daga10011 Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 a to juz wykapany maly wielkopies:razz: gotowy do drogi do nowego domu smutno sie robi:placz:.na kolejny miot dlugo poczekam ,wycofalam Kaje z hodowli,Gala bezplodna a Enisia musi miec przerwe stosowna ,ponad przepisowa -tzn tak uwazam:lol:.Ale jesli sie znowu taki miot urodzi to warto czekac:oops: Quote
Alicja Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 :loveu::loveu::loveu:sama słodycz... http://i46.photobucket.com/albums/f132/Wiktoria/Bajka/10weeks7.jpg Daga ...najważniejsze nic na siłę ...i widać efekty ...na takie psy warto czekać :cool2: Quote
daga10011 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 troszke nowych fot-najpierw Gala chora:placz:umieramy na nerki ale mysle ze jeszcze troszku pozyjemy-no sami powiedzcie:oops:chuda ale zywiol:loveu: tu mi sie wszystkie lapy poplataly:loveu: lecee latam:cool3: no daj ta pilke Quote
daga10011 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 to jeszcze Gala Galuszy jest skoltuniona-tylko dlatego ze nie chce jej meczyc.....i mam nadzieje ze z nami pozyje jeszcze -moja kochana ,jedyna :placz:na razie wyniki mowia jest zle-fizycznie jak widac-super sie czujemy:oops:.te foty sa z przed paru dni i wyglada coraz lepiej :crazyeye:i je lepiej:loveu:oby jak najdluzej:loveu: Quote
daga10011 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 a szczony wstawie kiedy indziej............ Quote
Alicja Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Daga , zamarłam jak poczytałam , ze Galinka chora :-(... podstępne nery :shake: :glaszcze: ...oby była z Wami jeszcze troszkę ...jest taka radosna :loveu: Quote
malawaszka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 cały czas Wam kibicuję!!!!! jak się dobrze czuje to super!!!!! trzymam :kciuki: żeby jak najdłużej!!!! Quote
daga10011 Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 dzieki dziewczyny,kciuki sie przydadza:-(.Galina ma lepsze wyniki ,oby tak dalej:loveu:.Nie damy sie tak latwo:mad: Quote
Alicja Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='daga10011']dzieki dziewczyny,kciuki sie przydadza:-(.Galina ma lepsze wyniki ,oby tak dalej:loveu:.Nie damy sie tak latwo:mad: :kciuki: wiem żeśta uparte ;):multi:i to pozytywnie ;) Quote
McDzik Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Trzymam kciuki również ! Gala jest połową z siebie :-o A jeszcze pamiętam, jak malowałam jej portret i na zdjęciu była taka masywna, puchata... I jak tam postępy leczenia? A czas płynie nieubłaganie... każdy miot musi kiedyś opuścić hodowlę... Bajka bajeczna :loveu: Mam nadzieje, że kiedyś ją zobaczę na żywo na ringu :lol: Nasz Barry po Zodiaku też wyrasta ka kawał chłopa-teraz jest jak klon swojego tatusia w tym wieku, zobaczymy co będzie dalej, Zodiak dał silne swoje geny najwidoczniej - mi to nie przeszkadza :loveu: Quote
daga10011 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 no rosna,rosna:lol: moje 3 i pol miesieczne malenstwa:p najpierw synus z mamusia:evil_lol: Bajeczka i synus drugi z przyszlym mezem Enigmy:p i sam Bajeczka jest teraz najmniejsza w miocie-ot se wybralam:lol:.Reszta malcow kiedy indziej:p Quote
daga10011 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Gala na swoich nowych wlosciach-cala w rzepach:angryy: tu bede plywala-mam wlasny staw:multi: rzucaj pancio patyka:multi: Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 :multi::multi::multi: [FONT=Arial] to kiedy przeprowadzka ??[/FONT] Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='daga10011']za 3 tygodnie:multi:co prawda chalupa w proszku,bedzie remont jeszcze trwal jak sie wprowadzimy ale przynajmniej psy beda mialy gdzie latac cala wataha:evil_lol:. [FONT=Arial] supcio :multi:...a i ty będziesz spokojniejsza ;)[/FONT] Quote
daga10011 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 za 3 tygodnie:multi:co prawda chalupa w proszku,bedzie remont jeszcze trwal jak sie wprowadzimy ale przynajmniej psy beda mialy gdzie latac cala wataha:evil_lol:. Quote
McDzik Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 WOW własny staw :crazyeye: ale bajer dla leonków :lol: Quote
daga10011 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 staw albo blisko jezioro bylo warunkiem nowego domu:lol:niestety lasu nie mamy ale odkrylam juz las 5 km od domu z jeziorem:multi:.W sumie ten warunek byl dokladnie dla Gali bo bardziej szalonego leona nie znam na punkcie wody..no juz znam..moja mala Bajke:p ktora uwielbia nawet kapiel w wannie tylko pozniejsza procedura budzi protest:shake: moj "wnuczek" czyli synek Baloo 7 miesiecy:p Quote
akira Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 http://i288.photobucket.com/albums/ll168/1danuta/100_9699.jpg Przepiękny piesek :loveu: Quote
malawaszka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 piękny synuś :loveu::loveu::loveu: Quote
Poświata Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Wpadłam z niezapowiedzianą wizytą, a tu takie wieści :shake:. Trzymajcie się Daguś dzielnie :kciuki: a dla Gali buziaki i uściski. Quote
ANETTTA Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 __________________ ja jestem zakochana w benkach ale jak tu takiego cudeńka nie pokochać ...leos to taki benek ...:evil_lol: Quote
daga10011 Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 [quote name='ANETTTA'] __________________ ja jestem zakochana w benkach ale jak tu takiego cudeńka nie pokochać ...leos to taki benek ...:evil_lol: niestety tylko do 12 tygodni mialysmy taka sliczna mordke,juz mamy leonkowa :lol:ale inna od typowych leosiow-skandynawy maja wiekszy stop,potezniejsze kufki a to pol skandynawka:loveu:. Quote
daga10011 Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Poświata napisał(a):Wpadłam z niezapowiedzianą wizytą, a tu takie wieści :shake:. Trzymajcie się Daguś dzielnie :kciuki: a dla Gali buziaki i uściski. Poswiata dziekujemy :loveu:Galunia ma sie dobrze-wbrew prognozom wetow,jest coraz lepiej ,ja wogole nie czuje ze ona chora-apetyt lepszy niz miala kiedykolwiek:multi:,zywa,uparta (swoja droga rozpieszczona bo kazdy sie w domu modli nad chora sucza i jej bezczelnosc przechodzi ludzkie pojecie:lol:),pierwsza diagnoza to byl szok i wet nie dawal szans,teraz sam nie wierzy w to co widzi-jest ok,Gala sie nigdzie nie wybiera -no wybiera sie z nami do nowego domu i tylko tyle,wyniki skacza ale nie tragicznie,wlaczamy nowe leki,bylam u 3 wetow-rokowania sa dobre -nie zeby miala zyc kolejne 8 lat:-(ale jeszcze sie nacieszymy soba:loveu:.ja jestem pelna optymizmu a juz bylam zalamana:shake:,bo nam wet mowil miesiac moze....juz poltora od diagnozy i jest coraz lepiej:loveu:.widze tylko po wargach,jezyku,oczach ze anemie mamy nadal choc morfologia niby lepsza:-( Quote
Poświata Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Uffffffff, to wspaniałe wieści :multi:. Niech Galuchna jak najdłużej biega po tych Waszych nowych włościach, których foty bym chętnie zobaczyła :cool3:. Quote
Recommended Posts