Jump to content
Dogomania

Klara... była bita, przeganiana i w ciąży - malutka sunia szuka domu...

Recommended Posts

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Karygodna decyzja ministra finansów:angryy:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/219296-Nie-nadajesz-się-!-Do-KOSZA!-Czyli-KARYGODNA-decyzja-ministra...?p=18181644#post18181644[/URL][/QUOTE]
Widziałam Matika... :(
Mam nadzieję, że uda się wlać minimum oleju do pustej czaszki ministra.

Posted

Klarcia miewa się dobrze, zadowolona biega na spacerki o 4-tej nad ranem (wtedy Pani spuszcza ze smyczy), cieszy się do mnie, mało jej ogonka nie urwie :)
Tylko telefon milczy, jak zaklęty... A to taka dobra psinka - z kotami żyje w zgodzie, dzieci lubi, w domku nie brudzi...

Posted

[quote name='Incia']Słodziak z Klarci niesamowity, ale tego na zdjęciach nie widać, a ludzie niestety w większości urodą się kierują...

Racja... Niemniej jednak, jakimś cudem udało mi się znaleźć męża, to i dla Klarki domek się trafi :eviltong: (ona przynajmniej ma dobry charakter :evil_lol:)

Posted

Roszpunka napisał(a):
Racja... Niemniej jednak, jakimś cudem udało mi się znaleźć męża, to i dla Klarki domek się trafi :eviltong: (ona przynajmniej ma dobry charakter :evil_lol:)

Wynika z tego, że moja uroda pod żadne kategorie nie podpada, bo jakoś nie udało się męża znaleźć:evil_lol:
A może to kwestia charakteru jednak...:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Incia napisał(a):
Wynika z tego, że moja uroda pod żadne kategorie nie podpada, bo jakoś nie udało się męża znaleźć:evil_lol:

Charakteru... noooo... zapewne... :roll:

Posted

Incia napisał(a):

Ja wolę myśleć, że żaden nie osiągnął takiego stopnia rozwoju, żeby dostrzec piękno wewnętrzne.
Widzi tylko pomarszczoną mordę, wałki zjełczałego tłuszczu i stado zwierząt na utrzymaniu.
A taki jeden z drugim chcieliby osobniczkę o nieprzemijającej urodzie (chociaż jajca mu zwiędle wiszą), zapatrzoną w niego jak w ikonę, pożądającą go jak alkoholik wódki na kartki, uległą jak dywanik, będąca na każde skinienie królewskiej dłoni i do tego jeszcze zarabiającą massę kassy.
I-D-E-A-Ł

Posted

inga.mm napisał(a):
Ja wolę myśleć, że żaden nie osiągnął takiego stopnia rozwoju, żeby dostrzec piękno wewnętrzne.
Widzi tylko pomarszczoną mordę, wałki zjełczałego tłuszczu i stado zwierząt na utrzymaniu.
A taki jeden z drugim chcieliby osobniczkę o nieprzemijającej urodzie (chociaż jajca mu zwiędle wiszą), zapatrzoną w niego jak w ikonę, pożądającą go jak alkoholik wódki na kartki, uległą jak dywanik, będąca na każde skinienie królewskiej dłoni i do tego jeszcze zarabiającą massę kassy.
I-D-E-A-Ł

Niedoczekanie... Ale masz rację, dlatego naszą planetę zaludniają stada sfrustrowanych palantów i rzesze kobiet, którym daleko do ideału...

Posted

[FONT=Times New Roman]Roszpuneczko , Inciu , Klaruniu- zycze cudnej Klarinsssss domenku pieknego serduchem i dlonmi kochajacymi , przy ktorych juz nigdy bac sie malenka - nie bedzie, zycze wam kochane dziewczyny czarodziejki- cudnosci , radosci i wielkiego spokoju :loveu:[/FONT]:loveu:cudnosci Swiateczkowych , dziekujemy ogromnie razem z synkiemi naszymi sunia i kotunia:loveu::loveu::loveu:za cudne dary od was :iloveyou::iloveyou::sweetCyb::bye::tree1: