Jump to content
Dogomania

Klara... była bita, przeganiana i w ciąży - malutka sunia szuka domu...

Recommended Posts

Posted

:shiny::megagrin::question::question::question::evillaug:,,,,sie pan doktorrrrrrrrrr wyjstraszy , jak jego palnie cioteczka Roszpuneczka ... Roszpuneczko jako pojdziecie na rozbieranie ze szwow , to wez kochana i zacalujjj tego jego doktora ..... od nas ...rozunmiesz ...w samo oczko i w zgryzik:loveu::loveu::loveu:Klarunia slicznosciiiiiiii:loveu::loveu:

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie chce mi się lecieć na zdjęcie szwów do tego samego lekarza - to kawał drogi.
A dwie przemiłe panie wetki mam 5 minut spacerkiem od domciu. Do tamtego się wybrałam, bo wygrał przetarg na realizację talonów sterylkowych i wyjścia nie było...

Jutro mam nadzieję pogoda się poprawi i wreszcie zrobię Klarci jakieś sensowne fotki.

Posted

Ostatnio bywam na dogo przelotem, więc jak będą fotki to poproszę PW lub inny ponaglacz - poszukam bazarku z ogłoszeniami i sama coś wymajstruję :)
Szkoda każdego tygodnia, a może się trafi amator tego czadowego zgryzu - chociaż na zdjęciach bym może nie eksponowała tej zalety :diabloti:

Posted

[quote name='mmd']Ostatnio bywam na dogo przelotem, więc jak będą fotki to poproszę PW lub inny ponaglacz - poszukam bazarku z ogłoszeniami i sama coś wymajstruję :)
Szkoda każdego tygodnia, a może się trafi amator tego czadowego zgryzu - chociaż na zdjęciach bym może nie eksponowała tej zalety :diabloti:[/QUOTE]

O eksponowaniu tej, jak piszesz "zalety" nie ma mowy ale nie można przecież całkiem takiego zgryzu ukrywać. Chyba, że zrobię jej ogłoszeniowe fotki "od tyłu" ;)

Posted

[quote name='Soko']Grad? myślałam, że to ja miałam najgorzej z tą ulewą... ;)
ale i tak efekty piękne :)[/QUOTE]

Tej dziewczynce trzeba zrobić konkretną sesję foto, bo urodą niestety nie grzeszy...
Ale może po prostu nie jest fotogeniczna... na żywo robi o wiele lepsze wrażenie :)

Posted

Na tej pierwszej fotce jest ok :)
no nic - teraz ma być kilka dni ze słońcem, cos się uda pewnie

Oj, ciocia, z taką urodą lekko nie będzie.... nic to - będziemy działać do skutku :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Takie modelki właśnie w cenie ;) a Klarcia jest śliczna i z pewnością jest domek który się zakocha w dziewczynce :)[/QUOTE]
W to nie wątpię, tylko może nam trochę zejść niestety....

A jakiś tekst został już popełniony?

Posted

Troszkę mi się uszami wylewa i nie bardzo mam głowę do tekstów... W dodatku moja Nadworna Tekściarka do późna pracuje i też na razie nie ma czasu.
Jak tylko coś będzie, zaraz wkleję.

Posted

Nadworna Tekściarka w piątek ma wolne. Wstanie rano, pojedzie kupić buty, i jak wróci, to z rozpaczy z powodu niekupienia, popełni piękny tekścik. Pasi?

Posted

[quote name='Incia']Nadworna Tekściarka w piątek ma wolne. Wstanie rano, pojedzie kupić buty, i jak wróci, to z rozpaczy z powodu niekupienia, popełni piękny tekścik. Pasi?[/QUOTE]

Obyś kochana nie kupiła:eviltong:

Posted

[quote name='Roszpunka']Incia, kup sobie butki wymarzone, upragnione, żeby tekścik był radośnie dopieszczony :)[/QUOTE]

[quote name='Martika@Aischa']Obyś kochana nie kupiła:eviltong:[/QUOTE]

Tekścik będzie cudny, czuje że w piątek spłynie na mnie natchnienie;)
A w Kielcach nie ma niestety butów, które zasługują na moje wspaniałe stópki...