inga.mm Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Przepraszam za SPAM, ale psiak uciekł - WARSZAWA OKĘCIE. Wszyscy proszą o pomoc w poszukiwaniach :-( KLIK Quote
Nadziejka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 :cool2::modla::iloveyou::bye::bye:Klariniuuuuuuuu , odwiedzam was po miesiacu niebytu , witajcie kochane ciotenki , witajcie 4 lapcie cudne , jak u niuni , jak w te mroziska kochani? W Nowym Roczku najlepsiutkiego dla Klarci domenku , najpiekniejszego serca zyczymy z gonziaczkowa :thumbs::iloveyou::iloveyou:Roszpuneczko i tobie sercem calem i ciotenkom wszystkim - spokojnosci i zdroweczka wszelkiego:loveu: Quote
Nadziejka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 :modla::iloveyou:odwiedzam Klarinie z nadziejka Quote
Agula99 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Klarka jak tam się trzymasz w te mrozy??? Quote
Roszpunka Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Tłuszczyk ją grzeje. Jedyny plus z jej zapasienia... Sukcesywnie odnawiam jej ogłoszenia, ale odzewu żadnego :( Quote
Agula99 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Roszpunka napisał(a):Tłuszczyk ją grzeje. Jedyny plus z jej zapasienia... Sukcesywnie odnawiam jej ogłoszenia, ale odzewu żadnego :( To tak jak u nas z tym odzewem, no ale może wreszcie coś ruszy lada dzień, niech ten mróz się odwali to może i serca ztopnieją :) Quote
Roszpunka Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Agula99 napisał(a):To tak jak u nas z tym odzewem, no ale może wreszcie coś ruszy lada dzień, niech ten mróz się odwali to może i serca ztopnieją :) Oby... Ale strasznie się martwię o nią. Urody zawsze była oryginalnej :p ale teraz zrobił się z niej straszny wałek :shake: Quote
inga.mm Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Agula99 napisał(a):To tak jak u nas z tym odzewem, no ale może wreszcie coś ruszy lada dzień, niech ten mróz się odwali to może i serca ztopnieją :) chyba ogrzeje je Twój optymizm.... Quote
Nadziejka Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Klarins odwiedzam i sciskuniam mocno za zdrowko i za domus:bye::thumbs::thumbs::calus: Quote
Agula99 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Klaruniu, ja też cię pozdrawiam, taka cisza u ciebie... Quote
Nadziejka Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 :thumbs::iloveyou:pozdrawunkami sciskam kciukiiiiiiii Quote
Roszpunka Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Agula99 napisał(a):Klaruniu, ja też cię pozdrawiam, taka cisza u ciebie... Cisza, bo nie ma o czym pisać. Klara jest nadal tam gdzie była, odnawiam jej ogłoszenia a telefon milczy jak zaklęty... Quote
inga.mm Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Roszpunka napisał(a):Cisza, bo nie ma o czym pisać. Klara jest nadal tam gdzie była, odnawiam jej ogłoszenia a telefon milczy jak zaklęty... No co Ty???? nic??? Przecież to mala psina Quote
Roszpunka Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 inga.mm napisał(a):No co Ty???? nic??? Przecież to mala psina Też mnie to zastanawia, niemniej jednak po dziś dzień odzew jest zerowy... Muszę się zebrać i zrobić jej trochę nowych fotek, nie wiem tylko, czy jest sens, bo Klara wygląda coraz gorzej. Quote
azalia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Roszpunko kochana,to po co jej tak dogadzasz jedzonkiem,,zrób jej dietkę i więcej ruchu. I może karma light by się przydała. Quote
Roszpunka Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Kochana, moje osobiste psy i tymczasy trzymają linię ;) Problem polega na tym, że ona nie jest u mnie, a ja nie jestem w stanie wpłynąć na osobę u której przebywa... Quote
inga.mm Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 faktycznie, patrząc na ogłoszenia nie wygląda specjalnie zachęcająco. Powinna być u mnie, żeby "schuść" i dobrze ja obfocić, ale u mnie jest Birma, więc kiszka. Quote
Roszpunka Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 inga.mm napisał(a):faktycznie, patrząc na ogłoszenia nie wygląda specjalnie zachęcająco. Powinna być u mnie, żeby "schuść" i dobrze ja obfocić, ale u mnie jest Birma, więc kiszka. Napiszę tylko tyle, że na ogłoszeniowych fotkach Klara była jeszcze szczupła... Teraz jest o wiele grubsza :shake: Quote
Nadziejka Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 :modla::iloveyou::thumbs:Odwiedzam cudna Klarisie , co u psinuni ciociu ? jak w te upaly? trzymam kciuki , napewno jest gdzies ten domus jedyny! Quote
Recommended Posts