Justa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ooooj szkoda, bo chciałam Twoje futerka poznać.. Ale w tym roku Ci nie odpuszczę :diabloti: Skoro nie wystawiasz, to będę mogła Ci głowę zawracać :lol: Quote
daga10011 Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Jasne:lol: siedze i mysle co tu robic..nudno jakos... juz wiem,pobawie sie z mamusia zmeczylem sie troche wiec klade sie spac pod drzwiami-jak typowy leonek:lol: Quote
Justa Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Jaki misiak :loveu: :multi: Już całkiem duży chłopak z niego ! A jakie imię mu dałaś w końcu? :razz: Quote
daga10011 Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Nadal nie ma imienia-sytuacja jest troche skomplikowana,bo byl od roku zamowiony-ale panstwo chca psa na wystawy ,nie ma niestety wyboru wiec czekamy jak bedzie wygladal za 3-4 tygodnie ,wtedy zapadnie decyzja czy go biora,byli nas odwiedzic i bardzo im sie podobal ale nadal czekamy:lol:.Wiec piesek jest bezimienny,w domu wolam klusio lub misiu:lol:.Jesli oni go nie wezma to czeka inny pan i ma inne preferencje imienne:roll::lol: Quote
Alicja Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 :loveu::loveu::loveu:kloosio ;) http://i46.photobucket.com/albums/f132/Wiktoria/Aura/3ipoltygodnniazmama2zmn.jpg Quote
asher Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 daga10011 napisał(a):albo Boorek:lol: All rights reserved :eviltong::evil_lol: Klusio (hehe, mojego boorka tak własnie nazywam od dłuższego czasu :lol:) przesłodki!!!!! Strasznie mi się Enigma podoba, ma taki poczciwy pysio :loveu: Quote
daga10011 Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Faktycznie Boorek to Twoj wymysl:lol:-kojarze:lol:. Eniula ma slodki pys-to fakt:lol:,ta niewinna minka moze mocno zmylic:mad: Quote
daga10011 Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Justa napisał(a):Ooooj szkoda, bo chciałam Twoje futerka poznać.. Ale w tym roku Ci nie odpuszczę :diabloti: Skoro nie wystawiasz, to będę mogła Ci głowę zawracać :lol: chyba jednak sie zglosze i mam nadzieje ze eni poczeka z cieczka..wlasnie zobaczylam ze szwed sedziuje i bardzo bym chciala dostac ocene od niego:lol: Quote
Justa Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 daga10011 napisał(a):chyba jednak sie zglosze i mam nadzieje ze eni poczeka z cieczka..wlasnie zobaczylam ze szwed sedziuje i bardzo bym chciala dostac ocene od niego:lol: Noooo to przed samą wystawą wpadnę spytać o której wchodzicie :razz: Quote
daga10011 Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Spokojnie:lol:.Ja nie jestem jakas nerwowa na wystawie:lol: Quote
daga10011 Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 to na poczatek Allegra -corka Kajki i synus dzis miesiac Quote
daga10011 Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 on nie grubasek,mu mozna zebra policzyc..miot A w tym wieku jadl juz 4 posilki ,on ledwo co wmusi w siebie 1/4 serka wiejskiego,4 chrupki namoczone karmy -doslownie!!!!!!!!!!,z 20 gram poledwicy wolowej i reszta to mleko matki:roll: ale dodam fotki z miotu a bo uwazam ze jest co pokazac po czarnej suce:lol: wszystkie sa mniej wiecej w tym kolorze poza jedna suka za to ta jest duzo mocniejsza od mamuski:loveu: i maja dobre charaktery -nie sa bojazliwe,agresywne ,sa normalne :diabloti: Quote
daga10011 Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 mam 5 i pol tygodnia a wlasciwie za 2 dni skoncze 6 tygodni:loveu: Quote
Poświata Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 :loveu: fajny taki scenior, co to w wieku 6 tygodni sięga do kolana :evil_lol:. Quote
daga10011 Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 to kolana mojej 8 letniej corki:evil_lol: mi siega do pol lydki tylko:lol:..ale prawie 6 kilo wazymy juz:evil_lol: Quote
Avaloth Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Dzień dobry, my pierwszy raz tu ^^ widziałam czasem twój podpis gdzieś, ale ma łącze do stronki, więc nie wchodziłam. No ale teraz weszłam :lol: cudne masz leośki :loveu: Emisia i Balotow mi się najbardziej podobają ale wszystkie cud :loveu: no i kicia oczywiście też:eviltong: jak ona wytrzymuje z tyloma wielkoludami? :evil_lol: a maluchy takie kochane kuleczki ^^ a potem takie olbrzymy z tego wyrastają xD będę odwiedzać ;) Quote
anetta Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 http://i46.photobucket.com/albums/f132/Wiktoria/Aura/lecezmn.jpg :mdleje::mdleje: Rozpłynęłam się.... :loveu: Quote
daga10011 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Witaj Chester.Mam 2 koty juz obecnie i swietnie sie dogaduja z futrzakami:lol:,a najbardziej lubia wlasnie szczeniaki -musze porobic fotki jak rudy sie ociera o mlodego,i jak sie pieknie razem bawia-kot go wyraznie prowokuje do gonienia go:evil_lol: ,maly sie zniecheca po kilku minutach to znowu kot podchodzi,ociera sie i czeka az psiak zacznie go gonic:lol:i tak moga z 2 godziny szalec:lol: Dziekuje za mile slowa o moich futrzaczkach:loveu: Quote
Poświata Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 I tak nie wiadomo kiedy mionął kolejny miesiąc.... I cóż tam ciekawego u Was słychać??? Quote
daga10011 Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 a coz..zycie plynie sobie powoli .Rodzynek pojechal juz do nowego domku ,zycie wrocilo na normalne tory.Z grupa zapalencow otworzylismy forum poswiecone naszej rasie :p.Odbyl sie pierwszy zlot leomaniakow -kameralny na razie ale moze z czasem bedzie nas wiecej-wiec zycie mija powoli i radosnie dosc ..Rodzynek jak pocieszalas-mimo ze wyrosl sam jest zupelnie normalnym psem,troche tylko uparty i z zamyslem chce osiagac co sobie zamysli :lol:.Kontakty z psami ma zupelnie normalne ,kamien z serca:multi:.Teraz czekamy na cieczke i jedziemy do skandynawii na krycie -przydadza sie kciuki zeby cos z tego wyszlo,bo sporo osob czeka -a najbardziej ja :oops::cool3: Quote
Poświata Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 daga10011 napisał(a):a coz..zycie plynie sobie powoli .Rodzynek pojechal juz do nowego domku ,zycie wrocilo na normalne tory.Z grupa zapalencow otworzylismy forum poswiecone naszej rasie :p.Odbyl sie pierwszy zlot leomaniakow -kameralny na razie ale moze z czasem bedzie nas wiecej-wiec zycie mija powoli i radosnie dosc ..Rodzynek jak pocieszalas-mimo ze wyrosl sam jest zupelnie normalnym psem,troche tylko uparty i z zamyslem chce osiagac co sobie zamysli :lol:.Kontakty z psami ma zupelnie normalne ,kamien z serca:multi:.Teraz czekamy na cieczke i jedziemy do skandynawii na krycie -przydadza sie kciuki zeby cos z tego wyszlo,bo sporo osob czeka -a najbardziej ja :oops::cool3: No to fajnie, że tak się wszystko dobrze układa. Z Addą miałaś może kontakt przy okazji tych zlotów? Kciukasy masz jak w banku, tylko daj znac kiedy :cool3:. Quote
Recommended Posts