Jump to content
Dogomania

Klara... była bita, przeganiana i w ciąży - malutka sunia szuka domu...

Recommended Posts

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dawno nie pisałam u Klarci - przedświąteczny pośpiech, problemy z internetem...

W ubiegły poniedziałek dostałam wiadomość, że Klara ma biegunkę- śluz z krwią i pieniste wymioty.
Oczywiście nikt nie kwapił się wybrać do weta - przecież ja jestem od tego, wystarczy zejść dwa piętra niżej i powiedzieć :(
Początkowo sądziłyśmy, że może może zjadła coś na dworze, ale to raczej była wirusówka - wetka mówiła, że ma sporo podobnych przypadków w ostatnim czasie... Miała rację - w czwartek po trzech wizytach i serii bardzo nieprzyjemnych zastrzyków u Klarci wszystko się unormowało, za to zaczęło się u mojej szczeniorki. Miałam więc prze.rane święta ;)

Posted

Agula99 napisał(a):
Klarciu, trzymaj się i nie dawaj, ciocia Roszpunka czuwa!!! :)

A nawet jakby nie, to ciocia Incia ciocię Roszpunkę przypilnuje:evil_lol:

Posted

Zdrowia, szczęścia, poczucia humoru, ukojenia nerwów, pracy, pieniędzy i wielu udanych adopcji oraz bogatych bazarków,
Życzę wszystkim Przyjaciołom, Zaprzyjaźnionym, Niezaprzyjaźnionym, tym którzy już są z nami i tym którzy z nami będą
Wielkie noworoczne całusy

Posted

inga.mm napisał(a):
Jeśli nie wybrali Klary, to miejmy nadzieję, że inny psiak wygrał dobry los na loterii życia

Wygrał, o ile się nie mylę psiak również z Kielc :)

A Klara coraz grubsza... mogę sobie pogadać :shake: Bo ona przecież tak malutko je...

Posted

Miałam maleńką nadziejkę, że Tika dziś pojedzie do domu - pani ani nie przyjechała, anie nawet nie zadzwoniła. Także dt mam nadal bezterminowo zajęty.

Posted

malagos napisał(a):
Miałam maleńką nadziejkę, że Tika dziś pojedzie do domu - pani ani nie przyjechała, anie nawet nie zadzwoniła. Także dt mam nadal bezterminowo zajęty.

Kurna, tacy są najfajniejsi - najpierw zawracają głowę, potem nie dotrzymują słowa, nawet zadzwonić im się nie chce... :angryy:

Posted

Roszpunka napisał(a):
Kurna, tacy są najfajniejsi - najpierw zawracają głowę, potem nie dotrzymują słowa, nawet zadzwonić im się nie chce... :angryy:

czekajcie, może coś się stało? Może nie wszyscy niedzwoniący są beznadziejni?

Posted

inga.mm napisał(a):
czekajcie, może coś się stało? Może nie wszyscy niedzwoniący są beznadziejni?

Inga, oczywiście należy brać taką ewentualność pod uwagę, tylko co jest bardziej prawdopodobne?

Posted

Roszpunka napisał(a):
Inga, oczywiście należy brać taką ewentualność pod uwagę, tylko co jest bardziej prawdopodobne?

zależy ile czasu minęło od niedzwonienia