Roszpunka Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Oj przydałby się... na Gwiazdkę :) Quote
Agula99 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Klaruniu, trzymam kciuki za ten wymarzony domek!!! Quote
Incia Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Oby się wreszcie udało kochanej sunieczce:lol: Quote
Ziutka Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Pewnie zero telefonów bo Roszpuncia nasza nic nie pisze, ehhh :( Quote
Roszpunka Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 Zero niestety... Jakby był chociaż jeden, nawet głupi, to bym napisała... Quote
Ziutka Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Odczekamy tydzień i ogłosmy drugi raz :) Quote
Roszpunka Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 Trzeba koniecznie, bo Klarcia zdecydowanie nie powinna zostać tam, gdzie jest. Quote
Martika&Aischa Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Karygodna decyzja ministra finansów:angryy: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/219296-Nie-nadajesz-się-!-Do-KOSZA!-Czyli-KARYGODNA-decyzja-ministra...?p=18181644#post18181644[/URL] Quote
Roszpunka Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Karygodna decyzja ministra finansów:angryy: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/219296-Nie-nadajesz-się-!-Do-KOSZA!-Czyli-KARYGODNA-decyzja-ministra...?p=18181644#post18181644[/URL][/QUOTE] Widziałam Matika... :( Mam nadzieję, że uda się wlać minimum oleju do pustej czaszki ministra. Quote
Agula99 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Klaruniu pozdrawiam a ciotki zapraszam do podpisania petycji! http://www.petycje.pl/8123 Quote
Jasza Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Cześć Klara. Idę sobie z wątku Lenki....tam taka sama cisza. Nie wiem co się dzieje.... Quote
Nadziejka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 odwiedzam sliczna Klarissss i caluje w mortunke , chc z dalekosci , domusiu domusiuuuuuu gdzis jest ? co u panieneczki slychac ciociu Roszpuneczko? Quote
Roszpunka Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Klarcia miewa się dobrze, zadowolona biega na spacerki o 4-tej nad ranem (wtedy Pani spuszcza ze smyczy), cieszy się do mnie, mało jej ogonka nie urwie :) Tylko telefon milczy, jak zaklęty... A to taka dobra psinka - z kotami żyje w zgodzie, dzieci lubi, w domku nie brudzi... Quote
Incia Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Słodziak z Klarci niesamowity, ale tego na zdjęciach nie widać, a ludzie niestety w większości urodą się kierują... Quote
Roszpunka Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 [quote name='Incia']Słodziak z Klarci niesamowity, ale tego na zdjęciach nie widać, a ludzie niestety w większości urodą się kierują... Racja... Niemniej jednak, jakimś cudem udało mi się znaleźć męża, to i dla Klarki domek się trafi :eviltong: (ona przynajmniej ma dobry charakter :evil_lol:) Quote
Incia Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Roszpunka napisał(a):Racja... Niemniej jednak, jakimś cudem udało mi się znaleźć męża, to i dla Klarki domek się trafi :eviltong: (ona przynajmniej ma dobry charakter :evil_lol:) Wynika z tego, że moja uroda pod żadne kategorie nie podpada, bo jakoś nie udało się męża znaleźć:evil_lol: A może to kwestia charakteru jednak...:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Roszpunka Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Incia napisał(a):Wynika z tego, że moja uroda pod żadne kategorie nie podpada, bo jakoś nie udało się męża znaleźć:evil_lol: A może to kwestia charakteru jednak...:diabloti::diabloti::diabloti: Charakteru... noooo... zapewne... :roll: Quote
inga.mm Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Incia napisał(a):Wynika z tego, że moja uroda pod żadne kategorie nie podpada, bo jakoś nie udało się męża znaleźć:evil_lol: A może to kwestia charakteru jednak...:diabloti::diabloti::diabloti: Ja wolę myśleć, że żaden nie osiągnął takiego stopnia rozwoju, żeby dostrzec piękno wewnętrzne. Widzi tylko pomarszczoną mordę, wałki zjełczałego tłuszczu i stado zwierząt na utrzymaniu. A taki jeden z drugim chcieliby osobniczkę o nieprzemijającej urodzie (chociaż jajca mu zwiędle wiszą), zapatrzoną w niego jak w ikonę, pożądającą go jak alkoholik wódki na kartki, uległą jak dywanik, będąca na każde skinienie królewskiej dłoni i do tego jeszcze zarabiającą massę kassy. I-D-E-A-Ł Quote
Roszpunka Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 inga.mm napisał(a):Ja wolę myśleć, że żaden nie osiągnął takiego stopnia rozwoju, żeby dostrzec piękno wewnętrzne. Widzi tylko pomarszczoną mordę, wałki zjełczałego tłuszczu i stado zwierząt na utrzymaniu. A taki jeden z drugim chcieliby osobniczkę o nieprzemijającej urodzie (chociaż jajca mu zwiędle wiszą), zapatrzoną w niego jak w ikonę, pożądającą go jak alkoholik wódki na kartki, uległą jak dywanik, będąca na każde skinienie królewskiej dłoni i do tego jeszcze zarabiającą massę kassy. I-D-E-A-Ł Niedoczekanie... Ale masz rację, dlatego naszą planetę zaludniają stada sfrustrowanych palantów i rzesze kobiet, którym daleko do ideału... Quote
Nadziejka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [FONT=Times New Roman]Roszpuneczko , Inciu , Klaruniu- zycze cudnej Klarinsssss domenku pieknego serduchem i dlonmi kochajacymi , przy ktorych juz nigdy bac sie malenka - nie bedzie, zycze wam kochane dziewczyny czarodziejki- cudnosci , radosci i wielkiego spokoju :loveu:[/FONT]:loveu:cudnosci Swiateczkowych , dziekujemy ogromnie razem z synkiemi naszymi sunia i kotunia:loveu::loveu::loveu:za cudne dary od was :iloveyou::iloveyou::sweetCyb::bye::tree1: Quote
Roszpunka Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Ewuś! Tobie, synkowi, suni i kociczce - wszystkiego najlepszego na święta :) Mam nadzieję, że prezent się spodobał ;) Quote
Martika&Aischa Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Wszystkim cioteczkom z wątku Klarci przesyłam życzenia z serca płynące. Spokojnych, Wesołych i Cudowych Świąt cioteczki kochane:loveu: A Klarci Najcudowniejszego domku ciocia życzy :* Quote
Incia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Klarko cudna moja, najpiękniejszego, najlepszego domku pod słońcem życzę Ci ja-ciocia Incia:loveu::loveu::loveu: Quote
tomcug Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Ja również przyłączam się do życzeń - cudownego domku, Klaruniu. Quote
Nadziejka Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Najpiekniejszej gwiazdenki dla Klaruni i dla was ciotenki:multi::iloveyou::bye::bye::kociak::painting::x-mas::x-mas::tree1: Quote
Recommended Posts