Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tylko pare fotek nie calej ferajny ale maja 5 tygodni:p
na poczatku chyba wypada przedstawic nowego czlonka druzyny i naszego domownika-ona z nami zostaje(na 90 % ona bo mnie i corke podbila:oops:)
Cool Diamond Ginger Heaven -w domu Heca lub Granda(wciaz tez mysle..oby imie nie podpasowalo pod charakter:cool3:)

Posted

a teraz chlopaki,jeden z tych trzech u nas zostanie.....tzn na wspolwlasnosc...
pierwszy moj idol...chyba norweski

z wygladem niedzwiadka idzie charakter-no ale coz....nie ja mam pierwszy wybor....choc wciaz jest nadzieja:lol:

• 4 weeks later...
Posted

ojej-dziekuje:oops:
Dzis kupilam dom-ten sam co mialam kupic,doplacilam facetowi troche do ustalonej ceny-ale przeprowadzka w nowym roku,dostalam czas do konca lutego wiec najpierw ciut poremontuje tam..W przyszlym tygodniu jade spisac liczniki to porobie foty..
A dzis moje juz ponad 8 tygodniowe kuleczki(ale fotki starsze ciut)-jutro juz jedna jedzie:shake: a pojutrze chlopak:shake:.Normalnie daje po ukonczeniu 9 tygodni ale swieta sie zblizaja to sie zgodzilam oddac skarby pare dni wczesniej-tym bardziej ze one zupelnie bezstresowe-miocik z piekla rodem:evil_lol:-np....rozmontowaly mi kaloryfer ze sciany:-o:lol:
Najpierw Cool Charisma ktora zamieszka w nowym saczu blisko mojej wnusi z miotu A:loveu:

Charisma jest kopia mamusi -bardzo wierna kopia,charakterek tez podobny i tez gada jak mamusia:lol:.Trafia do rodziny psiarzy absolutnych,juz przegadalismy godziny telefonicznie a zamowili ja 2 tygodnie temu...

Posted

a teraz Cool summer Storm-chlopiec ktory jedzie w niedziele (chyba ,ze panstwo wybiora czerwonego ale mysle ze raczej jego)..Zamieszka w Milanowku i mam nadzieje ze bedzie wystawiany:-(
tu siusiu robimy:roll:

Posted

Justa napisał(a):
hahaha a takie szczeniaki to da radę na ręce jeszcze wziąć? :evil_lol:

piękna :loveu:

no szczerze mowiac coraz ciezej ,chlopaki waza prawie 13 kilo,jeszcze takich mastodontow nie mialam a rodzice standartowi -w zk w odbiorze miotu w opisie mamy napisane ze maja mocna kosc i bardzo piekne glowy,ludzie mnie zaczepiali o wizytowki ktorych nie mam:lol:.Ale ja sie spodziewalam raczej rachitycznych szczeniat typowo norweskich ktore sa inne-wyszly z cialkiem europejskim i glowami norwegow:lol:.Mam ogromna nadzieje ze wyrosna na tak piekne psy jakimi sa szczenietami-roznie to bywa:placz:

Posted

teraz czerwony chlopak-najmniej masywny i z inna glowka -on prawdopodbnie zamieszka z aphrodite z miotu A w Rosji-no chyba ze Summer powyzszy,w niedziele sie okaze.Ten pan nazywa sie Cool Cashmir

Posted

teraz chlopak ktory bedzie mnie reprezentowal w Norwegii pod egida hodowli tatusia:loveu:Cool Emigrant to skjaergaardens-moje sloneczko kochane :-(

to jest mis pluszowy z charakterem aniola,zakochana jestem ogromnie ale mi nie przysluguje wybor psa-inaczej bylby moj na pewno bez ani jednej watpliwosci:loveu:

Posted

i jego brat blizniak-one sa bardzo podobne ale charakterek juz inny-uparte bydle :lol:.On jest moj na wspolwlasnosc z zaprzyjazniona hodowla -tzn tam zamieszka ,ja mam komplet:razz:
z naszym rudym kocim maupem ktory go najpierw prowokowal,ocieral sie o niego a potem hyc na lawke i z gory z liscia mu przylozyl:roll:.rude koty sa wredne:lol:

Posted

Moja suczka-jednak nie wielka zielona a brazowa-Cool diamond,w domu Bajka -najspokojniejsza sunieczka ,w tej chwili najmniejsza choc taka nie byla -ale za to poprawna do bolu:loveu:

Posted

najmniejsza w miocie ktora juz moja sunke przegonila wzrostem i waga-Cool Flamenco ,nadal szuka kochajacego domku ,jak nie znajdzie 2 zostana -dam rodzinie na wspolwlasnosc.

i najwieksza zielona-Cool Enigma-ona albo wolna albo zamieszka w norwegii-jeszcze intensywnie mysla:lol:.to ta co miala byc moja

Posted

malawaszka napisał(a):
Cool Emigrant to skjaergaardens - fajne imię :lol:

cudowne sa!!!!! i te łapy :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

:oops: lapy jak lapy-maja grubasne ale ja jestem zakochana w tych glowach choc to nie wypada tak zachwalac wlasnego miotu,ale przeszly moje oczekiwania-warto bylo jechac tyle km :oops:.

Posted

Ale patrząc na zdjęcia od razu widać, które to suki, a które psy :loveu:
Czyli jedną suńkę masz na współwłasność, a jedna zostaje u Ciebie w domu? Bo już się zgubiłam :eviltong:

A masz może zdjęcie wszystkich razem jakimś cudem? :loveu: Choć przypuszczam, że wymagałoby to przyklejenia ich do posadzki ;)

Posted

zostaje pies na wspolwlasnosc,suka u mnie i jedna jest wolna-jak za dlugo bedzie wolna to zostanie tez na wspolwlasnosc:lol:.A ze raczej slabo oglaszam,to ........:evil_lol:.A razem zrobic fote to niewykonalne,ale wczoraj nabylam lustrzanke -moze sie uda,choc watpie:lol:.juz dwom razem ciezko zrobic zdjecie:shake:

• 2 weeks later...