Jump to content
Dogomania

Klara... była bita, przeganiana i w ciąży - malutka sunia szuka domu...

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:cool2::modla::iloveyou::bye::bye:Klariniuuuuuuuu , odwiedzam was po miesiacu niebytu , witajcie kochane ciotenki , witajcie 4 lapcie cudne , jak u niuni , jak w te mroziska kochani? W Nowym Roczku najlepsiutkiego dla Klarci domenku , najpiekniejszego serca zyczymy z gonziaczkowa :thumbs::iloveyou::iloveyou:Roszpuneczko i tobie sercem calem i ciotenkom wszystkim - spokojnosci i zdroweczka wszelkiego:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Roszpunka napisał(a):
Tłuszczyk ją grzeje. Jedyny plus z jej zapasienia...
Sukcesywnie odnawiam jej ogłoszenia, ale odzewu żadnego :(

To tak jak u nas z tym odzewem, no ale może wreszcie coś ruszy lada dzień, niech ten mróz się odwali to może i serca ztopnieją :)

Posted

Agula99 napisał(a):
To tak jak u nas z tym odzewem, no ale może wreszcie coś ruszy lada dzień, niech ten mróz się odwali to może i serca ztopnieją :)

Oby... Ale strasznie się martwię o nią. Urody zawsze była oryginalnej :p ale teraz zrobił się z niej straszny wałek :shake:

Posted

Agula99 napisał(a):

chyba ogrzeje je Twój optymizm....

• 3 weeks later...
Posted

Agula99 napisał(a):
Klaruniu, ja też cię pozdrawiam, taka cisza u ciebie...

Cisza, bo nie ma o czym pisać. Klara jest nadal tam gdzie była, odnawiam jej ogłoszenia a telefon milczy jak zaklęty...

Posted

Roszpunka napisał(a):
Cisza, bo nie ma o czym pisać. Klara jest nadal tam gdzie była, odnawiam jej ogłoszenia a telefon milczy jak zaklęty...

No co Ty???? nic???
Przecież to mala psina

Posted

inga.mm napisał(a):
No co Ty???? nic???
Przecież to mala psina

Też mnie to zastanawia, niemniej jednak po dziś dzień odzew jest zerowy...
Muszę się zebrać i zrobić jej trochę nowych fotek, nie wiem tylko, czy jest sens, bo Klara wygląda coraz gorzej.

Posted

Kochana, moje osobiste psy i tymczasy trzymają linię ;)
Problem polega na tym, że ona nie jest u mnie, a ja nie jestem w stanie wpłynąć na osobę u której przebywa...

Posted

faktycznie, patrząc na ogłoszenia nie wygląda specjalnie zachęcająco.
Powinna być u mnie, żeby "schuść" i dobrze ja obfocić, ale u mnie jest Birma, więc kiszka.

Posted

inga.mm napisał(a):
faktycznie, patrząc na ogłoszenia nie wygląda specjalnie zachęcająco.
Powinna być u mnie, żeby "schuść" i dobrze ja obfocić, ale u mnie jest Birma, więc kiszka.

Napiszę tylko tyle, że na ogłoszeniowych fotkach Klara była jeszcze szczupła... Teraz jest o wiele grubsza :shake:

• 3 months later...
Posted

:modla::iloveyou::thumbs:Odwiedzam cudna Klarisie , co u psinuni ciociu ? jak w te upaly? trzymam kciuki , napewno jest gdzies ten domus jedyny!