Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem czemu, ale jakoś tak intuicyjnie po rozmowie z Panem czułam, że to będzie to...Super nam się rozmawiało, Pan tak cieplutko wypowiadał się o kotce, która odeszła, nie widział przeszkód w odległości...Ehhh, trzeba ogłaszać małą dalej:(

Ginn ma mi wysłać wyniki Stefki, żebym jeszcze skonsultowała je z moim zaprzyjaźnionym weterynarzem, bo muszę mieć pewność i pełen obraz sytuacji w przypadku, gdyby potencjalny domek wypytywał o kwestie zdrowotne kotki.

Posted

Wyniki doszły i po konsultacji z moim zaprzyjaźnionym weterynarzem wiem już co mówić potencjalnym domkom. Stefka ma problemy z wątrobą, do końca życia prawdopodobnie będzie musiała przyjmować leki, z małymi przerwami. Na leki, które aktualnie przyjmuje reaguje bardzo dobrze, wyniki znacząco się poprawiły. Przynajmniej raz do roku trzeba jej robić badania kontrolne i decydować o przyjmowaniu leków. Miejmy nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto zdecyduje się na przygarnięcie chorej kotki:(

• 3 weeks later...
Posted

Czy byłaby szansa, żebym wysłała do kogoś nowe zdjęcia Stefki? Mam je na mailu, ale niestety konto na imageshack już nieaktywne i nie mam na ten moment jak wrzucić, muszę założyć nowe:roll:

Posted

[quote name='katarzyna09']Paulinko,z przyjemnością mogę je wstawić,ale jutro,tak około południa,dziś już jestem padnięta :roll:[/QUOTE]

Pewnie Kasiu, nie spieszy się ;)
Dziękuję Ci za pomoc :)

Posted

Dziękuję Kasiu za wstawienie zdjęć:loveu:
Wczoraj na wątku Amisia w Twoim poście przeczytałam jeszcze o tym portalu fotosik i założyłam sobie tam konto (imageshack mi się skończył, a z picassy są bardzo maleńkie zdjęcia:shake:), bo dostałam dzisiaj zdjęcia moich dwóch byłych tymczasowiczek, muszę je wrzucić, a nie chcę już nikomu zawracać tym głowy ;)

Pięknie malutka wygląda. Ślicznie się zaokrągliła, ma błyszczącą sierść. Oby ktoś ją wreszcie wypatrzył...

Posted

[quote name='zolziatko']Paula może zrobimy jej wydarzenie na FB?[/QUOTE]

Pewnie zolziatko, jeśli tylko mogłabyś mi pomóc, byłabym bardzo, bardzo wdzięczna :)
Postaram się przesłać Ci na pw jakiś tekst na początek do wieczora :)

Posted

[quote name='paula_t']Dziękuję Kasiu za wstawienie zdjęć:loveu:
Wczoraj na wątku Amisia w Twoim poście przeczytałam jeszcze o tym portalu fotosik i założyłam sobie tam konto (imageshack mi się skończył, a z picassy są bardzo maleńkie zdjęcia:shake:), bo dostałam dzisiaj zdjęcia moich dwóch byłych tymczasowiczek, muszę je wrzucić, a nie chcę już nikomu zawracać tym głowy ;)

Pięknie malutka wygląda. Ślicznie się zaokrągliła, ma błyszczącą sierść. Oby ktoś ją wreszcie wypatrzył...[/QUOTE]
Paulinko,na fotosiku wykupiłam abonament(6 miesięcy),jak coś,służę pomocą ;)

Posted

[quote name='katarzyna09']Paulinko,na fotosiku wykupiłam abonament(6 miesięcy),jak coś,służę pomocą ;)[/QUOTE]

Kasiu, a jak to się robi? Piszesz, że wykupiłaś- dużo to kosztuje? Jeszcze o ile o wrzuceniem zdjęć zwierzaków mogę prosić, o tyle już do zrobienia bazarku będę potrzebowała swojego konta:roll:

Posted

Dzięki AlfaLS za odpowiedź :) Cena super, więc też sobie wykupię konto na fotosiku, bo już mam dość kombinowania ;)

Ogłoszenia Stefki:
[COLOR=#000000]gumtree.pl
tablica.pl / olx.pl

[COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000]adopcjapsa.pl
[COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000]adopcje.org
przygarnijzwierzaka.pl
morusek.pl
adoptujemy.pl
pajeczyna.pl
pineska.pl
alegratka.pl
ogloszenia.e-gratka.info
neeon.pl
najpewniej.pl
petworld.pl
tlenek.pl
e-zwierzak.pl
eoferty.com.pl
kupsprzedaj.pl
tusprzedaj.pl
owi.pl
lento.pl
rozglos.net
hiperogloszenia.pl
oglaszamy24.pl
ogloszenia.com
ogloszenia.wp.pl
cafeanimal.pl
bezrodowodu.pl
pupil.com.pl
zwierzaki. nasza-lista.com
krakusik.pl
kociaczek.com.pl
koty.pl

Posted

CIOTKI I STEFKO, WESOŁYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM ŻYCZĘ:loveu: MAM NADZIEJĘ STEFKO, ŻE JUŻ W NASTĘPNE ŚWIĘTA DAWNO BĘDZIESZ W NOWYM, KOCHAJĄCYM DOMKU...