malawaszka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Wika prześliczna pannica :loveu: psiaki cudne :loveu::loveu::loveu: Quote
KaRa_ Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Balutkowe dzieci cudowne:loveu: A co do Wiki ma ładną egzotyczną urode;) Daga jak Wiktoria podrośnie to powodzenie będzie miała, i pełno chłopaków pod domem będzie stało:evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ale ma łapecki...http://i46.photobucket.com/albums/f132/Wiktoria/Aura/Elkan9tyg3.jpg Quote
daga10011 Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Adonis Ginger Heaven 15 i pol mies w Legionowie:cool1::multi: Quote
malawaszka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 GRATULACJE!!!!! :laola: a co to za czernysz na pierwszym???? :loveu: Quote
daga10011 Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 nie wiem,bo mnie nie bylo tam:-(.Tez jestem ciekawa:lol: Quote
Poświata Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='daga10011']psami bede szczuc:lol: ... a jest czym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Gratuluję sukcesu "dziecka" na wystawie . Quote
daga10011 Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Dziekuje:loveu:. A tu Baloo w letniej szacie -po wielu godzinach wyczesywania zimowego podszerstka:evil_lol:-widac az przeswity skory:evil_lol: a dzis byl u nas jego synek-ze wzgledu na odleglosc od hodowcy do nowego domu odbior byl w polowie drogi czyli u nas:loveu: w drodze do Torunia w pociagu u nas w domu Quote
daga10011 Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 juz zebrze:evil_lol: i w ramionach nowej pani Tatus w ramach powitania przygniotl go lapskiem do ziemi i bylo pisku co nie miara:mad: i nie udalo sie fotek zrobic razem :placz: Quote
Poświata Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Gratulacje :loveu: i ... przykro mi że tak się stało:-(. Rodzyneczek jak u nas :cool3:, ależ będzie wypasiony :loveu:. Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze :calus:. Quote
daga10011 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Poswiata-tez masz rodzynka????Lub mialas??Troche sie martwie o psychike -ciekawa jestem jak to wplynie na misia:-( Quote
malawaszka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 ojej Daguś przykro mi, że tak się stało z maleńką, ale teraz rodzyneczek będzie miał jak w raju, a nie powinno być problemów wychowawczych chyba bo przecież duże stadko macie :loveu::loveu::loveu: Quote
Poświata Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='daga10011']Poswiata-tez masz rodzynka????Lub mialas??Troche sie martwie o psychike -ciekawa jestem jak to wplynie na misia:-( Nie martw się na zapas. Ja miałam w pażdzierniku rodzynka . Też się martwiłam, ale chyba nie potrzebnie. Ja nie należę do matek-kwok, nawet dzieci mają "zimny wychów" . Młody od samego początku spędzał sporo czasu z nami ludźmi. Był brany na ręce, noszony do innych pokojów - inne bodźce inne zapachy itp.. Nawet pierwszą noc spędził u mnie na szyi, bo Poświata po cesarce była kompletnie nie kumata. Położyliśmy się do łóżeczka ja i Mały, wtuliłam go sobie w zagłębienie obojczyk szyja i tak glut w ciepełku przespał cała nockę. I potem lubił to nawet jak był większy . Jak tylko Poświata pozwoliła na zbliżanie się do Małego to Tofcia przejęła rolę ciotki, co oni wyprawiali to historia, w końcu ona też byłą szczeniakiem jeszcze. Potem Mały jak wymaszerował z kojce, to na dzień przeprowadzał się do Tofci, a z matką spędzał nockę. No i z dziećmi spędzał sporo czasu na wariactwach. Jak tylko pogoda była znośna to wychodził na ogród, gdzie miał mnóstwo ciekawych rzeczy do roboty . Więc się nie martw, masz wszystko to co ja dziecko, inne psy i ogródek. Będzie dobrze !!!!! Quote
Poświata Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Halo, halo...... Nie wiem jak inni, bo siedzą cicho :eviltong:, ale ja bym obejrzała trochę nowych fotek Rodzyneczka :-D. Quote
daga10011 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 mam jedna:loveu:.wczorajsza,2 tygodniowy szczylek dokladnie 2 kilowy z mamuska:oops:.Nie ma imienia-jego pan mysli ciagle....I prosi mnie o domowe imie polskie-ma mieszkac w Holandii...A mi brak pomyslu :shake: mamy tez goscia-narzeczona Balootkowa .lape ma jak on,jeszcze takiej suki nie widzialam :-o Quote
KaRa_ Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ale imie typowo psie czy np. ludzkie? bo jak psie to takie polskie to Azor, Karo, Barii. Quote
daga10011 Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 no psie:lol:.Ale Azor do leona jakos nie pasuje:oops:.Bari to juz od Barry-pasuje ale nie polskie..ciezko z tymi imionami:lol: Quote
Justa Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ale klusek :loveu: :multi: Polskie ? Burek ? :lol::evil_lol::eviltong: Quote
daga10011 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 albo Boorek:lol:-bedzie brzmialo polsko :lol: a pisalo sie inaczej a to juz hipcio prawie 3 tygodniowy :cool1: Quote
Justa Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Boorek fajnie :multi: :loveu: 3 tygodniowy - podejrzewam, że jest tylko 2 razy mniejszy od mojego dorosłego czarnucha :lol: Daga, w końcu zgłaszczasz futra na międzynarodówke do Warszawy? Quote
daga10011 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 nie wiem,nie mam co zglaszac:lol:.Eni moze jesli jej cieczka nie wypadnie akurat ,ale bede tam na pewno bo beda moje "wnuki" wystawiane:) Quote
Recommended Posts