AlfaLS Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Takie wiadomości to chciałąbym czytać nakażdym wątku! Super :bigcool: . Quote
Gabi79 Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Takie wiadomości to chciałąbym czytać nakażdym wątku! Super :bigcool: . Popieram, znowu się poryczałam, jak głupia Ale fajnie - Stefka w super domu :laola: Paula, będą fotki zwierzyńca??? Quote
Gabi79 Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Śliczna Stefcia, Rudzia dzięki za fotki!!! Quote
AgusiaP Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Nieeeee nooooo ale wiadomość :):):) Tak bardzo się cieszę :):):):):) Stefcia czekała, czekała i się doczekała :):):) Quote
paula_t Posted September 19, 2014 Author Posted September 19, 2014 Gosiu, dziękuję za wrzucenie zdjęć :) Dwa ostatnie zdjęcia zostały zrobione w dzień przyjazdu Stefki, kiedy zdecydowała się wyjść spod szafki kuchennej i pozwiedzać mieszkanie. Dodatkowo robione telefonem, dlatego nie najlepszej jakości (je właśnie dostałam w mms-ach, ale nie umiałam wrzucić:/) Pierwszego zdjęcia nie widziałam wcześniej, cudne :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Pierwsze zdjęcie , to pierwsze wejście Stefki na kolana Kasi :D Quote
Rudzia-Bianca Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Stefka pozdrawia ;) ukradzione z fb ;) Quote
paula_t Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Aaaa, to już wiem skąd kradniesz zdjęcia ;) Ja dostałam takie same w mms-ie od Pani Kasi, ale niestety po tym, jak poprzedni telefon wylądował w toalecie i używam starego, to nie potrafię tych zdjęć zrzucać na komputer :hmmmm: Co jakiś czas dostaję wieści od Stefki i wszystko jest w jak najlepszym porządku :) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Aparat w kibelku ? czyżby już była ta impreza rowowa na którą miałam się zgłosić ? Kocie ciocie potrzebna pomoc :( mamy dwa maluszki ok 11 dniowe dziś , wyłowione z gnojówki cudem przeżyły :( jednemu się nie udało :( mieszkają w gabinecie ale to nie miejsce dla nie szczepionych osłabionych osesków :( Potrzebne DT może macie jakiś pomysł ? http://www.dogomania.com/forum/topic/143098-b%C5%82agam-o-pomoc-2-kociaki-uratowane-z-gnoj%C3%B3wki-maj%C4%85-ok-10-dni-i-2-szczeniaki-potrzebne-dt-pilnie/ Quote
paula_t Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Imieniny babci-imprezka na całego była :D ;) Gosiu, już jestem u maluchów. Quote
paula_t Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Myślę, że teraz już nie zapeszę.... Chciałam z całego serducha podziękować wszystkim, którzy byli z nami od samego początku, a także tym, którzy pojawili się podczas żmudnego poszukiwania domków, zarówno dla Glucika, jak i dla Stefki. Wszystkim, którzy wspierali nas słowem podczas chwil zwątpienia, dobrą radą czy grosikiem dla podratowania budżetu :iloveyou: Z całego serca chciałam podziękować także Ginn, która przyjęła do swojego Hoteliku pod Gruszą Stefkę na BDT :iloveyou: Mam nadzieję, że Stefka znalazła swoich ludzi, którzy będą ją kochali i rozpieszczali do końca jej dni. Oczywiście, jak tylko będę miała wieści czy zdjęcia będę wrzucać, bo podejrzewam, że jednak parę osób nadal będzie zainteresowanych tym, co u Stefki się dzieje ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 A ja ma wieści do Stefy ;) Ma się super, zadomowiła się już na całego ,jedynie miała problem z robalami ale już jest po odrobaczeniu z całą domową gromadą . Kasia zakochana w niej po uszy :) Zdjęć nie mam ale wymuszę u Kasi ;) Quote
paula_t Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 Cały czas myślę jak tam się Stefka miewa (zresztą myślę tak o wszystkich zwierzakach, które wyadoptowałam;)), ale nie chcę wyjść na stalkera i pomyślałam, że napiszę do Pani Kasi życzenia świąteczne i przy okazji podpytam jak tam maleńka;) Quote
paula_t Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 Kobitki, przedwczoraj dostałam sms-a od Pani, z którą dokarmiamy koty mieszkające w rurach mpec-u w moim starym miejscu zamieszkania, że ktoś znowu podrzucił kociaki. Zdarzyło się to już nam 3 raz :( Stamtąd wyciągnięty został także Glucik. Szczęśliwym zbiegiem okoliczności wczoraj moja bardzo dobra kumpela zadzwoniła, że zdecydowali się z chłopakiem na adopcję kota i poprosili o pomoc w poszukiwaniach. Z racji tego, że nie mieli żadnych wymagań co do wyglądu, wieku czy płci, od razu zaproponowałam któregoś z podrzutków. Zgodzili się i dzisiaj wieczorkiem pojechaliśmy łapać malucha. Udało się bardzo szybko wpakować go do kontenerka, bo kociak ufny, oswojony, ewidentnie ktoś go wywalił pomimo tego, że wcześniej mieszkał w domu (zadbany, pachnący, odżywiony, sierść ładna, mimo tego, że długa). Nie mieliśmy serca zostawiać drugiego szczyla samego i postanowiliśmy jego również złapać. Udało się, choć znajoma otrzymała nadprogramowego kota;) Jeden zostaje na stałe, ale drugiemu muszę szukać domu. Kot ma ok.4 miesięcy, jest cały czarny. Nie znam płci i niewiele na razie o nim wiem, ale gdybyście mogły popytać wśród znajomych czy ktoś nie szuka kotka, to byłabym bardzo wdzięczna :kiss_2: Quote
paula_t Posted December 24, 2014 Author Posted December 24, 2014 Chyba jeszcze nie jestem spóźniona;) Kochane, chciałabym Wam życzyć zdrowych, radosnych, pogodnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia. Dużo wytrwałości i siły w Nowym Roku w ratowaniu kolejnych psich istnień, a naszym wszystkim podopiecznym nowych, wspaniałych domów, na które zasługują:) Quote
paula_t Posted April 16, 2015 Author Posted April 16, 2015 Ktoś jeszcze pamięta Stefcię i ma ochotę na nową porcję zdjęć? ;) Quote
Recommended Posts