Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Balutkowe dzieci cudowne:loveu:
A co do Wiki ma ładną egzotyczną urode;) Daga jak Wiktoria podrośnie to powodzenie będzie miała, i pełno chłopaków pod domem będzie stało:evil_lol::evil_lol:

Posted

Dziekuje:loveu:.
A tu Baloo w letniej szacie -po wielu godzinach wyczesywania zimowego podszerstka:evil_lol:-widac az przeswity skory:evil_lol:

a dzis byl u nas jego synek-ze wzgledu na odleglosc od hodowcy do nowego domu odbior byl w polowie drogi czyli u nas:loveu:
w drodze do Torunia w pociagu

u nas w domu

Posted

juz zebrze:evil_lol:

i w ramionach nowej pani

Tatus w ramach powitania przygniotl go lapskiem do ziemi i bylo pisku co nie miara:mad: i nie udalo sie fotek zrobic razem :placz:

• 2 weeks later...
Posted

ojej Daguś przykro mi, że tak się stało z maleńką, ale teraz rodzyneczek będzie miał jak w raju, a nie powinno być problemów wychowawczych chyba bo przecież duże stadko macie :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='daga10011']Poswiata-tez masz rodzynka????Lub mialas??Troche sie martwie o psychike -ciekawa jestem jak to wplynie na misia:-(

Nie martw się na zapas.
Ja miałam w pażdzierniku rodzynka . Też się martwiłam, ale chyba nie potrzebnie. Ja nie należę do matek-kwok, nawet dzieci mają "zimny wychów" . Młody od samego początku spędzał sporo czasu z nami ludźmi. Był brany na ręce, noszony do innych pokojów - inne bodźce inne zapachy itp.. Nawet pierwszą noc spędził u mnie na szyi, bo Poświata po cesarce była kompletnie nie kumata. Położyliśmy się do łóżeczka ja i Mały, wtuliłam go sobie w zagłębienie obojczyk szyja i tak glut w ciepełku przespał cała nockę. I potem lubił to nawet jak był większy . Jak tylko Poświata pozwoliła na zbliżanie się do Małego to Tofcia przejęła rolę ciotki, co oni wyprawiali to historia, w końcu ona też byłą szczeniakiem jeszcze. Potem Mały jak wymaszerował z kojce, to na dzień przeprowadzał się do Tofci, a z matką spędzał nockę. No i z dziećmi spędzał sporo czasu na wariactwach. Jak tylko pogoda była znośna to wychodził na ogród, gdzie miał mnóstwo ciekawych rzeczy do roboty .

Więc się nie martw, masz wszystko to co ja dziecko, inne psy i ogródek. Będzie dobrze !!!!!

Posted

mam jedna:loveu:.wczorajsza,2 tygodniowy szczylek dokladnie 2 kilowy z mamuska:oops:.Nie ma imienia-jego pan mysli ciagle....I prosi mnie o domowe imie polskie-ma mieszkac w Holandii...A mi brak pomyslu :shake:

mamy tez goscia-narzeczona Balootkowa .lape ma jak on,jeszcze takiej suki nie widzialam :-o

Posted

Boorek fajnie :multi: :loveu:
3 tygodniowy - podejrzewam, że jest tylko 2 razy mniejszy od mojego dorosłego czarnucha :lol:

Daga, w końcu zgłaszczasz futra na międzynarodówke do Warszawy?