Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chętne małżeństwo ma dzisiaj się z Gosią umówić na spotkanie i zapoznanie z Gandzią, wtedy Gosia "na zywo" oceni czy można im psa wydać. Także prosze nadal mieć kciuki zaciśnięte :-)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o jaaaaaaaaaa! Gandzia live jest jeszcze piękniejsza niż na fotach... Muszą się zakochac w niej. No żeby tylko Domek się sprawował na spotkaniu i żeby to był Ten Jedyny!

Posted

Kajusza napisał(a):
Spotkanie w sobotę albo po niedzieli się odbędzie :-)

Aniu podaj mi nr do Pani bo nie zapisalam...a cos nie dzwonia w sprawie odwiedzin a chcialam sobie plan na najblizsze dni ulozyc. Zadzwonie i dam znac kiedy dokladnie bedzie spotkanie :)

• 2 weeks later...
Posted

fioneczka napisał(a):
no na to właśnie liczyłam :)

Daj troche czasu na ogarniecie tego Nikona...jak ja zaluje ze dalam sie w to wrobic, trzeba bylo brac canona tak jak planowalam a nie bawic sie w jakies inne sprzety:roll:

Posted

[quote name='furciaczek']Daj troche czasu na ogarniecie tego Nikona...jak ja zaluje ze dalam sie w to wrobic,
trzeba bylo brac canona tak jak planowalam a nie bawic sie w jakies inne sprzety:roll:

dobrze gadasz :diabloti:

czytaj szybko instrukcję i dawaj fotasy słodkiej paszczy

dobrze że lalka nie wywija już numerów zdrowotnych bo nas nastraszyła jak trzeba

Ania a jak z ogłoszeniami Gandzi ?

Posted

ja to bym chciała jakiś filmik z Gadziną w roli głównej :-)

Co do ogłoszeń - to potem poszukam na jakie województwa ma zrobione, ogólnie telefony są sporadycznie i sami niewłaściwi ludzie :-( a teraz jeszcze to euro :-(

Posted

Kajusza napisał(a):
ja to bym chciała jakiś filmik z Gadziną w roli głównej :-)

Co do ogłoszeń - to potem poszukam na jakie województwa ma zrobione, ogólnie telefony są sporadycznie i sami niewłaściwi ludzie :-( a teraz jeszcze to euro :-(

Mam opcje filmowania, cos sie nagra:cool3:

Posted

Gandzia ma wykupione ogłoszenia na woj. mazowieckie, wielkopolskie i jeden taki ogólnopolski.

Wykupię jej jeden pakiet, Koelka też kupi jeden .... poprosze aby zrobili na woj. kujawsko-pomorski i pomorskie. Jutro poszukam bazarek ogłoszeniowy.