Jump to content
Dogomania

Klara... była bita, przeganiana i w ciąży - malutka sunia szuka domu...

Recommended Posts

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To śliczna, kochana laleczka, taka miła i przytulaśna...Patrzy tymi oczkami słodkimi jakby prosiła, żeby Ją przytulić, pogłaskać. Rozczulająca. I grzeczniejsza niż sądziłam:lol:

Posted

:loveu::iloveyou::iloveyou:Witajcieeee , niunieczka Klarunieczka jest poprostu przesliczna :loveu::loveu::loveu:jaka spokojniunsia cudna cudna urocza psinunia:loveu:

Posted

Klarciu, ciocia Cię przeprasza, tekstu nie napisała, ale wybaczysz mi słonko? Jutro wieczorem siądę , z głową spokojniejszą, i napiszę cud-miód tekścik.

Posted

Incia napisał(a):
Klarciu, ciocia Cię przeprasza, tekstu nie napisała, ale wybaczysz mi słonko? Jutro wieczorem siądę , z głową spokojniejszą, i napiszę cud-miód tekścik.

Klarcia Ci wybaczy - tak sądzę, bo ona raczej mało kłótliwa jest ;)

Miałam ją jutro zaszczepić i nic z tego - zaziębiona jest dziewczyna :roll:

Posted

Odwiedzam slicznosci Klarunie Lenunie i w noski calujeeeeeeeeee:loveu::loveu::loveu:mamy kocikaaaaa kochangooooooooooo:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::iloveyou::iloveyou::iloveyou::kociak:sliczny szarosci z bialym , okolo pol roczenku , spal pod samochodami , czasem to jego widac nie bylo kilka dni i nocy , nasza pani dozorczyni kochana:loveu::loveu::loveu:szuka mu miejsca u swej cory i jej tesciow, pozdrawiam kochani sercem

Posted

sie witamy , calujemy i sciskamyyyy kochana lalunie Klarunie:loveu::loveu::loveu::loveu:ciocia mam zdj kocika:loveu::loveu::loveu:ciudnyyy , ale w telefonku i ja nie umiec wrabiac z tel do kompa .... dzis od ranca jest w mieszkanku u straszej pani , ja tam latam caluni czas aby pomagac , u nas jest na pare godzin kotunio zawsze , a bylo to tak , ze ok 3 tyg sie blakal po naszym osiedlu , kilka osob sie niby ulitowalo , ale nic pozatym .....:shake::shake:wiec razem z pania Beatka szukamy jemu domeczku na stale i jak p starsza juz nie bedzie chciala trzymac kocia , to bedzie znow u mnie , na zmaine tak, a slicznosci mlodziunkosci jest:iloveyou::bye::kociak:sciskuniam Klaruniowe serce , .....my juz tego kocia Mruczunia pokochali .... ech .....:multi:

Posted

Czy wiesz, jak boli, gdy ktoś uderzy kamieniem? Czy wiesz jak to jest, gdy ktoś kopnie? Czy wiesz, jak cierpi psie serce, gdy czuje się niepotrzebne? Ona to wie. Ma dopiero 10 miesięcy, a przeszła tak wiele...Strach, smutek i ból były Jej jedynymi towarzyszami...Niechciana, przeganiana, błąkała się po wsi. Szukała swego miejsca, ale go nie znalazła, nikt nie chciał Jej pomóc. Malutką, wystraszoną psinkę Dobre Dusze zabrały do miasta. Zapewniły dach nad głową, jedzenie, zabrały do lekarza, dały imię. Ale Klara najbardziej potrzebuje swojego WŁASNEGO CZŁOWIEKA. Jest malutka, waży ok. 8 kg., większa już nie urośnie. Lubi się przytulać, umie już prosić o pieszczoty, widać, że bardzo tęskni za kontaktem z człowiekiem. Czasem jest troszkę nieśmiała, ale każdą chwilę uwagi przyjmuje z wielką radością. Jest zdrowa, wysterylizowana, zaszczepiona. Swojemu PRAWDZIWEMU CZŁOWIEKOWI ofiaruje bezgraniczną miłość i wierność. Przebywa w domu tymczasowym w Kielcach. Bardzo lubi dzieci, dogaduje się z kotami i innymi psami, jest chętna do zabawy.
Jeśli szukasz małego, grzecznego i kochanego PRZYJACIELA, to Klara na Ciebie czeka...
Suczka zostanie wydana po podpisaniu umowy adopcyjnej.
Kontakt w sprawie adopcji: