furciaczek Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Ja to dzisiaj juz w paranoje popadam...jutro pewnie wroci mi logiczne myslenie, narazie najczarniejsze wizje...najbardziej chyba to serducho pasuje chyba ehh Quote
Kajusza Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 GFurciaczku - zrób tak jak wczoraj Ci pisałam, jak ustaliłyśmy z fioneczką - kilka dni obserwacji, ew. dzwoń do Koelki albo Fioneczki i razem podejmujcie decyzje, jakby się coś niepokojącego działo. Ja w sobotę rano wyjeżdzam i wracam ok. 16 maja ... w tymc zasie będe miała wyłączony telefon. Rozumiem, że potem już było ok z Gadzinką? Quote
fioneczka Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Ania, Gosia podjedzie jutro z Gadziną do weta ... jeśli osłuchowo serce będzie ok to będziemy obserwować jeśli nie ok to Gosia pewnie dostanie instrukcje od weta co trzeba zrobić Quote
furciaczek Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Gadzinka dzisiaj w sumie OK, chociaz taka hmm mniej energiczna. Dzisiaj bardzo cieplo wiec moze dlatego. Quote
Kajusza Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 fioneczka napisał(a):Ania, Gosia podjedzie jutro z Gadziną do weta ... jeśli osłuchowo serce będzie ok to będziemy obserwować jeśli nie ok to Gosia pewnie dostanie instrukcje od weta co trzeba zrobić aha, to dobra. W razie czego piszcie do Eli, to puści przelew furciaczek napisał(a):Gadzinka dzisiaj w sumie OK, chociaz taka hmm mniej energiczna. Dzisiaj bardzo cieplo wiec moze dlatego. miejmy nadzieje ... Quote
koelka Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Gandzia się nie obrazi, jak zaproszę tutaj "ludziów" na bazarek z różnościami na rzecz Donki;) - zrobiony przez Kajuszę, ja będę chwilowo prowadzącą): http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post19040681 Quote
iwcia93 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Pozwoliłam sobie zrobić nowy banerek dla Gadzinki, bo chciałam sobie odświeżyć sygnaturkę. Mam nadzieję, że się nie gniewacie. Quote
agaga21 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 iwcia93 napisał(a):Pozwoliłam sobie zrobić nowy banerek dla Gadzinki, bo chciałam sobie odświeżyć sygnaturkę. Mam nadzieję, że się nie gniewacie. te banerki są nieregulaminowe. max. wymiar wys.100 pikseli, szer.500 pikseli. Quote
sundayrose Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Zaglądam do Gadziny... Tak mi przyszło do głowy... może wypadek Gandzi to przez upał i kontrastowo zimną wodę, w której się kąpała?Taki szok termiczny...? Ludziom się zdarzają takie rzeczy, może psom także...? Quote
furciaczek Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Gada obserwujemy dokladnie, jesli cos mnie zaniepokoi w zachowaniu Gadziny to wtedy lecimy z dokladnymi badaniami. Do domu nie mam jak jej wziasc zeby byla caly czas na oku wiec jest pod okiem kamery jak siedzi w boksie. Humor jej dopisuje apetycik tez, w te cieplejsze dni zaczela troche grymasic ale przeszly fochy. Quote
Kajusza Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 Gosia i jak tam Gandzia? Jak jej zdrowie? miała kolejne omdlenia? Jak ona się czuje? Quote
fioneczka Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 już wiem ... znalazłam był ten bazarek? [quote name='Martens']Co za śliczność - i widać na zdjęciach, że jest chudziutka; jak w realu jest jeszcze gorzej to strach pomyśleć :( Na razie mam dwa astki na stałych deklaracjach i dołożyć z własnej kieszeni nie mogę, ale pokombinuję zaraz ile mogę zadeklarować miesięcznie z bazarków, bo mam pewien pomysł ;) [quote name='Martens']A pisaliście do którejś fundacji od bullowatych? Myślałam o dłuższym bazarku tarotowym i podziale zysków na Strike'a i tą dziewczynkę; kiedyś już taki robiłam i miał duże wzięcie. [quote name='Martens']Jak dam radę, to mój bazarek ruszy pod koniec tygodnia (jak nie to na początku przyszłego) - i jak będzie takie zainteresowanie jak kiedyś, to na pierwsze 2 miesiące spokojnie już będą fundusze ;) Quote
furciaczek Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='Kajusza']Gosia i jak tam Gandzia? Jak jej zdrowie? miała kolejne omdlenia? Jak ona się czuje?[/QUOTE] Gandzia po stermu, nic niepokojacego sie nie dzieje na szczescie. W porach mocnego upalu robie z nia tylko szybki fizjologiczny spacerek. Dluzej i swobodniej biega teraz rano i wieczorem...tak na wszelki wypadek. Mam nowe zdiatka, jak bede miec chwile to wrzuce:) Quote
Kajusza Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='fioneczka']już wiem ... znalazłam był ten bazarek?[/QUOTE] niebyło tego bazarku Gosia - dzięki za info nt zdrowia Gadzinki Quote
Kajusza Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 mialam dzisiaj obiecujący tel. w sprawie Gandzi .... ale pozyjemy zobaczymy ;-) Czekam na sms z mailem Pani aby wysłac ankietę. Quote
Kajusza Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 aktualne rozliczenie finansów Gadzinki ... [quote name='Kajusza'] na koncie: + 1101,06zł WPŁATY I WYDATKI: maj: 30zł Sundayrose, dekl. stała, wpłyneło 07.05.2012 20zł butterfly, deklaracja stała, wpłyneło 04.05.2012 20zł lena2009, dekl. stała, wpłynęło 09.05.2012 20zł p. Teresa, dekl. stała, wpłyneło 14.05.2012 20zł urwiniu, dekl. stała, wpłyneło 15.05.2012 30zł Koelka, dekl. stała, wpłyneło 23.05.2012 - 400zł hotelowanie Gandzi 23.05.2012 - 22.06.2012 (23.05.2012) = 841,06zł Quote
furciaczek Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Kajusza napisał(a):mialam dzisiaj obiecujący tel. w sprawie Gandzi .... ale pozyjemy zobaczymy ;-) Czekam na sms z mailem Pani aby wysłac ankietę. Trzymam kciuki!! Quote
Recommended Posts