Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='_Aga_']Kochani - na tą chwilę - koty i Plaskatka jadą do Kociego Świata.

Jamnik czarny najchudszy - pod warunkiem, że to sunia, bo właściciel mógł bzdury opowiadać, a my nie miałyśmy jak wszystkie sprawdzić.. - pojedzie do W-wy do super domu tymczasowego.

Drugi jamnik - sunia - jutro do DT w Krakowie.

Spanielki mają jechać do Fundacji Kastor.

Sznaucera olbrzyma ma przejąć malawaszka ;)[/QUOTE]

czy charty wrzucać na forum chartów w potrzebie ?

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ida47']cioteczki , juz sie ruszylo , moze cioteczki boksiowe sie odezwa[/QUOTE]

[quote name='daga31081980']Ida bokserek ma iść pod opiekę fundacji[/QUOTE]

Tak, SOS Bokserom biorá boksia. Boshh, ta charcica biedna, oby charciarze szybko já zabrali ;/

Posted

[quote name='farmerka63']Już rano wpadłam na to wydarzenie na FB. Tragiczne.

Nie jest dla mnie jasne - czy WSZYSTKIE zwierzęta mają być odebrane temu panu ? Gdzieś znalazłam informację, że pan dostał zalecenie poprawienia warunków ...:wallbash:[/QUOTE]

Beatko to pisałam o innym miejscu - z innego wydarzenia- Fundacji Grey Animals

Posted

Ciotki może warto aktualizować w pierwszych postach, które psiaki jeszcze nie mają zapewnionych DT, DS? Żeby się nie pogubić, bo jak tu rano wybuchnie odwiedzinami, to się będzie ciężko przebić przez wątek...

Posted

[quote name='daga31081980']Cioteczki charcica juz ma dom załatwiony[/QUOTE]
Mamy kilka propozycji..

Mieliśmy nawet chętną panią, ale suńka koniecznie do rozrodu ://///

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']ooo matko...dobrze, że dziewczyny szybko działacie!! do sznaucerów ktoś pisał o tego sznaucera olbrzyma?? podacie fb bo ten link nie działa :([/QUOTE]
Sznaucera przejmuje malawaszka :)

Posted

[quote name='daga31081980']:) w jedności siła.Im nas więcej zgranych tym lepiej[/QUOTE]
Dokładnie!!!

Dzięki kochanym cioteczkom facebookowym i dogomaniackim tak szybko ruszyliśmy do przodu :)

Teraz tylko transport musimy wykombinować..