asiuniab Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 __Lara napisał(a):Pustki u Aramisa :( no pustki, mamy tu związane ręce, bo Aramis potrzebuje szkolenia, a na to niezbędne są fundusze:( kurcze, że wszystko rozbija się o kasę, nie do wiary:( Quote
Avilia Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Musimy się zebrać do kupy i spróbować z deklaracjami na hotel.Bo stoimy w martwym punkcie,a pies bezpośrednio ze schronu nie zostanie wydany do DS.Najpierw trzeba go "sprawdzić". Quote
beataczl Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 moge zaproponowac hotelik w Pomorskim/Gwiezdzin ktory prowadzi szkoleniowiec p.Magda/ najczesciej zajmuje sie psami agresywnymi -razem z karma koszt 300 zl/m-nie. Wlasnie wyjechal do ds Grafit z Jej hoteliku. Zostal ,,wyprostowany" na koty bo wlasciwie innej pomocy nie potrzebowal,ale musial opuscic dom tymczasowy i wlasnie tam trafil.. Quote
__Lara Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Dobra, to trzeba zacząć zbierać. Trzeba by zmienić tytuł wątku. Musimy uzbierać 300zł. Kto ile zadeklaruje???? Quote
beataczl Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 (edited) [quote name='wolf122']Witam:smile:Zrobiłem event dla Aramisa.Klaudus pewnie zajęta psiakami więc pozwoliłem sobie po swojemu zrobić wydarzenie.Jak coś będziecie chcieli zmienić lub dodac to śmiało...https://www.facebook.com/events/242007542582046/?context=create trzeba napisac na fb ze zbieramy na hotelik moze ktos wesprze Aramiska gdzies byla lista na watku paulinken robila -pare osob sie wczesniej deklarowalo-ja mam tez 10 zl/mc dekl. jak pamietam edit znalazlam-kopiuje stałe: agata51 - 20zł paulinken- 10 zł beataczl - 10 zł wolf122 - 10 zł do sierpnia monika083 - 10 zł przez 6 miesięcy ewu - 10 zł bazarek - bela51, jeśli ktoś przyśle fanty Dostałam też pw od wiol, że prześle jakiś grosik, jak już będzie skarbnik. na skarbnika zglosila sie-jesli dobrze pamietam- monika083...? Edited August 8, 2012 by beataczl Quote
Lobaria Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 beataczl napisał(a):trzeba napisac na fb ze zbieramy na hotelik moze ktos wesprze Aramiska gdzies byla lista na watku paulinken robila -pare osob sie wczesniej deklarowalo-ja mam tez 10 zl/mc dekl. jak pamietam edit znalazlam-kopiuje stałe: agata51 - 20zł paulinken- 10 zł beataczl - 10 zł wolf122 - 10 zł do sierpnia monika083 - 10 zł przez 6 miesięcy ewu - 10 zł bazarek - bela51, jeśli ktoś przyśle fanty Dostałam też pw od wiol, że prześle jakiś grosik, jak już będzie skarbnik. na skarbnika zglosila sie-jesli dobrze pamietam- monika083...? Dobrze, aby skarbnik dolączył do wydarzenia na fb. Transport będzie majątek kosztował. Może gdzieś bliżej są hoteliki z behawiorystą ? Quote
paula_t Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 90zł deklaracji, jeszcze niestety duuuuuużo brakuje :( Trzeba powysyłać prośby o deklaracje, chociaż maleńki grosik. Ja się zbierze jakaś część, to resztę można nadrabiać bazarkami. Quote
Klaudus__ Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Przepraszam,że mnie tak długo nie było - ale mamy mały zajob ostatnio,a ja w pracy raz neta mam, raz nie mam - cały tydzień nie miałam :/ Już zmieniam tytuł wątku. Quote
Klaudus__ Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Jakaś propozycja tytułu? Ja niestety mam pustkę w głowie - edytowałam tytuł i nie wiedziałam na jaki zmienić... :roll: Niestety chyba 'zmęczenie materiału' Quote
Lobaria Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Na morusku jest ogłoszenie o adopcji kotków! Z telefonami Klaudii i moim!!! Ktoś zadzwonił i stąd wiem. Jest tam też wzmianka Dom dla Aramisa. http://www.morusek.pl/ogloszenie/112014/male-kociaki-do-adopcji/# Daje tu linka, aby go nie zgubić - nie mam czasu teraz zająć się tym, ale to niedopuszczalne!!!! Zgłoszę to potem do admina moruska Quote
asiuniab Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='Lobaria']Na morusku jest ogłoszenie o adopcji kotków! Z telefonami Klaudii i moim!!! Ktoś zadzwonił i stąd wiem. Jest tam też wzmianka Dom dla Aramisa. http://www.morusek.pl/ogloszenie/112014/male-kociaki-do-adopcji/# Daje tu linka, aby go nie zgubić - nie mam czasu teraz zająć się tym, ale to niedopuszczalne!!!! Zgłoszę to potem do admina moruska no jakaś bardzo dziwna sprawa; Quote
paula_t Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Pewnie, że zgłaszaj! To ogłoszenie samo w sobie jest nielogiczne. Z jednej strony szuka ktoś domków dla kotów, z drugiej napisane jest o Aramisku :shake: Quote
Lobaria Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 paula_t napisał(a):Pewnie, że zgłaszaj! To ogłoszenie samo w sobie jest nielogiczne. Z jednej strony szuka ktoś domków dla kotów, z drugiej napisane jest o Aramisku :shake: I podany tel do osób, które nie maja do adopcji kociaków!!! Pewnie pomyłka jakaś, ale skąd ktoś dał nasze nr? Rozmawiałam z Klaudią - tez zaskoczona. Quote
paula_t Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Ktoś szuka domku dla kotów i przez przypadek podaje nie swój telefon, tylko Wasz, dziwne to ogłoszenie :/ Quote
Avilia Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Aramis w gorę! Co my z Tobą zrobimy jak deklaracji brak?;/ Quote
paula_t Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Ktoś musiałby się podjąć prowadzenia tego wątku, bo on nie żyje. Poprosić kilka osób i wysyłać pw z prośbami o deklaracje, ile się da, bo inaczej nie ruszy się z miejsca... Quote
asiuniab Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='paula_t']Ktoś musiałby się podjąć prowadzenia tego wątku, bo on nie żyje. Poprosić kilka osób i wysyłać pw z prośbami o deklaracje, ile się da, bo inaczej nie ruszy się z miejsca...[/QUOTE] Paula ma rację, czas ucieka a dla Aramisa nic się nie zmienia:( Quote
__Lara Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='asiuniab']Paula ma rację, czas ucieka a dla Aramisa nic się nie zmienia:([/QUOTE] paula_t, kochana, a może Ty byś dała radę poprowadzić wątek? :cool3: prężnie działasz ;) Quote
paula_t Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 (edited) Mi już się za takie chęci pomocy, kiedy wzięłam się za wysyłanie pw za innych, wpisy na profilach z prośbami o pomoc, zaproszeniami na bazarek itd., oberwało i ktoś mnie do moda zgłosił:shake: Edit: przemyślałam to sobie i kręcenie się w kółko nie ma najmniejszego sensu, trzeba się zebrać do kupy!! Nie mam pojęcia czy to w ogóle wyjdzie, ale trzeba spróbować...Nie podejmuję się prowadzenia wątku, bo psiaka w ogóle nie znam, nie mam jak w tym wszystkim uczestniczyć, decydować. Uważam, że powinna się tym zająć osoba, która Aramisa zna od początku i leży jej na sercu dobro tego psiaka. 1.Potrzebujemy osoby, która będzie za Aramisa odpowiedzialna. 2.Potrzebujemy skarbnika, na którego konto wpływać będzie kaska Aramisa (o ile takowa będzie...) 3. Potrzeba kasy, bez tego ani rusz, a więc trzeba powysyłać prośby. Jak przepuścimy osoby na dogo przez filtr(np. te, które logowały się co najmniej od początku miesiąca), to wychodzi 51 stron. Na jednej stronie 50 osób, a więc wychodzi 2500 osób. Dogo pozwala na wysłanie jednej wiadomości na minutę albo na jeden wpis w profilu na 30s, więc żeby wysłać do wszystkich jedna osoba musiałaby siedzieć w pierwszym przypadku ok.50h, w drugim 25h. To jest nie do ogarnięcia przez jedną osobę, więc musimy się podzielić literkami i wysyłać prośby. Ja mogę wziąć P-Z. 4. Kiedy okaże się na czym stoimy trzeba będzie poszukać hoteliku, na razie nie ma to sensu, bo stan konta wynosi 0zł. Tyle z mojej strony, co z tego wyjdzie już zależy od Nas wszystkich. Edited August 17, 2012 by paula_t Quote
Recommended Posts