Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hahahaha, ja też chętnie przeczytam opowieść o nieoczekiwanej zmianie narzeczonego :lol: Na pewno historia jest nieźle zakręcona :cool3::lol:

Balutowi gratuluję pierworodnych :BIG:

Posted

Z narzeczonym to mielismy wyjatkowego pecha.Najpierw byl wybrany piekny pan w Szwecji ,u ktorego zreszta bylismy w Pazdzierniku 2007,ale po nieudanych probach krycia (a kryl juz troche z sukcesem) poszlismy na inseminacje a tam sie okazalo ze nasienie jest:shake: po przebytym KK...No coz...Powiedzialam ze wroce przy kolejnej cieczce...No i przy nowej cieczce (notabene 2 miesiace za wczesnie) pisze maila czy moge przyjechac..zero odpowiedzi przez kilka dni,w koncu dzwonie i slysze ze nasienie nadal :shake:...Mialam w zanadrzu 2 psy w niemczech ze skandynawskich linii ktorych jestem fanem (maja lepsze wyniki w kierunku HD od pokolen ,poza tym inny typ troche ) i wybralam tego ktory mniej kryje -choc oba mi sie podobaly z wygladu(no ten pierwszy troche bardziej) i pod wzgledem rodowodu,oba maja te same gabaryty,kolor ,futro ,wyniki w HD/A i charakter:lol:.Ale ten ktorego wybralam,probowal pokryc 3 razy,Kaja uciekala z poopka w ostatniej chwili i pan sie zniechecil -jak przyjechalismy po kilku godzinach to wachal kwiatki,dzien pozniej to samo...Myslalam moze ze cos pokielbasilam dni,ale sprawdzilismy na tym drugim i ten...od razu sobie z Kaja poradzil:cool1::lol:.No..i teraz trzeba czekac na efekty a ja mam nauczke,ze jadac na krycie lepiej miec 2 wybrankow w okolicy :cool1:,bo niektore psy nie chca kryc kazdej suczki albo czasem sie pochoruja w ostatniej chwili:placz:.

Posted

daga10011 napisał(a):
jak przyjechalismy po kilku godzinach to wachal kwiatki,dzien pozniej to samo...
Buahahaha, byczek Fernando :roflt:
Wiesz co, może Kaja nie dawała mu się pokryć, bo wyczuwała, że coś jest z nim nie halo? W naturze w końcu samica nie oddaje się pierwszemu lepszemu :cool3:
Trzymam kciuki za kolejne udane dzieci :kciuki:

Posted

malawaszka napisał(a):
trzymam :kciuki: :loveu:

Pooglądałam stronkę Daga - chyba masz błąd w roku urodzenia Kaji :lol: bo wychodzi na to że urodziła się prawie rok po tym jak miała dzieci :evil_lol:

:-o:-(ja tam zawsze cos namieszam..zmienie,dzieki za zwrocenie uwagi:D

Posted

i na grupie

zw.rasy -ale dla sprawiedliwosci powiem 3 suki w klasie -import z wegier po psie top..czyli tacie mojej kaji:cool1:..i ml .zw.swiata...eni trzecia w stawce i zwyciezca:oops:..stawka mala i duza:lol:

Posted

na spacerkach z reguly jestem sama i trzymam ktoregos psa,drugi lata bez smyczy i nie bardzo mam jak fotki zrobic,ale jak sie wybiore na spacer z kims jeszcze to porobie:oops:

Posted

KaRa_ napisał(a):
Patrząc na fotki to Enigma ślicznie prezentowała się na wystawie;)

tak ale ona nie uczona ..ona to miala jak malo byla wystawiana i wrocilo po przerwie:lol:..sama mnie zaskoczyla :evil_lol: