaden problem. Teraz kiedy mieszkam na wsi i dużo chodzę po domach ( z racji swojej pracy) to ręce mi opadają, czasem ogarnia mnie złość, że tyle zła się dzieje a ja niewiele mogę zrobić eeehhh.

Posted

Koszmar.....Ten facet wygląda na jakiegoś stukniętego kolekcjonera ! Zastanawia mnie fakt braku szczeniąt , ukrył ,sprzedał już czy w ogóle ich nie było ? Zresztą w takich warunkach niewiele miałoby szansę na przeżycie......

Posted

Prawie wszystkie psy są chore.Jedne bardziej a drugie mniej.Są chude a niektóre zagłodzone.Spanielka sika krwią ma odleżyny,charcica z nowotworem.Onki przeraźliwie chude,długowłosa Onka poważnie chora a pies zagłodzony.Koszmar.wszystkie do leczenia.

Posted

[quote name='wagens']my już dojechaliśmy, mała wykąpana i zakropiona na pchły zasnęła spokojnie, my też już się kładziemy[/QUOTE]
cioteczko kogo do siebie wzięliście ?Jamniczkę tą z boksu z pekinką?
am?

Posted

[quote name='Isadora7']Mam pytanie (nie wiem czy są zobowiązujące ale odpowiedziec trzeba) na poczcie SOS. Ile jeszcze jamników jest jeszcze "niezabezpieczonych" - nie mogę się doliczyć.[/QUOTE]
Trudno się doliczyć... Rozmawiałam dziś w tej sprawie przez telefon z tarnowskimi Animalsami...
Jest domek (CUDNY) dla dwóch jamniczek, ale dopiero po 1 listopada (przeprowadzka). Namiary na Panią są. Pani zdecydowana na 100%.
Myślę, że jak te znajdą domki wcześniej, będziemy miały fajny domek dla innych jamniczych sierotek

Posted

[quote name='wagens']my już dojechaliśmy, mała wykąpana i zakropiona na pchły zasnęła spokojnie, my też już się kładziemy[/QUOTE]
Bardzo się cieszę, mała jest słodka, mam nadzieję, że koleżanki ją zaakceptują :lol:
U "właściciela" pozostało jeszcze 6 jamniczków :-(

Posted

[quote name='Renata N']Bardzo się cieszę, mała jest słodka, mam nadzieję, że koleżanki ją zaakceptują :lol:
U "właściciela" pozostało jeszcze 6 jamniczków :-([/QUOTE]
Czy sa sunie i w jakim wieku, jest propzycja DT ale moze byc tylko sunia bo w domu jest wykastrowany samiec , ktory lubi tylko panie.Po za tym w tym samym Dt jest jeszcze bokserka i dwie jamniczki.?

Posted

my szykujemy miejsce w hotelu dla wyzlicy i pointerki
dzis bedziemy miec info co i jak
i mozna psy przywozic
ale na Fb ,napisal ktos , ze wyzelka ma Dt?
prosze jakby co o info do mnie 668 410 578

Posted

my wzieliśmy niby jamniczkę podobno roczną, na nasze oko to ona kiedyś coś miała wspólnego z tym pekińczykiem co tam też był bo ciałko jamnika a mordka ewidentnie troszke pekińska, mała przespała spokojnie całą noc, tyle pcheł to jeszcze nigdy nie widziałam, najpierw wyczesywaliśmy z niej pod prysznicem a druga tura padła do kocyków po zakropieniu, jeśli chodzi o moje pannice no to troszkę trzymają ją na dystans, na podwórku bawią się ale w domu troche nią rządzą, póki co je izolujemy bo boję tych pcheł i innych pasożytów, pazurki mała ma długaśne, swoim psom sama obcinam ale u niej na razie tego nie ruszam, pójdziemy wieczorem do weta. Suńka jest bardzo grzeczna, mocno boi się gwałtownych ruchów, chociaż rano przywitała nas merdaniem ogonka. Apetyt też jej dopisuje.

Posted

Taka była tylko jedna ;) Więc to ta :)

Cieszę się, bo to ona tak mi na ręce wskoczyła.. I tak strasznie się tuliła.. I skuczała... Złapała mnie za serce.. Jak wszystkie psiaki stamtąd... ale ta szczególnie..

Wiem, że chcieliście jamnisię na tymczas.. mam nadzieję, że nie macie żalu, że "wcisnęliśmy" Wam pseudo-jamnisię.. ;)

Posted

no ja żalu nie mam ale Tż może troszkę, to ja jestem prowoderem tymczasów no a zgodził się na jmnika bo on je uwielbia chyba nawet bardziej niż ja, jednak spojrzenie tej kruszynki też go za serce załapało, wiec jest ok. :)

Posted

[quote name='Isadora7']Mam pytanie (nie wiem czy są zobowiązujące ale odpowiedziec trzeba) na poczcie SOS. Ile jeszcze jamników jest jeszcze "niezabezpieczonych" - nie mogę się doliczyć.[/QUOTE]
jamink czarny ten szkieletorek ma mieć dt w Tarnowie,a brązowa sunia ma dom u Wagens,zostało 5 jamników

Posted

[quote name='ida47']zostalo zabranych 5 pieskow , boksio , prawie jamnisia , wyzlica , i 2 spanielki to aktualne dane ,[/QUOTE]
A co z plaskatymi i kotami bo pogubić się można.