Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Emiś']Dam 20zł stałej dla dziadygi, tylko bardzo bym prosiła o informację, jak zacznie się zbiórka, bo nie zawsze śledzę wątki.[/QUOTE]

Ooooo, już super początek, dziękujemy!!!:Rose:
Jak tylko zacznie się zbiórka, o ile się zacznie, od razu damy znać :)

[SIZE=3][COLOR=#0000cd][B]DEKLARACJE STAŁE:
20zł- Emiś[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='paula_t']<- ciotki, spójrzcie stronę wcześniej!![/QUOTE]
Paula ja w przyszłym tygodniu mogę jakąś literkę/ki wziąć (bo sierpień, to dla naszej rodziny miesiąc urodzin, rocznic itp i już z weekendami nie daję rady), ale zgłoszę się do Ciebie po instrukcję, bo ja się na tym nie znam, jak przefiltrować itd.

Posted

[quote name='asiuniab']Paula ja w przyszłym tygodniu mogę jakąś literkę/ki wziąć (bo sierpień, to dla naszej rodziny miesiąc urodzin, rocznic itp i już z weekendami nie daję rady), ale zgłoszę się do Ciebie po instrukcję, bo ja się na tym nie znam, jak przefiltrować itd.[/QUOTE]

Świetnie!! :) Wejdź sobie na "społeczność" na pasku u góry -> "lista użytkowników"-> po prawej stronie będziesz miała "szukaj", klikasz tam na "szukanie zaawansowane" i zjeżdżaj prawie do samego dołu-> "ostatni post", wpisujesz 2012-08-01 i wyskakuje Ci lista. Przejrzyj sobie ile która literka ma osób i wybierz sobie literkę/literki :)

Posted

[quote name='paula_t']Świetnie!! :) Wejdź sobie na "społeczność" na pasku u góry -> "lista użytkowników"-> po prawej stronie będziesz miała "szukaj", klikasz tam na "szukanie zaawansowane" i zjeżdżaj prawie do samego dołu-> "ostatni post", wpisujesz 2012-08-01 i wyskakuje Ci lista. Przejrzyj sobie ile która literka ma osób i wybierz sobie literkę/literki :)[/QUOTE]
ok Pauluś, dziękuję bardzo za instrukcję, zrobię to jak tylko najszybciej się da, ale myślę raczej o poniedziałku, niż by bliżej;

Posted

[quote name='paula_t']No właśnie niestety póki co plan nie wypala, bo nikt prócz anusiab i Emiś się do pomocy nie zgłosił :([/QUOTE]

Ja mogę też porozsyłać zaproszenia na wątek ;)

Posted

[quote name='__Lara']Ja mogę też porozsyłać zaproszenia na wątek ;)[/QUOTE]

To wybieraj literki i napisz tutaj, które wybrałaś:)
Jeszcze PRZEDE WSZYSTKIM potrzeba jest osoba odpowiedzialna za Ikarka...

Posted

[quote name='paula_t']To wybieraj literki i napisz tutaj, które wybrałaś:)
Jeszcze PRZEDE WSZYSTKIM potrzeba jest osoba odpowiedzialna za Ikarka...[/QUOTE]

Chyba za Aramisa :)

Posted

Wcześniej już była robiona list deklarowiczów, kopiuję

[I]
stałe:
agata51 - 20zł
paulinken- 10 zł
beataczl - 10 zł
wolf122 - 10 zł do sierpnia
monika083 - 10 zł przez 6 miesięcy
ewu - 10 zł

bazarek - bela51, jeśli ktoś przyśle fanty

Dostałam też pw od wiol, że prześle jakiś grosik, jak już będzie skarbnik.

na skarbnika zglosila sie-jesli dobrze pamietam- monika083...? [/I]

Posted

[quote name='Lobaria']Chyba za Aramisa :)[/QUOTE]

Miałam ciężki dzień ;)

Dzięki Lobaria :) Czyli wychodzi na to, że póki co jest 70zł stałych deklaracji, bo nie wiemy co z wolf122 (do sierpnia), a deklaracji moniki083 nie możemy raczej traktować jako stałej (przez 6 miesięcy).

Posted

[quote name='paula_t']To wybieraj literki i napisz tutaj, które wybrałaś:)
Jeszcze PRZEDE WSZYSTKIM potrzeba jest osoba odpowiedzialna za Ikarka...[/QUOTE]

Osobami odpowiedzialnymi jest Klaudia i Ja.

Posted

[quote name='Avilia']Osobami odpowiedzialnymi jest Klaudia i Ja.[/QUOTE]

Czyli jeśli udałoby się zebrać stałe deklaracje tak, aby Aramiska stamtąd wyciągnąć, to zdecydujecie się być odpowiedzialne za wszystko co z tym związane??

Posted

Super!!! :) Ja mam P-Z jeśli zgłosi się mało osób, bo to jest taki max, ale mam nadzieję, że jednak parę osób się w to zaangażuje i pozwoli mi zmniejszyć tą ilość:roll:

Posted

[quote name='paula_t']Czyli jeśli udałoby się zebrać stałe deklaracje tak, aby Aramiska stamtąd wyciągnąć, to zdecydujecie się być odpowiedzialne za wszystko co z tym związane??[/QUOTE]

Za każdego psa którego mamy "pod skrzydłem" jesteśmy odpowiedzialne i od lat nie było inaczej.
Oczywiście od razu informuję,że nie siedzimy 24 godziny na dobę przy komputerach.Nie zawsze śledzimy to co się dzieje na dogo,bo poprostu mamy bardzo dużo roboty "w terenie".Telefony kontaktowe do nas są podane (podam jeszcze tutaj w razie co).

Tak samo jak przyjdzie do wyciągania Aramisa to nie może nam być z góry narzucone,że "ktoś przyjeżdża w taki a taki dzień i o tej godzinie i macie go wydać"-nie zawsze możemy do schronu wejść,mamy ustalone godziny kiedy tam jesteśmy.Poza tym jeszcze pracujemy,mamy rodzinę-także po wcześniejszym uzgodnieniu wszystko.

Informuję także,że nie wyciągniemy Aramisa do czasu uzbierania PEŁNYCH deklaracji stałych.Mamy całe stado psów w hotelach,oczywiście bez deklaracji,kolejnego nie dźwigniemy.

[B]TEL.
Klaudia-785 549 189
Ja- 798 596 534[/B]

[B][COLOR=#ff0000]NIE ZAWSZE MOŻEMY ODEBRAĆ.[/COLOR][/B]Jak pisałam pracujemy,mamy rodziny-w razie czego pisać sms.

Posted

Wiem Avilia, na paru wątkach pszczyniaków siedziałam albo jestem i wcale nie dziwi mnie, że nie chcecie wyciągać psiaka bez stałych deklaracji, bo już wystarczająco bid macie pod swoją opieką. Dlatego też postaramy się powysyłać prośby do wszystkich i zobaczymy jaki będzie odzew. Bardziej chodziło o to, że oczywistym jest, że na deklaracjach się nie skończy-potrzebne będzie wybranie hoteliku, transport Aramiska, kontrolowanie jego pobytu tam, ogłoszenia, no i także inne pieniądze np.na weterynarza, jak wszyscy wiemy na wyciągnięciu psiaka ze schronu i umieszczeniu w hoteliku się nie kończy.

Posted

przepraszam, że tak późno, ale ja w takim razie zaczynam lecieć od literki K, bo nie wiem czy Lara z wzięła A-J włącznie z J, czy bez, a nie chcę, żeby się prośby powielały, bo może być ktoś wrażliwy i będzie donosić;)