daga31081980 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='Justyna Lipicka']mam nadzieję tylko, że ten gościu jutro odda te psy!![/QUOTE] ja też ,nawet nie myślę o kolejnej tragedii.W końcu są zdjęcia i dowody Quote
keria Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Mnie tez się wydaje, że te kociaki służyły za karmę, dla lisa a niewykluczone nawet dla psiaków. Darmowe mięso:shake:. Na wsi większość pozbyłaby się z chęcią kotów, wyłapać czyjeś też nie żaden problem. Teraz kiedy mieszkam na wsi i dużo chodzę po domach ( z racji swojej pracy) to ręce mi opadają, czasem ogarnia mnie złość, że tyle zła się dzieje a ja niewiele mogę zrobić eeehhh. Quote
elaja Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Koszmar.....Ten facet wygląda na jakiegoś stukniętego kolekcjonera ! Zastanawia mnie fakt braku szczeniąt , ukrył ,sprzedał już czy w ogóle ich nie było ? Zresztą w takich warunkach niewiele miałoby szansę na przeżycie...... Quote
daga31081980 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Prawie wszystkie psy są chore.Jedne bardziej a drugie mniej.Są chude a niektóre zagłodzone.Spanielka sika krwią ma odleżyny,charcica z nowotworem.Onki przeraźliwie chude,długowłosa Onka poważnie chora a pies zagłodzony.Koszmar.wszystkie do leczenia. Quote
wagens Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 my już dojechaliśmy, mała wykąpana i zakropiona na pchły zasnęła spokojnie, my też już się kładziemy Quote
daga31081980 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='wagens']my już dojechaliśmy, mała wykąpana i zakropiona na pchły zasnęła spokojnie, my też już się kładziemy[/QUOTE] cioteczko kogo do siebie wzięliście ?Jamniczkę tą z boksu z pekinką? am? Quote
Isadora7 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Mam pytanie (nie wiem czy są zobowiązujące ale odpowiedziec trzeba) na poczcie SOS. Ile jeszcze jamników jest jeszcze "niezabezpieczonych" - nie mogę się doliczyć. Quote
Sarunia-Niunia Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Isadora7']Mam pytanie (nie wiem czy są zobowiązujące ale odpowiedziec trzeba) na poczcie SOS. Ile jeszcze jamników jest jeszcze "niezabezpieczonych" - nie mogę się doliczyć.[/QUOTE] Trudno się doliczyć... Rozmawiałam dziś w tej sprawie przez telefon z tarnowskimi Animalsami... Jest domek (CUDNY) dla dwóch jamniczek, ale dopiero po 1 listopada (przeprowadzka). Namiary na Panią są. Pani zdecydowana na 100%. Myślę, że jak te znajdą domki wcześniej, będziemy miały fajny domek dla innych jamniczych sierotek Quote
_Aga_ Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Ja teraz nie ogarniam.. Siądę jutro i spróbuję spisać wszystkie propozycje/deklaracje... Quote
Renata N Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='wagens']my już dojechaliśmy, mała wykąpana i zakropiona na pchły zasnęła spokojnie, my też już się kładziemy[/QUOTE] Bardzo się cieszę, mała jest słodka, mam nadzieję, że koleżanki ją zaakceptują :lol: U "właściciela" pozostało jeszcze 6 jamniczków :-( Quote
Ellig Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Renata N']Bardzo się cieszę, mała jest słodka, mam nadzieję, że koleżanki ją zaakceptują :lol: U "właściciela" pozostało jeszcze 6 jamniczków :-([/QUOTE] Czy sa sunie i w jakim wieku, jest propzycja DT ale moze byc tylko sunia bo w domu jest wykastrowany samiec , ktory lubi tylko panie.Po za tym w tym samym Dt jest jeszcze bokserka i dwie jamniczki.? Quote
Ati Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 my szykujemy miejsce w hotelu dla wyzlicy i pointerki dzis bedziemy miec info co i jak i mozna psy przywozic ale na Fb ,napisal ktos , ze wyzelka ma Dt? prosze jakby co o info do mnie 668 410 578 Quote
wagens Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 my wzieliśmy niby jamniczkę podobno roczną, na nasze oko to ona kiedyś coś miała wspólnego z tym pekińczykiem co tam też był bo ciałko jamnika a mordka ewidentnie troszke pekińska, mała przespała spokojnie całą noc, tyle pcheł to jeszcze nigdy nie widziałam, najpierw wyczesywaliśmy z niej pod prysznicem a druga tura padła do kocyków po zakropieniu, jeśli chodzi o moje pannice no to troszkę trzymają ją na dystans, na podwórku bawią się ale w domu troche nią rządzą, póki co je izolujemy bo boję tych pcheł i innych pasożytów, pazurki mała ma długaśne, swoim psom sama obcinam ale u niej na razie tego nie ruszam, pójdziemy wieczorem do weta. Suńka jest bardzo grzeczna, mocno boi się gwałtownych ruchów, chociaż rano przywitała nas merdaniem ogonka. Apetyt też jej dopisuje. Quote
_Aga_ Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Możesz wleić zdjęcie?? Błagam, bo już się pogubiłam w tych psiakach :( Quote
wagens Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 http://img4.imageshack.us/img4/2050/30004916039449071686610.jpg JA MAM TAKĄ ALE PODOBNO TO NIE TA SAMA CO NA ZDJĘCIU, MOJA CHYBA JEST MŁODSZA I MNIEJSZA Quote
_Aga_ Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Taka była tylko jedna ;) Więc to ta :) Cieszę się, bo to ona tak mi na ręce wskoczyła.. I tak strasznie się tuliła.. I skuczała... Złapała mnie za serce.. Jak wszystkie psiaki stamtąd... ale ta szczególnie.. Wiem, że chcieliście jamnisię na tymczas.. mam nadzieję, że nie macie żalu, że "wcisnęliśmy" Wam pseudo-jamnisię.. ;) Quote
wagens Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 no ja żalu nie mam ale Tż może troszkę, to ja jestem prowoderem tymczasów no a zgodził się na jmnika bo on je uwielbia chyba nawet bardziej niż ja, jednak spojrzenie tej kruszynki też go za serce załapało, wiec jest ok. :) Quote
_Aga_ Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Ja Wam "załatwiłam" typową jamnisię.. Przez to zamieszanie wczoraj i to, że mnie tam nie było, wyszło jak wyszło.. Quote
daga31081980 Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='Isadora7']Mam pytanie (nie wiem czy są zobowiązujące ale odpowiedziec trzeba) na poczcie SOS. Ile jeszcze jamników jest jeszcze "niezabezpieczonych" - nie mogę się doliczyć.[/QUOTE] jamink czarny ten szkieletorek ma mieć dt w Tarnowie,a brązowa sunia ma dom u Wagens,zostało 5 jamników Quote
Soema Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Bokser Maks z tego cholernego miejsca... i tak zdjęcia nie oddadzą tego, jak bardzo jest chudy... :shake: Quote
ida47 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 zostalo zabranych 5 pieskow , boksio , prawie jamnisia , wyzlica , i 2 spanielki to aktualne dane , Quote
Anula Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='ida47']zostalo zabranych 5 pieskow , boksio , prawie jamnisia , wyzlica , i 2 spanielki to aktualne dane ,[/QUOTE] A co z plaskatymi i kotami bo pogubić się można. Quote
malawaszka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='ida47']zostalo zabranych 5 pieskow , boksio , prawie jamnisia , wyzlica , i 2 spanielki to aktualne dane ,[/QUOTE] to dzisiaj? czy dzisiaj nic? Quote
Recommended Posts