asiuniab Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 właśnie wysyłam prośby o pomoc i dostałam już jedną zwrotną odpowiedź, od Kaas1, że od września może wspomóc Aramisa 20 zł miesięcznie, dziękujemy :loveu::loveu:, dla nas i Aramisa to bardzo ważne:) Quote
paula_t Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='asiuniab']właśnie wysyłam prośby o pomoc i dostałam już jedną zwrotną odpowiedź, od Kaas1, że od września może wspomóc Aramisa 20 zł miesięcznie, dziękujemy :loveu::loveu:, dla nas i Aramisa to bardzo ważne:)[/QUOTE] Super, pięknie dziękujemy!!!:loveu: Trzeba jeszcze napisać do osób, które wcześniej deklarowały, zaraz to zrobię, tylko też jestem w trakcie robienia wpisów w profilach. Jeśli wszystko sie potwierdzi, to będziemy mieli 110zł miesięcznie!:multi: Quote
asiuniab Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='paula_t']Super, pięknie dziękujemy!!!:loveu: Trzeba jeszcze napisać do osób, które wcześniej deklarowały, zaraz to zrobię, tylko też jestem w trakcie robienia wpisów w profilach. Jeśli wszystko sie potwierdzi, to będziemy mieli 110zł miesięcznie!:multi:[/QUOTE] noooo dokładnie 110 zł; fajnie, że można zrobić coś dla tych naszych bid:) Quote
asiuniab Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='Talia']Piękny psiak. Zapisuje wątek.[/QUOTE] witamy u Aramisa, dziękujemy za wizytę; Quote
paula_t Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='Talia']Piękny psiak. Zapisuje wątek.[/QUOTE] witamy i więcej osób zapraszamy!!!:Rose: Ja póki co zrobiłam S-W. Quote
kakadu Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 dziękuję za zaproszenie, ale niestety nie mogę w tej chwili pomóc :shake: - przepraszam; Quote
Talia Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Będziemy regularnie odwiedzać ;) Teraz niestety musze uciekać :) Quote
Vicky62 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Odwiedzam pięknego Aramisa. Będę zaglądać...:lol: Quote
Avilia Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Dziękujemy za wizytę na wątku! Każde 5zł stałej się liczy! Quote
paula_t Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='__Lara']paula_t, jaki tekst rozsyłasz? :cool3:[/QUOTE] Nie masz pomysłu czy chcesz poprawkę zrobić w moim tekście?:eviltong: "Bardzo prosimy o pomoc dla Aramisa znajdującego się akrualnie w punkcie przetrzymań w Pszczynie" Quote
asiuniab Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='paula_t']Nie masz pomysłu czy chcesz poprawkę zrobić w moim tekście?:eviltong: "Bardzo prosimy o pomoc dla Aramisa znajdującego się akrualnie w punkcie przetrzymań w Pszczynie"[/QUOTE] mogłam też się wcześniej zapytać; Quote
asiuniab Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Tofikowa']ode mnie 10 zł stałej[/QUOTE] bardzo dziękujemy cioci:multi::multi: Quote
stokrotka.af Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 a ja poproszę nr konta priv, będzie jednorazowo niestety, ale nie dam rady inaczej :( Quote
paula_t Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='asiuniab']mogłam też się wcześniej zapytać;[/QUOTE] A co, zły tekst? :/ Nie ma większego znaczenia co wszystkie napiszemy, ważne, żeby ludzie się na wątku pojawili, bo ostatnio była tutaj głucha cisza. [quote name='Tofikowa']ode mnie 10 zł stałej[/QUOTE] Dziękujemy pięknie!!!!!!!:Rose: Quote
asiuniab Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='paula_t']A co, zły tekst? :/ Nie ma większego znaczenia co wszystkie napiszemy, ważne, żeby ludzie się na wątku pojawili, bo ostatnio była tutaj głucha cisza. [/QUOTE] tekst dobry, też myślę, że ważne, żeby cioteczki ściągnęły; ja taki mały elaboracik napisałam:oops: Quote
paula_t Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='stokrotka.af']a ja poproszę nr konta priv, będzie jednorazowo niestety, ale nie dam rady inaczej :([/QUOTE] Tutaj każdy grosik ważny, bardzo dziekujemy:loveu: Jak tylko dostaniemy odpowiedź od cioteczki monika083 czy podejmuje się bycia skarbnikiem od razu prześlemy numer konta. [SIZE=3][B]DEKLARACJE STAŁE: [I]Emiś-20zł [I]agata51 - 20zł ???? paulinken- 10 zł ???? beataczl - 10 zł ???? ewu - 10 zł ????[/I] tofikowa - 10zł Aryste - 20zł Kaas1 - 20zł DEKLARACJE JEDNORAZOWE: [I]wolf122 - 10 zł do sierpnia ???? monika083 - 10 zł przez 6 miesięcy ???? [/I]stokrotka.af- ???? wiol - ???? [/I][/B][SIZE=2]Napisałam do wszystkich, którzy kiedyś deklarowali wpłaty i czekam na odpowiedzi. Edit: to dawaj ten elaboracik, może podkradnę ;)[/SIZE][/SIZE] Quote
asiuniab Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='paula_t']Tutaj każdy grosik ważny, bardzo dziekujemy:loveu: Jak tylko dostaniemy odpowiedź od cioteczki monika083 czy podejmuje się bycia skarbnikiem od razu prześlemy numer konta. [SIZE=3][B]DEKLARACJE STAŁE: [I]Emiś-20zł [I]agata51 - 20zł ???? paulinken- 10 zł ???? beataczl - 10 zł ???? ewu - 10 zł ????[/I] tofikowa - 10zł DEKLARACJE JEDNORAZOWE: [I]wolf122 - 10 zł do sierpnia ???? monika083 - 10 zł przez 6 miesięcy ???? [/I]stokrotka.af- ???? [/I][/B][SIZE=2]Napisałam do wszystkich, którzy kiedyś deklarowali wpłaty i czekam na odpowiedzi. Edit: to dawaj ten elaboracik, może podkradnę ;)[/SIZE][/SIZE][/QUOTE] Pauluś, jeszcze Kaas1 na pw zadeklarowała 20 zł stałej; Quote
paula_t Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 właśnie jak pisałaś to poprawiałam, bo przeglądałam kilka stron wcześniej :) Quote
asiuniab Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Kamila Proc']niestety, nie moge wspomoc finansowo[/QUOTE] witamy, ale jeśli możesz zaglądaj do Aramiska; Quote
Recommended Posts