Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

właśnie wysyłam prośby o pomoc i dostałam już jedną zwrotną odpowiedź, od Kaas1, że od września może wspomóc Aramisa 20 zł miesięcznie, dziękujemy :loveu::loveu:, dla nas i Aramisa to bardzo ważne:)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asiuniab']właśnie wysyłam prośby o pomoc i dostałam już jedną zwrotną odpowiedź, od Kaas1, że od września może wspomóc Aramisa 20 zł miesięcznie, dziękujemy :loveu::loveu:, dla nas i Aramisa to bardzo ważne:)[/QUOTE]

Super, pięknie dziękujemy!!!:loveu:
Trzeba jeszcze napisać do osób, które wcześniej deklarowały, zaraz to zrobię, tylko też jestem w trakcie robienia wpisów w profilach. Jeśli wszystko sie potwierdzi, to będziemy mieli 110zł miesięcznie!:multi:

Posted

[quote name='paula_t']Super, pięknie dziękujemy!!!:loveu:
Trzeba jeszcze napisać do osób, które wcześniej deklarowały, zaraz to zrobię, tylko też jestem w trakcie robienia wpisów w profilach. Jeśli wszystko sie potwierdzi, to będziemy mieli 110zł miesięcznie!:multi:[/QUOTE]
noooo dokładnie 110 zł; fajnie, że można zrobić coś dla tych naszych bid:)

Posted

[quote name='__Lara']paula_t, jaki tekst rozsyłasz? :cool3:[/QUOTE]

Nie masz pomysłu czy chcesz poprawkę zrobić w moim tekście?:eviltong:
"Bardzo prosimy o pomoc dla Aramisa znajdującego się akrualnie w punkcie przetrzymań w Pszczynie"

Posted

[quote name='paula_t']Nie masz pomysłu czy chcesz poprawkę zrobić w moim tekście?:eviltong:
"Bardzo prosimy o pomoc dla Aramisa znajdującego się akrualnie w punkcie przetrzymań w Pszczynie"[/QUOTE]

mogłam też się wcześniej zapytać;

Posted

[quote name='asiuniab']mogłam też się wcześniej zapytać;[/QUOTE]

A co, zły tekst? :/
Nie ma większego znaczenia co wszystkie napiszemy, ważne, żeby ludzie się na wątku pojawili, bo ostatnio była tutaj głucha cisza.

[quote name='Tofikowa']ode mnie 10 zł stałej[/QUOTE]

Dziękujemy pięknie!!!!!!!:Rose:

Posted

[quote name='paula_t']A co, zły tekst? :/
Nie ma większego znaczenia co wszystkie napiszemy, ważne, żeby ludzie się na wątku pojawili, bo ostatnio była tutaj głucha cisza.
[/QUOTE]
tekst dobry, też myślę, że ważne, żeby cioteczki ściągnęły; ja taki mały elaboracik napisałam:oops:

Posted

[quote name='stokrotka.af']a ja poproszę nr konta priv, będzie jednorazowo niestety, ale nie dam rady inaczej :([/QUOTE]

Tutaj każdy grosik ważny, bardzo dziekujemy:loveu:
Jak tylko dostaniemy odpowiedź od cioteczki monika083 czy podejmuje się bycia skarbnikiem od razu prześlemy numer konta.

[SIZE=3][B]DEKLARACJE STAŁE:
[I]Emiś-20zł
[I]agata51 - 20zł ????
paulinken- 10 zł ????
beataczl - 10 zł ????
ewu - 10 zł ????[/I]
tofikowa - 10zł
Aryste - 20zł
Kaas1 - 20zł

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
[I]wolf122 - 10 zł do sierpnia ????
monika083 - 10 zł przez 6 miesięcy ????
[/I]stokrotka.af- ????
wiol - ????

[/I][/B][SIZE=2]Napisałam do wszystkich, którzy kiedyś deklarowali wpłaty i czekam na odpowiedzi.

Edit: to dawaj ten elaboracik, może podkradnę ;)[/SIZE][/SIZE]

Posted

[quote name='paula_t']Tutaj każdy grosik ważny, bardzo dziekujemy:loveu:
Jak tylko dostaniemy odpowiedź od cioteczki monika083 czy podejmuje się bycia skarbnikiem od razu prześlemy numer konta.

[SIZE=3][B]DEKLARACJE STAŁE:
[I]Emiś-20zł
[I]agata51 - 20zł ????
paulinken- 10 zł ????
beataczl - 10 zł ????
ewu - 10 zł ????[/I]
tofikowa - 10zł

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
[I]wolf122 - 10 zł do sierpnia ????
monika083 - 10 zł przez 6 miesięcy ????
[/I]stokrotka.af- ????

[/I][/B][SIZE=2]Napisałam do wszystkich, którzy kiedyś deklarowali wpłaty i czekam na odpowiedzi.

Edit: to dawaj ten elaboracik, może podkradnę ;)[/SIZE][/SIZE][/QUOTE]

Pauluś, jeszcze Kaas1 na pw zadeklarowała 20 zł stałej;