paula_t Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 Nie wiem czemu, ale jakoś tak intuicyjnie po rozmowie z Panem czułam, że to będzie to...Super nam się rozmawiało, Pan tak cieplutko wypowiadał się o kotce, która odeszła, nie widział przeszkód w odległości...Ehhh, trzeba ogłaszać małą dalej:( Ginn ma mi wysłać wyniki Stefki, żebym jeszcze skonsultowała je z moim zaprzyjaźnionym weterynarzem, bo muszę mieć pewność i pełen obraz sytuacji w przypadku, gdyby potencjalny domek wypytywał o kwestie zdrowotne kotki. Quote
paula_t Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 Wyniki doszły i po konsultacji z moim zaprzyjaźnionym weterynarzem wiem już co mówić potencjalnym domkom. Stefka ma problemy z wątrobą, do końca życia prawdopodobnie będzie musiała przyjmować leki, z małymi przerwami. Na leki, które aktualnie przyjmuje reaguje bardzo dobrze, wyniki znacząco się poprawiły. Przynajmniej raz do roku trzeba jej robić badania kontrolne i decydować o przyjmowaniu leków. Miejmy nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto zdecyduje się na przygarnięcie chorej kotki:( Quote
paula_t Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 Czy byłaby szansa, żebym wysłała do kogoś nowe zdjęcia Stefki? Mam je na mailu, ale niestety konto na imageshack już nieaktywne i nie mam na ten moment jak wrzucić, muszę założyć nowe:roll: Quote
katarzyna09 Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Paulinko,z przyjemnością mogę je wstawić,ale jutro,tak około południa,dziś już jestem padnięta :roll: Quote
paula_t Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 [quote name='katarzyna09']Paulinko,z przyjemnością mogę je wstawić,ale jutro,tak około południa,dziś już jestem padnięta :roll:[/QUOTE] Pewnie Kasiu, nie spieszy się ;) Dziękuję Ci za pomoc :) Quote
katarzyna09 Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Paulinko,przepraszam,mam jeszcze troszkę spraw do załatwienia,wrzucę fotki wieczorkiem. Quote
katarzyna09 Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Śliczna jestem,nieprawdaż? :-) [FONT=Arial][/FONT] Quote
paula_t Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 Dziękuję Kasiu za wstawienie zdjęć:loveu: Wczoraj na wątku Amisia w Twoim poście przeczytałam jeszcze o tym portalu fotosik i założyłam sobie tam konto (imageshack mi się skończył, a z picassy są bardzo maleńkie zdjęcia:shake:), bo dostałam dzisiaj zdjęcia moich dwóch byłych tymczasowiczek, muszę je wrzucić, a nie chcę już nikomu zawracać tym głowy ;) Pięknie malutka wygląda. Ślicznie się zaokrągliła, ma błyszczącą sierść. Oby ktoś ją wreszcie wypatrzył... Quote
paula_t Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 [quote name='zolziatko']Paula może zrobimy jej wydarzenie na FB?[/QUOTE] Pewnie zolziatko, jeśli tylko mogłabyś mi pomóc, byłabym bardzo, bardzo wdzięczna :) Postaram się przesłać Ci na pw jakiś tekst na początek do wieczora :) Quote
katarzyna09 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='paula_t']Dziękuję Kasiu za wstawienie zdjęć:loveu: Wczoraj na wątku Amisia w Twoim poście przeczytałam jeszcze o tym portalu fotosik i założyłam sobie tam konto (imageshack mi się skończył, a z picassy są bardzo maleńkie zdjęcia:shake:), bo dostałam dzisiaj zdjęcia moich dwóch byłych tymczasowiczek, muszę je wrzucić, a nie chcę już nikomu zawracać tym głowy ;) Pięknie malutka wygląda. Ślicznie się zaokrągliła, ma błyszczącą sierść. Oby ktoś ją wreszcie wypatrzył...[/QUOTE] Paulinko,na fotosiku wykupiłam abonament(6 miesięcy),jak coś,służę pomocą ;) Quote
paula_t Posted April 15, 2014 Author Posted April 15, 2014 [quote name='katarzyna09']Paulinko,na fotosiku wykupiłam abonament(6 miesięcy),jak coś,służę pomocą ;)[/QUOTE] Kasiu, a jak to się robi? Piszesz, że wykupiłaś- dużo to kosztuje? Jeszcze o ile o wrzuceniem zdjęć zwierzaków mogę prosić, o tyle już do zrobienia bazarku będę potrzebowała swojego konta:roll: Quote
AlfaLS Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Nie wiem ile kosztuje pół roku - ja za roczny płacę 19 zł. I wtedy nie ma żadnego limitu. Quote
paula_t Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 Dzięki AlfaLS za odpowiedź :) Cena super, więc też sobie wykupię konto na fotosiku, bo już mam dość kombinowania ;) Ogłoszenia Stefki: [COLOR=#000000]gumtree.pl tablica.pl / olx.pl [COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000]adopcjapsa.pl [COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000]adopcje.org przygarnijzwierzaka.pl morusek.pl adoptujemy.pl pajeczyna.pl pineska.pl alegratka.pl ogloszenia.e-gratka.info neeon.pl najpewniej.pl petworld.pl tlenek.pl e-zwierzak.pl eoferty.com.pl kupsprzedaj.pl tusprzedaj.pl owi.pl lento.pl rozglos.net hiperogloszenia.pl oglaszamy24.pl ogloszenia.com ogloszenia.wp.pl cafeanimal.pl bezrodowodu.pl pupil.com.pl zwierzaki. nasza-lista.com krakusik.pl kociaczek.com.pl koty.pl Quote
paula_t Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 Takie tym razem zrobiłam Stefce ogłoszenia: http://olx.pl/oferta/mloda-kochana-przyjacielska-kotka-szuka-domu-CID103-ID5ElvL.html Quote
Gabi79 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='paula_t']Takie tym razem zrobiłam Stefce ogłoszenia: http://olx.pl/oferta/mloda-kochana-przyjacielska-kotka-szuka-domu-CID103-ID5ElvL.html Trzymam kciuki, by ktoś o dobrym sercu wypatrzył Stefcię. Quote
paula_t Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 CIOTKI I STEFKO, WESOŁYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM ŻYCZĘ:loveu: MAM NADZIEJĘ STEFKO, ŻE JUŻ W NASTĘPNE ŚWIĘTA DAWNO BĘDZIESZ W NOWYM, KOCHAJĄCYM DOMKU... Quote
paula_t Posted April 22, 2014 Author Posted April 22, 2014 Jakby ktoś pytał, to niestety nie ma odzewu z ogłoszeń :( Quote
Rudzia-Bianca Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Gdyby ktoś wiedział coś o superowym domu dla kociego cudnego rudzielca http://www.dogomania.pl/forum/threads/243439-%C5%BBeby-mi-si%C4%99-nie-nudzi%C5%82o-rudy-po%C5%82amany-kocurek-do%C5%82%C4%85czy%C5%82-do-nas-%28-post-671/page68 Quote
paula_t Posted April 23, 2014 Author Posted April 23, 2014 Stefka na psygarnij.pl : https://www.facebook.com/psygarnij Quote
paula_t Posted April 28, 2014 Author Posted April 28, 2014 Nie ma niestety żadnego odzewu, więc wyróżniłam Stefce ogłoszenie na tablica.pl/olx.pl na miesiąc. Quote
Recommended Posts