Nadziejka Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 :modla::iloveyou::glaszcze::thumbs::cool2:Roszpunko za ciebie i twoja rodzonke mocniutenko kciukamy , za psiaczkowo kocikowe stokroc :modla::modla: Quote
Roszpunka Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Z bazarku ewy gonzales wpłynęło 81 złotych :) Dziękujemy pięknie :loveu: Quote
mmd Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Odezwał się ktokolwiek z tych ogłoszeń? (matko, co z nią zrobimy...) Quote
Roszpunka Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Nie ma najmniejszego odzewu... Nie mam pojęcia, co z nią zrobimy, szczęki jej przecież nie zoperujemy :shake: Quote
mmd Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Trzeba będzie pewnie znowu jakieś pakiety. Szczękę zostawimy w spokoju :evil_lol: Quote
Roszpunka Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Może następnym razem obstawimy Śląsk... Na szczękę, to nawet wszystkie Baloniarki razem wzięte by nie wyrobiły ;) Jeszcze zaproszę na fb do dwóch psiaków, szukających wspólnego domku http://www.facebook.com/event.php?eid=282352991797009 Quote
mmd Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 A może Mazowsze... w końcu sporo potencjalnych pól rażenia ;) Quote
Roszpunka Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Mazowsze też może być. Być może tam znajdzie się koneser kontrowersyjnej psiej urody ;) Quote
mmd Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Roszpunka napisał(a):Mazowsze też może być. Być może tam znajdzie się koneser kontrowersyjnej psiej urody ;) Uroda przemija ;) Trzeba jakoś wyeksponować cechy charakteru - myśl, ciocia, jakie ona ma zalety :) Quote
Roszpunka Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Pomyślę, co jeszcze można dopisać w ogłoszeniu. Quote
Nadziejka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 odwiedzam Klarunie slicznosci moje serce ...juz porwala ech .... z nadzieja zagladam , o domusiek sie wymodlam:loveu::loveu: Quote
inga.mm Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Zapraszam wszystkich Klarolubnych na ŚWIĄTECZNY BAZAREK na sierotki Ingi.mm (14.11.-21.00) Quote
Incia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='ewa gonzales']odwiedzam Klarunie slicznosci moje serce ...juz porwala ech .... z nadzieja zagladam , o domusiek sie wymodlam:loveu::loveu: Módl sie Ewcia, bo chyba ciężko będzie, a to jest cudowna sunieczka. Wiem co mówię, bo poznałam Klarkę:loveu: Quote
Roszpunka Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Ale chociaż troszkę gotówki ma dziewczynka - z mojego bazarku wpłynęło 142,50 :) Quote
Nadziejka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 :modla::modla::modla::modla::iloveyou::iloveyou:Roszpuneczko kochana moja - ja za twoja bliska sercu osobe cudna - sie modle caluni czas , aby nie cierpiala , aby dobry Aniol pomogl wam kochani przejsc razem przez to cierpienie :-(:-(:modla: A Klarunie tez pokochalam najprawdziwiej i za domus Klarcikowy przyszly tez modlitwy swoje sle :iloveyou:Roszpuneczko jesesmy z twoja rodzina w tych chwilach ogromnego smuteczku Quote
Roszpunka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Inga, na razie nie będzie nowych fotek... Muszę ogarnąć trudne, osobiste sprawy. Quote
mmd Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Cokolwiek się stało, jestem z Tobą. Przytulam. Quote
inga.mm Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Roszpunka napisał(a):Inga, na razie nie będzie nowych fotek... Muszę ogarnąć trudne, osobiste sprawy. O mateńko, trzymaj się, jeśli możemy jakoś pomóc, pisz na pw. Główka do góry. Nigdy w życiu nie jest tak, by nie mogło jeszcze gorzej być.... Quote
Roszpunka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Dzięki Kochane. Niestety bywają takie sytuacje w których nikt i nic nie może pomóc... Trzeba przetrwać - więc trwam. Quote
inga.mm Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Roszpunka napisał(a):Dzięki Kochane. Niestety bywają takie sytuacje w których nikt i nic nie może pomóc... Trzeba przetrwać - więc trwam. Trzymaj się. W razie potrzeby - pisz. Każdego z nas dotykają takie sytuacje, które wydaja się tak straszne, że przerastają nas. Nie wiem co sie stało, ale kiedyś, gdy to złe, ktore teraz dzieje sie w Twoim życiu, przeminie, znowu zobaczysz pogodny ranek, choc może być juz zawsze troche zamglony. Quote
Roszpunka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 W ramach przywoływania uśmiechu, zgłosiłam Klarę do konkursu - głosowanie od 21-go listopada http://www.dogomania.pl/threads/217152-Wybieramy-Miss-i-MIstera-Paskud-DOGO-2011!!!! Quote
Roszpunka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Cioteczki, zajrzyjcie - dziewczyna ze szczeniakiem w podbramkowej sytuacji http://www.dogomania.pl/threads/2171.....byle-adoptuj.... Quote
Incia Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ta mała też chustkę dostanie. A ja na bazarek jeszcze zaproszę: http://www.dogomania.pl/threads/217071-Zegarek-kosmetyki-%C5%9Bwietne-ciuchy-gad%C5%BCety-RC-dla-3-psiak%C3%B3w-z-Ameli%C3%B3wki!do-22.11 Quote
Recommended Posts