Jump to content
Dogomania

Klara... była bita, przeganiana i w ciąży - malutka sunia szuka domu...

Recommended Posts

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Roszpunka napisał(a):
Mazowsze też może być. Być może tam znajdzie się koneser kontrowersyjnej psiej urody ;)

Uroda przemija ;)
Trzeba jakoś wyeksponować cechy charakteru - myśl, ciocia, jakie ona ma zalety :)

Posted

[quote name='ewa gonzales']odwiedzam Klarunie slicznosci moje serce ...juz porwala ech .... z nadzieja zagladam , o domusiek sie wymodlam:loveu::loveu:
Módl sie Ewcia, bo chyba ciężko będzie, a to jest cudowna sunieczka. Wiem co mówię, bo poznałam Klarkę:loveu:

Posted

:modla::modla::modla::modla::iloveyou::iloveyou:Roszpuneczko kochana moja - ja za twoja bliska sercu osobe cudna - sie modle caluni czas , aby nie cierpiala , aby dobry Aniol pomogl wam kochani przejsc razem przez to cierpienie :-(:-(:modla:
A Klarunie tez pokochalam najprawdziwiej i za domus Klarcikowy przyszly tez modlitwy swoje sle :iloveyou:Roszpuneczko jesesmy z twoja rodzina w tych chwilach ogromnego smuteczku

Posted

Roszpunka napisał(a):
Inga, na razie nie będzie nowych fotek... Muszę ogarnąć trudne, osobiste sprawy.

O mateńko, trzymaj się, jeśli możemy jakoś pomóc, pisz na pw.
Główka do góry.
Nigdy w życiu nie jest tak, by nie mogło jeszcze gorzej być....

Posted

Roszpunka napisał(a):
Dzięki Kochane.
Niestety bywają takie sytuacje w których nikt i nic nie może pomóc... Trzeba przetrwać - więc trwam.

Trzymaj się.
W razie potrzeby - pisz.
Każdego z nas dotykają takie sytuacje, które wydaja się tak straszne, że przerastają nas.
Nie wiem co sie stało, ale kiedyś, gdy to złe, ktore teraz dzieje sie w Twoim życiu, przeminie, znowu zobaczysz pogodny ranek, choc może być juz zawsze troche zamglony.