Kajusza Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Chętne małżeństwo ma dzisiaj się z Gosią umówić na spotkanie i zapoznanie z Gandzią, wtedy Gosia "na zywo" oceni czy można im psa wydać. Także prosze nadal mieć kciuki zaciśnięte :-) Quote
Kajusza Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Spotkanie w sobotę albo po niedzieli się odbędzie :-) Quote
sundayrose Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 o jaaaaaaaaaa! Gandzia live jest jeszcze piękniejsza niż na fotach... Muszą się zakochac w niej. No żeby tylko Domek się sprawował na spotkaniu i żeby to był Ten Jedyny! Quote
furciaczek Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Kajusza napisał(a):Spotkanie w sobotę albo po niedzieli się odbędzie :-) Aniu podaj mi nr do Pani bo nie zapisalam...a cos nie dzwonia w sprawie odwiedzin a chcialam sobie plan na najblizsze dni ulozyc. Zadzwonie i dam znac kiedy dokladnie bedzie spotkanie :) Quote
piescofajnyjest Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 :multi::multi: ...........zeby to byl ten domek!!! Quote
piescofajnyjest Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 :multi::multi: ...........zeby to byl ten domek!!! Quote
Kajusza Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 hahahaha :-) też trzymam kciuki, żeby to był ten dom. Quote
furciaczek Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 fioneczka napisał(a):i co? kiedy to spotkanie, wiadomo coś? Pani wczoraj wziela innego pieska...bo nie bedzie przeciez na psa tygodniami czekac.... Quote
czikusiowa Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 fioneczka ma rację, coś trzeba robić... ja w weekend poszukam na jakie województwa Gandzia i Dona mają aktualnie ogłoszenia i porobię kilka na te, na które nie mają Quote
furciaczek Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 fioneczka napisał(a):jak się ma dziewczynka? A dobrze sie miewamy, Gadzinie humorek i zdrowko dopisuja :) Wpadne z nowymi fotami niedlugo. Quote
fioneczka Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 [quote name='furciaczek']A dobrze sie miewamy, Gadzinie humorek i zdrowko dopisuja :) Wpadne z nowymi fotami niedlugo. no na to właśnie liczyłam :) Quote
furciaczek Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 fioneczka napisał(a):no na to właśnie liczyłam :) Daj troche czasu na ogarniecie tego Nikona...jak ja zaluje ze dalam sie w to wrobic, trzeba bylo brac canona tak jak planowalam a nie bawic sie w jakies inne sprzety:roll: Quote
fioneczka Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 [quote name='furciaczek']Daj troche czasu na ogarniecie tego Nikona...jak ja zaluje ze dalam sie w to wrobic, trzeba bylo brac canona tak jak planowalam a nie bawic sie w jakies inne sprzety:roll: dobrze gadasz :diabloti: czytaj szybko instrukcję i dawaj fotasy słodkiej paszczy dobrze że lalka nie wywija już numerów zdrowotnych bo nas nastraszyła jak trzeba Ania a jak z ogłoszeniami Gandzi ? Quote
Kajusza Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 ja to bym chciała jakiś filmik z Gadziną w roli głównej :-) Co do ogłoszeń - to potem poszukam na jakie województwa ma zrobione, ogólnie telefony są sporadycznie i sami niewłaściwi ludzie :-( a teraz jeszcze to euro :-( Quote
furciaczek Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Kajusza napisał(a):ja to bym chciała jakiś filmik z Gadziną w roli głównej :-) Co do ogłoszeń - to potem poszukam na jakie województwa ma zrobione, ogólnie telefony są sporadycznie i sami niewłaściwi ludzie :-( a teraz jeszcze to euro :-( Mam opcje filmowania, cos sie nagra:cool3: Quote
Kajusza Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Serdecznie zapraszam na bazarek kobiecy, dla Donki :-), między innymi i wiele innych przedmiotów :-) Proszę o rozgłaszanie bazarku po zaprzyjaźnionych wątkach :-) Quote
Kajusza Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Gandzia ma wykupione ogłoszenia na woj. mazowieckie, wielkopolskie i jeden taki ogólnopolski. Wykupię jej jeden pakiet, Koelka też kupi jeden .... poprosze aby zrobili na woj. kujawsko-pomorski i pomorskie. Jutro poszukam bazarek ogłoszeniowy. Quote
Recommended Posts