Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Takie wiadomości to chciałąbym czytać nakażdym wątku! Super  :bigcool: .

Popieram, znowu się poryczałam, jak głupia

Ale fajnie - Stefka w super domu :laola:

Paula, będą fotki zwierzyńca???

Posted

Gosiu, dziękuję za wrzucenie zdjęć :)

Dwa ostatnie zdjęcia zostały zrobione w dzień przyjazdu Stefki, kiedy zdecydowała się wyjść spod szafki kuchennej i pozwiedzać mieszkanie. Dodatkowo robione telefonem, dlatego nie najlepszej jakości (je właśnie dostałam w mms-ach, ale nie umiałam wrzucić:/)

Pierwszego zdjęcia nie widziałam wcześniej, cudne :loveu:

Posted

Aaaa, to już wiem skąd kradniesz zdjęcia ;)

Ja dostałam takie same w mms-ie od Pani Kasi, ale niestety po tym, jak poprzedni telefon wylądował w toalecie i używam starego, to nie potrafię tych zdjęć zrzucać na komputer :hmmmm:

Co jakiś czas dostaję wieści od Stefki i wszystko jest w jak najlepszym porządku :)

Posted

Aparat w kibelku ? czyżby już była ta impreza rowowa na którą miałam się zgłosić ? 

Kocie ciocie  potrzebna pomoc :( mamy dwa maluszki ok 11 dniowe dziś , wyłowione z gnojówki cudem przeżyły :( jednemu się nie udało :( mieszkają w gabinecie ale to nie miejsce dla nie szczepionych osłabionych osesków :( 

Potrzebne DT może macie jakiś pomysł ?

http://www.dogomania.com/forum/topic/143098-b%C5%82agam-o-pomoc-2-kociaki-uratowane-z-gnoj%C3%B3wki-maj%C4%85-ok-10-dni-i-2-szczeniaki-potrzebne-dt-pilnie/

Posted

Myślę, że teraz już nie zapeszę....

Chciałam z całego serducha podziękować wszystkim, którzy byli z nami od samego początku, a także tym, którzy pojawili się podczas żmudnego poszukiwania domków, zarówno dla Glucika, jak i dla Stefki. Wszystkim, którzy wspierali nas słowem podczas chwil zwątpienia, dobrą radą czy grosikiem dla podratowania budżetu :iloveyou:

Z całego serca chciałam podziękować także Ginn, która przyjęła do swojego Hoteliku pod Gruszą Stefkę na BDT :iloveyou:

Mam nadzieję, że Stefka znalazła swoich ludzi, którzy będą ją kochali i rozpieszczali do końca jej dni.

Oczywiście, jak tylko będę miała wieści czy zdjęcia będę wrzucać, bo podejrzewam, że jednak parę osób nadal będzie zainteresowanych tym, co u Stefki się dzieje ;)

• 2 weeks later...
Posted

A ja ma wieści do Stefy ;) 

Ma się super, zadomowiła się już na całego ,jedynie miała problem z robalami ale już jest po odrobaczeniu z całą domową gromadą .

Kasia zakochana w niej po uszy :) 

Zdjęć nie mam ale wymuszę u Kasi ;) 

• 2 months later...
Posted

Cały czas myślę jak tam się Stefka miewa (zresztą myślę tak o wszystkich zwierzakach, które wyadoptowałam;)), ale nie chcę wyjść na stalkera i pomyślałam, że napiszę do Pani Kasi życzenia świąteczne i przy okazji podpytam jak tam maleńka;)

Posted

Kobitki, przedwczoraj dostałam sms-a od Pani, z którą dokarmiamy koty mieszkające w rurach mpec-u w moim starym miejscu zamieszkania, że ktoś znowu podrzucił kociaki. Zdarzyło się to już nam 3 raz :( Stamtąd wyciągnięty został także Glucik. Szczęśliwym zbiegiem okoliczności wczoraj moja bardzo dobra kumpela zadzwoniła, że zdecydowali się z chłopakiem na adopcję kota i poprosili o pomoc w poszukiwaniach. Z racji tego, że nie mieli żadnych wymagań co do wyglądu, wieku czy płci, od razu zaproponowałam któregoś z podrzutków. Zgodzili się i dzisiaj wieczorkiem pojechaliśmy łapać malucha. Udało się bardzo szybko wpakować go do kontenerka, bo kociak ufny, oswojony, ewidentnie ktoś go wywalił pomimo tego, że wcześniej mieszkał w domu (zadbany, pachnący, odżywiony, sierść ładna, mimo tego, że długa). Nie mieliśmy serca zostawiać drugiego szczyla samego i postanowiliśmy jego również złapać. Udało się, choć znajoma otrzymała nadprogramowego kota;) Jeden zostaje na stałe, ale drugiemu muszę szukać domu. Kot ma ok.4 miesięcy, jest cały czarny. Nie znam płci i niewiele na razie o nim wiem, ale gdybyście mogły popytać wśród znajomych czy ktoś nie szuka kotka, to byłabym bardzo wdzięczna  :kiss_2:

• 2 weeks later...
Posted

Chyba jeszcze nie jestem spóźniona;)

Kochane, chciałabym Wam życzyć zdrowych, radosnych, pogodnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia.

Dużo wytrwałości i siły w Nowym Roku w ratowaniu kolejnych psich istnień, a naszym wszystkim podopiecznym nowych, wspaniałych domów, na które zasługują:)

• 3 months later...