Agula99 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 O jeju jaka słodka myszeczka, śliczności!!! No musi ją ktoś wypatrzyć, widać, że to sreberko kochaniutkie!!! :) Quote
Agula99 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 To zdjęcia jak ona się przytula, cuudne!!!!:) Quote
Roszpunka Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Robiłam, co mogłam ale psiak na metrowej smyczy i dwunastolatka, która smycz trzymała, wcale mi zadania nie ułatwiały... Mam nadzieję, że masz rację Agula i ktoś Klarkę wypatrzy, w przeciwnym wypadku, kiepsko to widzę :shake: Quote
mmd Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Na to z przytulaniem będziemy łowić ofiary :evil_lol: Quote
Roszpunka Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Oj, trzeba będzie łowić, bo panna nie dosyć, że niczego mądrego się nie uczy, to jeszcze zaczyna rozrabiać :shake: Quote
backbone Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Roszpunka, nie zapomnij suni wyrejestrować przed zakończeniem "okresu rozliczeniowego" - np mówiąc w UM że uciekła, bo płacenie podatku za psa w mieście które pieniędzy na psy nie ma, mija się z celem. Sterylka zrobiona, to wyrejestruj i cie mogą w d pocałować. Quote
Roszpunka Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 [quote name='backbone']Roszpunka, nie zapomnij suni wyrejestrować przed zakończeniem "okresu rozliczeniowego" - np mówiąc w UM że uciekła, bo płacenie podatku za psa w mieście które pieniędzy na psy nie ma, mija się z celem. Sterylka zrobiona, to wyrejestruj i cie mogą w d pocałować.[/QUOTE] Wiem, doinformowałam się w tym temacie :) Wyrejestruję ją w grudniu, niech będzie moja strata ;) Za swojego psa podatek płacę, tylko w sumie nie wiem na co, po co i dlaczego :shake: Quote
Nadziejka Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 cudneeeeeee dziewczatenko psiunkowe na zdjateczkach:loveu::crazyeye::loveu::loveu::loveu:ona ta ksiezniczunia jest slicznaja panienkaja:multi::loveu: odwiedzam was kochani z pozdrowieniem , sliczna psiaczkowa panieneczka , a u nas zniesli podatki za czterolapenki :lol: Quote
Roszpunka Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 W Kielcach mógłby zostać podatek ale miło by było, gdyby psiaki z tych pieniędzy coś miały... A tak, to mam wrażenie, że płacę na premie dla urzędasów... Quote
Incia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Butki kupione, oj jakie cudne, w ogóle zakupy mi się udały, więc tekścik piękny dziś powstanie, jeno późno wieczorem, bo się Gości spodziewam:multi: Quote
Roszpunka Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Gości powiadasz.... Umówiłam się z Panią, że w poniedziałek zabiorę Klarcię na sesję foto (o ile pogoda dopisze). Na 14 pasuje? Quote
Incia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Jasne. Może wezmę 5 metrową smycz automatyczną? Quote
Roszpunka Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 O tym samym pomyślałam. Kurczę, niech się Klaruni przytrafi jakiś fajny domek, bo codziennie będę widywać ją jak wyrzut sumienia... Quote
mmd Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Znalazłam bazarki ogłoszeniowe :) Mam nadzieję, że zdołam skorzystać zanim wykituję, bo mnie nieźle rozkłada dzisiaj. Quote
Roszpunka Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Na różne dolegliwości polecam syropki cioteczki Inci ;) Wiem, dzisiaj testowałam na sobie :) Quote
Nadziejka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 serdecznie sciskamyyyyyy Klarcikowa paczunke calusna:multi:ach ten domussss , domunku dzwon , przyjezdzaj , kochaj , bo Klarcia jedyna jest przecie:loveu:a syropkiiiiiiii?:biggrina::biggrina::biggrina::megagrin::megagrin:ja dzialam tez pycha syropkiyyyyyyy , z czosnecku , cebulki , miodziku , dobra na wsycko! ...tylko pachna ..... :evil_lol:strasnieeeeeeeuj!czy po syropku cioci Inci- okiej wsyckoooooo? .....bo po moich syropkach , podobno , ze wiekszy zarost rosnie ....czy jakus tak ..... Quote
mmd Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Roszpunka']Na różne dolegliwości polecam syropki cioteczki Inci ;) Wiem, dzisiaj testowałam na sobie :)[/QUOTE] Syropki mówisz.... ile procent? ;) Moje dziecię wczoraj pojechało mi do apteki i kupiło Theraflu i na razie jakoś się trzymam, więc chyba poza katarem nic gorszego mnie nie spotka. O ile może być cos gorszego niż katar :) Quote
inga.mm Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Przeszłam przez wątek (niestety, brak mi czasu, na dokładne wczytanie się) i widzę że sytuacja jako-tako opanowana. Tylko nie zauważyłam, być może z powodu szybkiego przeglądania, informacji o rozwoju ciąży. Czy to była sterylka aborcyjna? Tak pytam, bez złych intencji. Jak można być tak kim złym człowiekiem, żeby przeganiać psa w potrzebie? Nasze społeczeństwo mentalnością ginie w mrokach średniowiecza. Poza tym uważam, że to zdjęcie jest konkursowe Quote
Roszpunka Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='inga.mm']Przeszłam przez wątek (niestety, brak mi czasu, na dokładne wczytanie się) i widzę że sytuacja jako-tako opanowana. Tylko nie zauważyłam, być może z powodu szybkiego przeglądania, informacji o rozwoju ciąży. Czy to była sterylka aborcyjna? Tak pytam, bez złych intencji. [/QUOTE] Sterylka była niestety aborcyjna, wykonana dosłownie w ostatniej chwili - dwa płody, w tym jeden tak duży, że sunia raczej by porodu nie przeżyła. Sytuacja nadal jest do opanowania - tam, gdzie przebywa, nikt nie uczy jej czystości ani nie pracuje nad socjalizacją. W połączeniu z jej "urodą" stanowi to niemały problem jeżeli chodzi o adopcję. Quote
inga.mm Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 no tak, całe szczęście, że w porę usunęłyście tę ciążę. Co do urody, to powiem Wam, że mój Profesor miał znalezioną "pudliczkę". Żuchwa wystająca jak rynna, jeden kieł mógłby rysować podłogę, sierść w takim odcieniu pomiędzy marchewkowym a różowym. Czyli uroda wątpliwa. Kochali ją nade wszystko. Po konieczności uśpienia jej, Profesorowa tak się rozchorowała, że zmarła. Niezwykłe, prawda? Na ogół to pies umiera po swoim człowieku, a tu odwrotnie. Quote
Roszpunka Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Zdaję sobie sprawę, że są ludzie, którzy kochają swoje psy bez względu na urodę ale większość woli jednak prowadzać na smyczy stworzenie w miarę reprezentacyjne... Śmierć po odejściu psa - naprawdę niezwykłe i piękne w smutny sposób. Quote
inga.mm Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Niestety, snobizm ludzki zwany w niektórych przypadkach szumnie poczuciem estetyki, przebija racje wyższe. Quote
Recommended Posts