Martika&Aischa Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Roszpunka napisał(a):Nie jest na mikropsiakach, bo waży aż 7 kilo ;) Zmierz obwód w klatce, dam Ci znać, czy będzie pasowało. Zaglądam do dziewczynki ... a ona wciąż bez domku :( ech...Kinguś mierz to i ja ubranko wyślę ;) Ciocia Jasza obróżkę i smyczkę a ja ubranko ;) Chociaż tyle niech dziewczynka ma od cioteczek ;) Quote
Roszpunka Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Zaglądam do dziewczynki ... a ona wciąż bez domku :( ech...Kinguś mierz to i ja ubranko wyślę ;) Ciocia Jasza obróżkę i smyczkę a ja ubranko ;) Chociaż tyle niech dziewczynka ma od cioteczek ;) Cioteczko, ubranko dla niej jest bez sensu... Po pierwsze wychodzi tylko na króciutkie spacerki, po drugie nie wiem, czy Pani będzie ją ubierać - ledwie zmusiłam do prowadzania suni na smyczy... Nie mogę stale wszystkiego pilnować :shake: Quote
Martika&Aischa Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Roszpunka napisał(a):Cioteczko, ubranko dla niej jest bez sensu... Po pierwsze wychodzi tylko na króciutkie spacerki, po drugie nie wiem, czy Pani będzie ją ubierać - ledwie zmusiłam do prowadzania suni na smyczy... Nie mogę stale wszystkiego pilnować :shake: Kurcze :( szkoda bo było by dziewczynce cieplutko :( to może maleństwu prześlę ;) Quote
Roszpunka Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Jest dużo psiaków w potrzebie, ja i tak popełniłam błąd, że tyle dla Klarci zrobiłam - teraz nikt nie poczuwa się do odpowiedzialności za nią, tylko się na mnie oglądają. Nawet karmę musiałam kupić :roll: Quote
Martika&Aischa Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Roszpunka napisał(a):Cioteczko, ubranko dla niej jest bez sensu... Po pierwsze wychodzi tylko na króciutkie spacerki, po drugie nie wiem, czy Pani będzie ją ubierać - ledwie zmusiłam do prowadzania suni na smyczy... Nie mogę stale wszystkiego pilnować :shake: Jest dużo psiaków w potrzebie, ja i tak popełniłam błąd, że tyle dla Klarci zrobiłam - teraz nikt nie poczuwa się do odpowiedzialności za nią, tylko się na mnie oglądają. Nawet karmę musiałam kupić :roll: Ciocia porozmawiam z Iwonką jak tylko dostaniemy karmę paczuszka dla Was poleci. Mam nadzieję że sunieczka szybciutko znajdzie domek. Szkoda jej strasznie :( Quote
Roszpunka Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Maleństwo rośnie, więc jak ubranko, to tylko rozciągliwe... Nawet myślałam, czy jej nie kupić ale będziemy wdzięczne za prezent :) Quote
Roszpunka Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Ciocia porozmawiam z Iwonką jak tylko dostaniemy karmę paczuszka dla Was poleci. Mam nadzieję że sunieczka szybciutko znajdzie domek. Szkoda jej strasznie :( Wiesz co, ja zapowiedziałam (Pani, która ją przywiozła), że to jest ostatni raz, kiedy kupuję jedzenie dla Klarci. Przywiozła psa, to może chociaż minimalnie wziąć za niego odpowiedzialność, niekoniecznie muszę sponsorować Jej (póki co) psa, ona przecież nie sponsoruje moich :shake: Ale karma zawsze się przyda - troszkę po cichu Klarci podrzucę, ale zwierzaków do karmienia nie brakuje, więc będę baaaardzo wdzięczna :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Kinguś po 18 widzę się z Iwonką więc poproszę ;) Kinguś zmierz ją kochana :) jest cieplutkie ;) przynajmniej tak mi się wydaje ;) jak będzie dobre to w poniedziałek ślę paczuchę:lol: Quote
Roszpunka Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Proszę bardzo :) szyjka 27 klatka 45 długość od szyjki do ogonka 40 Quote
Martika&Aischa Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Roszpunka napisał(a):Proszę bardzo :) szyjka 27 klatka 45 długość od szyjki do ogonka 40 Wymierzę i w poniedziałek dam znać :) bo ubranko zamknięte w magazynku ;) To ja lecę do Iwonki a dla Was przesyłam miliony buziaków:loveu::loveu::loveu: Quote
Roszpunka Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Jasza napisał(a):I ja poproszę o adres :-) Najpierw odetkaj skrzyneczkę :) Quote
Jasza Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Obróżka i szeleczki wysłane pocztą. :-) Quote
Roszpunka Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Dziękujemy pięknie :loveu: Tak się po ciuchutku przyznam, że podczytuję Wasz wątek (Twój, Misi i Reksia), lektura bardzo dobrze robi na poprawę nastroju :) Odezwę się, jak skończę czytać ;) Wywalczyłaś sobie Misię - dzielna i uparta z Ciebie kobieta. Quote
Roszpunka Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Jeszcze milej czytać takie cudowne wątki :) Quote
Roszpunka Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Klarcia ma się naprawdę nieźle, tylko domek by jej się przydał - taki prawdziwy i na zawsze... Quote
Agula99 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Oj przydałby się, przydał, nie tylko jej ...ech.. Quote
Jasza Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Cześć Klara. Obyś święta spędziła w swoim prawdziwym DOMU. Quote
Roszpunka Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Widziałam się z nią dzisiaj :) Żeby była trochę ładniejsza, już by doopkę w domciu grzała... Przesłodka psinka. Quote
Jasza Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Kiedy ona JEST ładna!! Tylko nie kudłata - a takich psów ludzie jak widzę teraz szukają. No i nie jest szczeniakiem...:roll::p Zwyczajny-niezwyczajny mały piesek.:loveu: Quote
Agula99 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Trochę ładniejsza??? No bez przesady, ona to śliczności!!! Quote
Roszpunka Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Jasza - dotarła obróżka i smyczka, baaaardzo dziękujemy :loveu: Przekażę dziś po południu, a jak pojawi się troszkę słońca, obfocę dziewczynkę w ślicznym zestawie :) Quote
Recommended Posts