Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AlfaLS']Nie wiem ile kosztuje pół roku - ja za roczny płacę 19 zł. I wtedy nie ma żadnego limitu.[/QUOTE]

ja polecam postimage.org
zero limitów, zero opłat. sama z tego korzystam i jestem zadowolona :)

trzymam kciuki za domek dla kici, gdzieś w końcu znajdzie się dla niej Duży :thumbs:

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję tucha za podpowiedź, na pewno skorzystam :)

No właśnie i Baksiurek i Stefka już tyle czekają, że choć jedno z nich mogłoby znaleźć wspaniały domek:mad: ;)

Posted

[quote name='tucha']ja polecam postimage.org
zero limitów, zero opłat. sama z tego korzystam i jestem zadowolona :)

trzymam kciuki za domek dla kici, gdzieś w końcu znajdzie się dla niej Duży :thumbs:[/QUOTE]
Dobrze wiedzieć :lol:.
Ja z fotosika korzystam bo leniwa jestem i nie znam się na tych pikselach :shake:. A tam już to za mnie "załatwiają" i tylko mam odpowiedni kod pobrać :evil_lol:.
A na postimage.org sobie chętnie popatrzę moze też będzie mi pasował...

Posted

Wyróżnione ogłoszenie Stefki: http://olx.pl/oferta/przeszla-w-swoim-zyciu-wiele-teraz-szuka-domu-na-stale-CID103-ID58Aqx.html
Dzisiaj ogłoszenie Stefki na serwisie kociaczek.com.pl jest ogłoszeniem dnia: "[FONT=Verdana]Z przyjemnością informujemy, iż jedno z Twoich ogłoszeń otrzymało status ogłoszenia dnia. Będzie ono widoczne na każdej podstronie serwisu do końca dnia. Mamy nadzieję, że dzięki temu, uda się szybciej znaleźć nowy dom dla potrzebującego kociaka." :)[/FONT]

Posted

[quote name='katarzyna09']Paulinko,nie poddajemy się ,myślimy pozytywnie...;)[/QUOTE]

Trochę ciężko myśleć pozytywnie, kiedy pomimo ogromu ogłoszeń, które robię dla "swoich" psiaków, wyróżniania ich, papierowych ogłoszeń czy też ogłoszeń w gazecie z wszystkimi adopcjami jakoś tak, jak po grudzie...Płoszka i Brenka szukały domów prawie rok, Brenka dłużej, Baksikowi stuknie 14 maja, a Stefka też już tyle czeka :( Czasem mam wrażenie, że to jakieś fatum, bo kiedy ogłaszam "cudze" psiaki, to często idą do domków, a moje czekają i czekają...

• 2 weeks later...
Posted

Kończy się wyróżnienie Stefki, więc przedłużam je na kolejny miesiąc, bo najwięcej telefonów z olx, a po tym, jak tablica się z olx połączyła to ciężko przy tej ilości ogłoszeń i zwierzaków do adopcji wypatrzeć tego jednego...

• 2 weeks later...
Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Ginn :)
U Stefki wszystko w porządku, choć humorzasta jest pannica:evil_lol: Czasem biegnie z ogonkiem w górze, żeby się przywitać, przymila się, przytula, innym razem ucieka, chowa się, a kiedy się ją bierze na kolana, to potrafi pokazać swoje niezadowolenie. Niestety Stefka tak reaguje, bo nie lubi przyjmować leków, a musi brać je codziennie :shake:

Pomimo przedłużonego wyróżnienia ogłoszenia, cisza...

Stefka od prawie roku jest na całkowitym utrzymaniu Ginn, włączając w to badania, leki, karmę, ale adopcje niestety nie idą :( Aktualnie u Ginn przebywa 12 kotów i telefon milczy, nie mówiąc o adopcji psiaków, więc dobrze by było, żeby zapewnić Stefce chociaż karmę. Kotka jest Purinę dla kotów o wrażliwym żołądku. 15 kg tej karmy w Krakvecie kosztuje 133zł + przesyłka. Jest to najbardziej opłacalna opcja, bo 1,5kg kosztuje 26zł. Dzisiaj zamówię karmę i jeśli ktoś mógłby się jakoś do tego dołożyć, to byłabym bardzo wdzięczna, bo jeszcze przez jakiś czas nie dam rady fizycznie zrobić bazarku:oops:

Posted

Mam fakturę, ale niestety nie umiem jej wstawić, bo przyszła mi na maila, więc wstawię rachunek, jak tylko paczka dojdzie do i Ginn wyśle mi zdjęcie.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Gabi79']Zapraszam na skromny bazarek, z którego 50% dochodu będzie na pokrycie kosztów karmy Stefci - link w sygnaturze

Gabrysiu, nie wiem jak Ci dziękować!:loveu:

Powiedz mi proszę do kogo wysłałaś zaproszenia, chociaż tyle zrobię.

Posted

Nowe ogłoszenia Stefki:
gumtree.pl
tablica.pl / olx.pl
[COLOR=#000000][COLOR=#000000]
[COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000]adopcje.org
przygarnijzwierzaka.pl
morusek.pl
adoptujemy.pl
pajeczyna.pl
pineska.pl
alegratka.pl
ogloszenia.e-gratka.info
neeon.pl
najpewniej.pl
petworld.pl
tlenek.pl
e-zwierzak.pl
eoferty.com.pl
kupsprzedaj.pl
tusprzedaj.pl
owi.pl
lento.pl
rozglos.net
hiperogloszenia.pl
oglaszamy24.pl
ogloszenia.com
ogloszenia.wp.pl
cafeanimal.pl
bezrodowodu.pl
pupil.com.pl
zwierzaki. nasza-lista.com
kociaczek.com.pl
miau.pl

Musiałam trochę ogłoszeń poprawiać, bo cały czas robię ogłoszenia psom i z przyzwyczajenia już dodawałam Stefkę do kategorii psów ;)