Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a to juz wykapany maly wielkopies:razz: gotowy do drogi do nowego domu

smutno sie robi:placz:.na kolejny miot dlugo poczekam ,wycofalam Kaje z hodowli,Gala bezplodna a Enisia musi miec przerwe stosowna ,ponad przepisowa -tzn tak uwazam:lol:.Ale jesli sie znowu taki miot urodzi to warto czekac:oops:

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 weeks later...
Posted

troszke nowych fot-najpierw Gala chora:placz:umieramy na nerki ale mysle ze jeszcze troszku pozyjemy-no sami powiedzcie:oops:chuda ale zywiol:loveu:

tu mi sie wszystkie lapy poplataly:loveu:

lecee

latam:cool3:

no daj ta pilke

Posted

to jeszcze Gala

Galuszy jest skoltuniona-tylko dlatego ze nie chce jej meczyc.....i mam nadzieje ze z nami pozyje jeszcze -moja kochana ,jedyna :placz:na razie wyniki mowia jest zle-fizycznie jak widac-super sie czujemy:oops:.te foty sa z przed paru dni i wyglada coraz lepiej :crazyeye:i je lepiej:loveu:oby jak najdluzej:loveu:

Posted

[quote name='daga10011']dzieki dziewczyny,kciuki sie przydadza:-(.Galina ma lepsze wyniki ,oby tak dalej:loveu:.Nie damy sie tak latwo:mad:

:kciuki: wiem żeśta uparte ;):multi:i to pozytywnie ;)

Posted

Trzymam kciuki również ! Gala jest połową z siebie :-o A jeszcze pamiętam, jak malowałam jej portret i na zdjęciu była taka masywna, puchata... I jak tam postępy leczenia?

A czas płynie nieubłaganie... każdy miot musi kiedyś opuścić hodowlę... Bajka bajeczna :loveu: Mam nadzieje, że kiedyś ją zobaczę na żywo na ringu :lol: Nasz Barry po Zodiaku też wyrasta ka kawał chłopa-teraz jest jak klon swojego tatusia w tym wieku, zobaczymy co będzie dalej, Zodiak dał silne swoje geny najwidoczniej - mi to nie przeszkadza :loveu:

Posted

no rosna,rosna:lol:
moje 3 i pol miesieczne malenstwa:p
najpierw synus z mamusia:evil_lol:

Bajeczka

i synus drugi z przyszlym mezem Enigmy:p

i sam

Bajeczka jest teraz najmniejsza w miocie-ot se wybralam:lol:.Reszta malcow kiedy indziej:p

Posted

[quote name='daga10011']za 3 tygodnie:multi:co prawda chalupa w proszku,bedzie remont jeszcze trwal jak sie wprowadzimy ale przynajmniej psy beda mialy gdzie latac cala wataha:evil_lol:.
[FONT=Arial]
supcio :multi:...a i ty będziesz spokojniejsza ;)
[/FONT]

Posted

staw albo blisko jezioro bylo warunkiem nowego domu:lol:niestety lasu nie mamy ale odkrylam juz las 5 km od domu z jeziorem:multi:.W sumie ten warunek byl dokladnie dla Gali bo bardziej szalonego leona nie znam na punkcie wody..no juz znam..moja mala Bajke:p ktora uwielbia nawet kapiel w wannie tylko pozniejsza procedura budzi protest:shake:
moj "wnuczek" czyli synek Baloo 7 miesiecy:p

Posted

[quote name='ANETTTA']

Posted

Poświata napisał(a):
Wpadłam z niezapowiedzianą wizytą, a tu takie wieści :shake:.
Trzymajcie się Daguś dzielnie :kciuki: a dla Gali buziaki i uściski.

Poswiata dziekujemy :loveu:Galunia ma sie dobrze-wbrew prognozom wetow,jest coraz lepiej ,ja wogole nie czuje ze ona chora-apetyt lepszy niz miala kiedykolwiek:multi:,zywa,uparta (swoja droga rozpieszczona bo kazdy sie w domu modli nad chora sucza i jej bezczelnosc przechodzi ludzkie pojecie:lol:),pierwsza diagnoza to byl szok i wet nie dawal szans,teraz sam nie wierzy w to co widzi-jest ok,Gala sie nigdzie nie wybiera -no wybiera sie z nami do nowego domu i tylko tyle,wyniki skacza ale nie tragicznie,wlaczamy nowe leki,bylam u 3 wetow-rokowania sa dobre -nie zeby miala zyc kolejne 8 lat:-(ale jeszcze sie nacieszymy soba:loveu:.ja jestem pelna optymizmu a juz bylam zalamana:shake:,bo nam wet mowil miesiac moze....juz poltora od diagnozy i jest coraz lepiej:loveu:.widze tylko po wargach,jezyku,oczach ze anemie mamy nadal choc morfologia niby lepsza:-(