Vasco Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Pies ideał - ułożony, stateczny już, niech ktoś to zauważy! czarna anda - buda ocieplona super. Wielkie dzięki, że Aron może być u Ciebie. Quote
jola_li Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Oby mu się poszczęściło i żeby jak najszybciej znalazł swoją stałą przystań! Quote
EVA2406 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Anda napisze, ale ja już wiem................możecie się zacząć cieszyć i zaciskać kciuki.................do soboty............;) Quote
czarna anda Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Aron jedzie w sobote do domu w legionoowie :) co prawda do starszego Pana lat 70 ale Pan sprawny a i rodzina wspiera i sami wspominali ze gdyby cokolwiek sie stalo corka przejmuje opieke nad psem. Panstwo mieli owczarka lat 16 a wczesniej lat 14 Ich wczesniejszy pies mial pod koniec zycia problemy z nogami i Panstwo zrobili mu wozeczek oraz przygotowali specjalne pomieszczenie z ogrzewana podloga zeby nie musial wchodzic po schodach Pies spi w domu to byl moj warunek - ma podworko - ogrod do ktorego wchodzi kiedy chce Jest tez buda w ogrodzie w razie czego jak Pan wyjdzie a bedzie cieplo aron bedzie na podworku jesli bedzie mial ochote a w razie deszczu ma sie gdzie schowac. Wyglada ok ale jade osobiscie w sobote na 16 i sie upewnie Umowilam sie ze zostawei Arona na weekend zeby mogl Aronek zadecydowac czy mu pasuje czy nie :) Pan z Aronem jest sam od poniedzialku do czwartku a odczwartku do niedzieli jest z corka i zieciem Corka jest lekarzem i zna przypadlosci onkow - stawy, kregeslup i skrety zoladka :) . Quote
ANETTTA Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 czarna anda napisał(a):Aron jedzie w sobote do domu w legionoowie :) co prawda do starszego Pana lat 70 ale Pan sprawny a i rodzina wspiera i sami wspominali ze gdyby cokolwiek sie stalo corka przejmuje opieke nad psem. Panstwo mieli owczarka lat 16 a wczesniej lat 14 Ich wczesniejszy pies mial pod koniec zycia problemy z nogami i Panstwo zrobili mu wozeczek oraz przygotowali specjalne pomieszczenie z ogrzewana podloga zeby nie musial wchodzic po schodach Pies spi w domu to byl moj warunek - ma podworko - ogrod do ktorego wchodzi kiedy chce Jest tez buda w ogrodzie w razie czego jak Pan wyjdzie a bedzie cieplo aron bedzie na podworku jesli bedzie mial ochote a w razie deszczu ma sie gdzie schowac. Wyglada ok ale jade osobiscie w sobote na 16 i sie upewnie Umowilam sie ze zostawei Arona na weekend zeby mogl Aronek zadecydowac czy mu pasuje czy nie :) Pan z Aronem jest sam od poniedzialku do czwartku a odczwartku do niedzieli jest z corka i zieciem Corka jest lekarzem i zna przypadlosci onkow - stawy, kregeslup i skrety zoladka :) . no myśle ze lepeij być nie może Quote
unixena Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Jestem przekonana czarna ando ,ze dokonasz wlasciwego wyboru co do domu dla Aronka ;).Wiem ,ze chcesz dla oneczka jak najlepiej .Jak sobie pomysle ,ze gdzie indziej psy staruszki leza na betonie na cienkich kocykach:shake: a tu Aronek moglby miec nawet ogrzewana podloge :razz:..to zaczynam sobie marzyc ,by kazdy pies mial tyle szczescia .Oczywiscie nie zapeszam ,ale kciukasy mocno zacisniete .:happy1: Quote
czarna anda Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 nie wyobrazam sobie zeby trzymac stergo psa w szczegolnosci oneczki na betonie w graazach lub innych odlslonietych miejscach Oneczki potrzebuja ciepla i czlowieka bo ich chore kregoslupy bardzo zle znosza betony i otwarte przestrzenie ..... a ich wiellkei kochajace serducha lakna czlowieka stad moja leza na kanapach ogladaja ze mna telewizje i uczestnicza we wszelkich domowych sprawach Aron jest wczoraj wykastrowany siedzi w domu w chelmofonie i jest grzeczny :) wogole nie ma potrzeby wychodzenia na zewnatrz dzisiaj po nocy pobytu w domu nie chcial wyjsc nawet na siku :) Quote
nicolaczek Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Po prostu kamień spadł mi z serca, gdy doszłam do ostatniej strony! Mam nadzieję, że Aron będzie szczęśliwy w nowym domu. Jeśli wszystko pójdzie dobrze to będzie przykład, że cuda się zdarzają :) ps. Czarna Anda: podziwiam i życzę powodzenia w dalszych działaniach! Quote
malagos Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Brzmi cudnie, ten domek :) Skąd go wynalazłaś, z ogłoszeń? Quote
czarna anda Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 ano z ogloszen :) wiec dzieki wam za te ogloszenia widac sa pozadni ludzie :) zatem wiara we mnie tknela znowu na krotko :) Quote
nicolaczek Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 O DOŚĆ Czarna Anda! :D Chyba właśnie Cię widziałam w "Uwadze"! :D Quote
bela51 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Ja tez widziałam i gratuluje wystapienia ! Świetny program ! http://uwaga.tvn.pl/53005,wideo,298818,koty_do_przygarniecia,koty_do_przygarniecia,reportaz.html Quote
nicolaczek Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Dokładnie! Od razu widać, że świetna z Ciebie osoba. I z Twojego syna też :) Quote
jola_li Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Ależ cudna wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anda - cieszę się razem z Tobą - z Wami :-)!!!! Quote
DONnka Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Ja też Cię rozpoznałam w UWADZE czarna ando ;):):):) Po psiakach, które znam z dogo ;), a zwłaszcza Gabuni :( Jesteś wspaniałą osobą i szczerze Cię podziwiam :modla: Powierzyłabym Ci bez mrugnięcia okiem każdego psiaka z przekonaniem, że lepiej trafić już by nie mógł :):):) Wspaniałe wieści na temat Aronka :) Oby to okazał się ten najlepszy pod słońcem dom !!! Wiem, że podejmiesz dobrą decyzję :) Quote
bric-a-brac Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Jak oglądałam tvn, nie byłam pewna wczoraj czy dobrze kojarzę, ale już mnie utwierdziłyście, że to anda. Czapki z głów, ando... Cieszę się szczęściem Arona :) Quote
maja602 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Wielka to dla mnie radość, że Aronek znalazł spokojną przystań i nowego właściciela. Pozostaje tylko życzyć Panu i Aronowi dużo zdrowia. Natomiast dla Ciebie czarna anda, ode mnie WIELKI PODZIĘKOWANIA, że mimo tego, iż miałaś już inne zwierzaczki, przechowałaś Arona, kiedy był w potrzebie. BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ. Quote
czarna anda Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 dzieki az sie qrcze zawstydzilam :) moj syn to fajny facet -niewielu fajnych znam :) bez niego nie wiem jak poradzilabym sobie w sytuacji wyjazdu na szkolenia Milo mi ze uwazacie ze jestem fajna :) pomimo mojego nie wyparzonego czesto na watkach jezora ale coz co w sercu to na jezyku :) trzymajcie kciuki za jutro - jesli wszystko bedzie ok i aron zaakceptuje Pana zostawie go tam juz jutro teraz siedzie w chelmofonie - zmieklo mi serce i zdjelam mu go na chwiele i oczywiscie wykorzystal sytuacje skubaniec - wylizal sobie pustke po jajkach wiec musialam mu przetrzec jodyna - nie podobalo mu sie i wiecie co Aron potrafi warczec :) znaczy zdrowy :) Quote
unixena Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Aronku -jajka znowu beda na Wielkanoc ..hihi :diabloti:..Oby z domkiem sie udalo .... Quote
czarna anda Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Unixena mesalin doszedl :) dzieki wielkie dobra kobieto ":) Quote
wykrywka Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [quote name='bela51']Ja tez widziałam i gratuluje wystapienia ! Świetny program ! http://uwaga.tvn.pl/53005,wideo,298818,koty_do_przygarniecia,koty_do_przygarniecia,reportaz.html Dzięki za link, więcej osób będzie miało możliwość poznać czarną andę :lol:. Świetny domek szykuje się dla Arona, na wszelki wypadek :kciuki: Quote
unixena Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 czarna anda napisał(a):Unixena mesalin doszedl :) dzieki wielkie dobra kobieto ":) A to nie mnie dziekowac :oops:,tylko Telimenie ;)-ja tylko posredniczylam ...ale ciesze sie ,ze juz masz ten lek dla biednej suni ..:multi: Quote
Recommended Posts