daga10011 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 asher napisał(a):Oooo, żyjecie! :multi: Gratulacje dla Baloo :cool3: :multi: nie dziekuje bo czekam na usg:lol:.ale...balootek ma wziecie -u suczek nie badanych :mad: i ta jedna jedyna jest badana i piekna :loveu:.inne uslyszaly NIE Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 :multi::multi::multi:witaj Daga :loveu::loveu: psiejska drużyna the best :loveu::loveu: Quote
asher Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 daga10011 napisał(a):nie dziekuje bo czekam na usg:lol:.ale...balootek ma wziecie -u suczek nie badanych :mad: i ta jedna jedyna jest badana i piekna :loveu:.inne uslyszaly NIE No i dobrze, że robisz selekcję :multi: A tak a propos, o ile pamiętam, Baloo miał jakieś problemy z łapami. To było z zaniedbania, a nie dysplazja? Zaznaczam, że nie chcę rozpętywać burzy tym pytaniem, to nie złośliwość :oops: Pytam z ciekawości, choć nie podejrzewam, że kryłabyś chorym psem :) Quote
anetta Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Daaaagaaa :o :multi: Jak miło popatrzeć na towarzystwo :loveu: .inne uslyszaly NIE I prawidłowo!! :) Quote
Justa Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Kajcia z września ;) Daga, wesołych, rodzinnych i spokojnych Świąt dla całej rodziny i dla Ciebie ! Quote
Alicja Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Arial]Witanko :multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial] A życzonka są tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showth...78#post9136678[/FONT] Quote
daga10011 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 asher napisał(a):No i dobrze, że robisz selekcję :multi: A tak a propos, o ile pamiętam, Baloo miał jakieś problemy z łapami. To było z zaniedbania, a nie dysplazja? Zaznaczam, że nie chcę rozpętywać burzy tym pytaniem, to nie złośliwość :oops: Pytam z ciekawości, choć nie podejrzewam, że kryłabyś chorym psem :) Asher-Balootek oczywiscie jest przebadany w kierunku HD z wynikiem A(planuje jeszcze ED ale wybudzil sie na stole przy badaniach i nie chcialam dokladac narkozy).Koslawe ma lapska -to fakt i kazdy kto sie nim interesuje dostaje o tym szczere info -krowia postawa tez jest dziedziczna ,ale w jego przypadku to byly chyba bledy zywieniowe i zatuczenie:-(,jesli jednak przekaze ta postawe to bedzie wycofany z hodowli-podjelam decyzje o zrobieniu mu reproduktora bo mam przeciez suki z nim blisko spokrewnione i lapy maja w porzadku,jego rodzicow znam na zywo i rowniez lapy maja super(w koncu to utytulowane bardzo psy),jego rodowod ma dobra ceche pod wzgledem zdrowia -przewaza wynik HD/A w 4 pokolenia wstecz,pomijajac exterier i tytuly przodkow ,a sporo tam interchampionow,no i sam Baloo w sobie oprocz tych brzydkich tylnich lap to dla mnie ideal leona -potezny,duzy ,kudlaty z dobra glowa,poprawne powieki ,mocna kosc i bardzo lagodny do ludzi charakter i na dodatek nie szczeka:multi: Quote
daga10011 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Justa,dziekuje za foteczke pysia Kajowego :loveu:,jej glowka i pys to dla mnie ideal:multi:. Wszystkim zycze Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego nowego roku,dużo zdrowia dla was i psiaków i wszelkich stworzonek:multi: Quote
daga10011 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 i jak juz tu jestem:oops: a jakos nieczesto bywam na dogo :oops: to pare fotek dorzuce. Kajcia z kostka:cool3: i syn Kajci z kostka:cool3: i synus w pozycji wystawowej lepetyne ma pol po mamie pol po dziadku:lol:,a kolor to chyba po naszym listonoszu:eviltong: Quote
KaRa_ Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Bombowe:loveu::loveu::loveu: A gdzie zdjęcia mojej ulubienicy Gali???;) Quote
daga10011 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Galunia czeka na cieczke i chuda :shake:.Ona chudnie na cieczke ,jak i Eni:shake: Quote
asher Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Daga, jeszcze raz to napiszę, gratuluję podejścia do hodowli! :klacz: Chacha, a ja jeszcze pamiętam, jak pojawiłas się na DGM, jako świeżo upieczona właścicielka małego leośka... :cool1: :cool3: ;) Potem niespodziewanie (dla nas :cool1:) pojawiła się Gala, potem zapowiadana wcześniej Kaja... A teraz to ja już nie wiem, ile ty właściwie masz futer :evil_lol: ;) Quote
daga10011 Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 5 mam futer i 2 koty:lol:.Asher-ja tez pamietam swoje poczatki z ta rasa i forum-i tez sie dziwie:lol:.Ale niespostrzezenie staly sie moim zyciem-takie one sa:eviltong: Quote
daga10011 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 moje suczki dzisiaj-w koncu mamy snieg:multi: urodzinkowa Kaja -dzis konczymy 3 latka:loveu:,moja sylwestrowa panienka ,czarna smoczyca:lol: Enigma Gala Wszystkim zycze Szczesliwego Nowego Roku 2008:multi: Quote
Poświata Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ja też Ci życzę Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i juz mam swoje życzenie noworoczne :oops:..... ...... daj nam trochę śniegu :lol:. U mnie sypie kaszka manna :placz:, w takim tempie to i do wiosny nie nasypie :placz: Quote
daga10011 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 u nas nasypalo dopiero dzis rano i juz troche stopnialo:placz:.ale u was tez napada -skoro w mojej kotlinie spadl to u was tez musi:lol: Quote
daga10011 Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 a co?chcesz za mnie policzyc????????:D Quote
Justa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Daga a skąd drugie kocię się u ciebie wzięło? :-o bo ja chyba nie na czasie jestem :eviltong: Quote
daga10011 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 a mam od lata kota rudzielca:loveu: z fundacji "KOT" z Torunia:p.Rozrabiaka taki:evil_lol:,wlasnie przymierzam sie do kastracji:mad: Quote
daga10011 Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 a to wlasnie ow rudzielec -Ginger,fotki na szybko cykane :oops: musze kiedys nagrac filmik jak sie tluka z Kiarka:lol:.Spia razem,jedza razem ale poza tym sie gonia i tluka -bezkrwawo naturalnie ..ot trudna kocia milosc:lol: Quote
daga10011 Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 dlugo nas nie bylo ale bedziemy sie chwalic -jak zwykle:oops::eviltong: to na poczatek moze Balootek -skoltuniony lekko:oops: 29 stycznia zostal tatusiem 6 szczeniat:lol: ktore obecnie maja 2 tygodnie i kilka dni ale fotki sprzed dwoch dni ..waga krecikow w wieku 2 tygodni to prawie 2 kilo do 2900 gram:cool3: a oto one Quote
Alicja Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 :loveu::loveu::loveu:gratulki ......Babciu ;) Quote
daga10011 Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 no to czas na Kaje ktora zrudziala lekko:lol: i wlasnie 2 dni temu wrocila od meza a co z tego bedzie ..poczekamy i zobaczymy:cool1: tu jej maz odpoczywa:loveu: a to on w calej okazalosci (jest niefotogeniczny wyjatkowo -to jest cala historia bo wcale nie do niego jechalam:oops::lol: ) a tu synus Kaji z miotu A 13,5 miesiaca:oops: Quote
Recommended Posts