Jump to content
Dogomania

Klara... była bita, przeganiana i w ciąży - malutka sunia szuka domu...

Recommended Posts

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cioteczki gratulacje, dobry początek wróży dobry koniec, zadziałałyscie ekspresowo, a historia sunieczki to wypisz wymaluj histora Elizy z Jędrzejowa, tylko tam wątek ciągnął się miesiącami, aż się wkurzyłam i pojechałam busami i pociągami ja zabrać ze strasznego miejsca, umierając ze strachu że mi się sunia rozsypie po drodze w autobusie, ale dowiozłam zdążyłam z zabiegami i adopcją ledwie żywa,po przesiadkach, w Gliwicach juz padłam i wołałam niemal z krawężnika o pomoc w dotarciu do celu w KNUROWIE, udało się, oby i ona znalazła szybko domek jak ma takie cioteczki w odwodzie!! nota bene pomoc Tozu identyczna!

Posted

Wczoraj niestety się nie udało. Idziemy dzisiaj, słonko świeci, temperatura znośna - będziemy cykać fotki.
Dobrze, że mi przypomniałaś - idę naładować baterie do aparatu...

Posted

:megagrin::grins::sweetCyb::bye::cooldevi::cooldevi:juhuuuuuuuuu pedzcie kochane na wspolne spacerenki a ja sem bieguniam w ala glanach :evil_lol::multi:kupionych za 19 zl na dziale dzieciecym .... poltora r temu , sa slicznosciiiii i jako glanosyy wygladaja, Martika Aiszunia bylu u mnie w gosciach i sie byla zachwycala tymi ,,glanami ,,, hihi .... kochane spotykajcie sie :loveu::multi:i patrzajcie jak bedziecie na spacerenku , ze sloneczko ku wam sie chylic bedziea u nas powiem wam - wieczoreczkiem jak idziemy na spacerus , to spotykamy duzo jezykow sliczniunich, maluczkie i duze , czekamy az sobie znajda miejsce w trawce wtedy i idziemy dalej , moja Pipinia chce oczywiscie calowac jezyka , ale ja jej tlumacze , ze nie mozna bo ziaziu , chodzimy z jedna pania starsza cudna , po nockach , karmic jezyki , ale to w tajemnicy , bo na naszym osiedlu pelno psychicznych potworow se mieszka ech ......

Posted

A u nas sunia ze szczeniakiem zrobiłam bazarki, by zarobić kilka groszy na odrobaczenie, szczepienie gnojka i na paliwo do dt - zajrzyjcie kochane..........Watki w sygnaturce, bazarki tu:
http://www.dogomania.pl/threads/216212-Nowe-albumy-dla-dzieci-encyklopedia-ba%C5%9Bnie-dla-bezdomniakow-do-26.10.
http://www.dogomania.pl/threads/216203-SUSZONE-ZIO%C5%81A-z-mojego-ogrodu-mi%C4%99ta-kwiat-lipy-czarnego-bzu-na-Tik%C4%99-do-25.10.?p=17819048#post17819048