Nadziejka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 :shiny::megagrin::question::question::question::evillaug:,,,,sie pan doktorrrrrrrrrr wyjstraszy , jak jego palnie cioteczka Roszpuneczka ... Roszpuneczko jako pojdziecie na rozbieranie ze szwow , to wez kochana i zacalujjj tego jego doktora ..... od nas ...rozunmiesz ...w samo oczko i w zgryzik:loveu::loveu::loveu:Klarunia slicznosciiiiiiii:loveu::loveu: Quote
Roszpunka Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Nie chce mi się lecieć na zdjęcie szwów do tego samego lekarza - to kawał drogi. A dwie przemiłe panie wetki mam 5 minut spacerkiem od domciu. Do tamtego się wybrałam, bo wygrał przetarg na realizację talonów sterylkowych i wyjścia nie było... Jutro mam nadzieję pogoda się poprawi i wreszcie zrobię Klarci jakieś sensowne fotki. Quote
Incia Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Ale trza przyznać obiektywnie, że Pan Doktór fajny jest;) Quote
Roszpunka Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='Incia']Ale trza przyznać obiektywnie, że Pan Doktór fajny jest;)[/QUOTE] Obiektywnie, to sympatyczny... :cool3: Quote
mmd Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Ostatnio bywam na dogo przelotem, więc jak będą fotki to poproszę PW lub inny ponaglacz - poszukam bazarku z ogłoszeniami i sama coś wymajstruję :) Szkoda każdego tygodnia, a może się trafi amator tego czadowego zgryzu - chociaż na zdjęciach bym może nie eksponowała tej zalety :diabloti: Quote
Roszpunka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='mmd']Ostatnio bywam na dogo przelotem, więc jak będą fotki to poproszę PW lub inny ponaglacz - poszukam bazarku z ogłoszeniami i sama coś wymajstruję :) Szkoda każdego tygodnia, a może się trafi amator tego czadowego zgryzu - chociaż na zdjęciach bym może nie eksponowała tej zalety :diabloti:[/QUOTE] O eksponowaniu tej, jak piszesz "zalety" nie ma mowy ale nie można przecież całkiem takiego zgryzu ukrywać. Chyba, że zrobię jej ogłoszeniowe fotki "od tyłu" ;) Quote
Roszpunka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Dziś odbyła się sesja zdjęciowa. Trwała ... 5 minut, bo zaskoczył nas deszcz i grad. Właśnie się suszę. Jutro kolejne podejście. A oto dzisiejsze efekty (dwa ;)) Quote
Soko Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Grad? myślałam, że to ja miałam najgorzej z tą ulewą... ;) ale i tak efekty piękne :) Quote
Roszpunka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='Soko']Grad? myślałam, że to ja miałam najgorzej z tą ulewą... ;) ale i tak efekty piękne :)[/QUOTE] Tej dziewczynce trzeba zrobić konkretną sesję foto, bo urodą niestety nie grzeszy... Ale może po prostu nie jest fotogeniczna... na żywo robi o wiele lepsze wrażenie :) Quote
Roszpunka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Pozwolę sobie na mały OT i zaproszę do mojej nowiutkiej tymczasowiczki, prosto z rowu http://www.dogomania.pl/threads/2160...C5%BCnym-rowie... Quote
mmd Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Na tej pierwszej fotce jest ok :) no nic - teraz ma być kilka dni ze słońcem, cos się uda pewnie Oj, ciocia, z taką urodą lekko nie będzie.... nic to - będziemy działać do skutku :) Quote
Roszpunka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Ona jest niezwykle urodziwa - urodą mocno kontrowersyjną ;) Quote
Martika&Aischa Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Roszpunka']Ona jest niezwykle urodziwa - urodą mocno kontrowersyjną ;)[/QUOTE] Takie modelki właśnie w cenie ;) a Klarcia jest śliczna i z pewnością jest domek który się zakocha w dziewczynce :) Quote
mmd Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Takie modelki właśnie w cenie ;) a Klarcia jest śliczna i z pewnością jest domek który się zakocha w dziewczynce :)[/QUOTE] W to nie wątpię, tylko może nam trochę zejść niestety.... A jakiś tekst został już popełniony? Quote
Roszpunka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Troszkę mi się uszami wylewa i nie bardzo mam głowę do tekstów... W dodatku moja Nadworna Tekściarka do późna pracuje i też na razie nie ma czasu. Jak tylko coś będzie, zaraz wkleję. Quote
Incia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Nadworna Tekściarka w piątek ma wolne. Wstanie rano, pojedzie kupić buty, i jak wróci, to z rozpaczy z powodu niekupienia, popełni piękny tekścik. Pasi? Quote
Martika&Aischa Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Incia']Nadworna Tekściarka w piątek ma wolne. Wstanie rano, pojedzie kupić buty, i jak wróci, to z rozpaczy z powodu niekupienia, popełni piękny tekścik. Pasi?[/QUOTE] Obyś kochana nie kupiła:eviltong: Quote
Roszpunka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Incia, kup sobie butki wymarzone, upragnione, żeby tekścik był radośnie dopieszczony :) Quote
Incia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Roszpunka']Incia, kup sobie butki wymarzone, upragnione, żeby tekścik był radośnie dopieszczony :)[/QUOTE] [quote name='Martika@Aischa']Obyś kochana nie kupiła:eviltong:[/QUOTE] Tekścik będzie cudny, czuje że w piątek spłynie na mnie natchnienie;) A w Kielcach nie ma niestety butów, które zasługują na moje wspaniałe stópki... Quote
iwonamaj Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Klarcia ma taki typ urody, bez przepychu, ale jest przesłodka :)... Quote
Agula99 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Klarunia piękne imię!!! :) Pokazuj się dziewczynko!!! Quote
Roszpunka Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Tyle udał się dzisiaj zrobić - jeżeli nie wystarczy, kolejna sesja dopiero w poniedziałek. Quote
Recommended Posts