Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aron jedzie w sobote do domu w legionoowie :) co prawda do starszego Pana lat 70 ale Pan sprawny a i rodzina wspiera i sami wspominali ze gdyby cokolwiek sie stalo corka przejmuje opieke nad psem.
Panstwo mieli owczarka lat 16 a wczesniej lat 14
Ich wczesniejszy pies mial pod koniec zycia problemy z nogami i Panstwo zrobili mu wozeczek oraz przygotowali specjalne pomieszczenie z ogrzewana podloga zeby nie musial wchodzic po schodach
Pies spi w domu to byl moj warunek - ma podworko - ogrod do ktorego wchodzi kiedy chce
Jest tez buda w ogrodzie w razie czego jak Pan wyjdzie a bedzie cieplo aron bedzie na podworku jesli bedzie mial ochote a w razie deszczu ma sie gdzie schowac.
Wyglada ok ale jade osobiscie w sobote na 16 i sie upewnie
Umowilam sie ze zostawei Arona na weekend zeby mogl Aronek zadecydowac czy mu pasuje czy nie :)
Pan z Aronem jest sam od poniedzialku do czwartku a odczwartku do niedzieli jest z corka i zieciem
Corka jest lekarzem i zna przypadlosci onkow - stawy, kregeslup i skrety zoladka :)

.

Posted

czarna anda napisał(a):
Aron jedzie w sobote do domu w legionoowie :) co prawda do starszego Pana lat 70 ale Pan sprawny a i rodzina wspiera i sami wspominali ze gdyby cokolwiek sie stalo corka przejmuje opieke nad psem.
Panstwo mieli owczarka lat 16 a wczesniej lat 14
Ich wczesniejszy pies mial pod koniec zycia problemy z nogami i Panstwo zrobili mu wozeczek oraz przygotowali specjalne pomieszczenie z ogrzewana podloga zeby nie musial wchodzic po schodach
Pies spi w domu to byl moj warunek - ma podworko - ogrod do ktorego wchodzi kiedy chce
Jest tez buda w ogrodzie w razie czego jak Pan wyjdzie a bedzie cieplo aron bedzie na podworku jesli bedzie mial ochote a w razie deszczu ma sie gdzie schowac.
Wyglada ok ale jade osobiscie w sobote na 16 i sie upewnie
Umowilam sie ze zostawei Arona na weekend zeby mogl Aronek zadecydowac czy mu pasuje czy nie :)
Pan z Aronem jest sam od poniedzialku do czwartku a odczwartku do niedzieli jest z corka i zieciem
Corka jest lekarzem i zna przypadlosci onkow - stawy, kregeslup i skrety zoladka :)

.

no myśle ze lepeij być nie może

Posted

Jestem przekonana czarna ando ,ze dokonasz wlasciwego wyboru co do domu dla Aronka ;).Wiem ,ze chcesz dla oneczka jak najlepiej .Jak sobie pomysle ,ze gdzie indziej psy staruszki leza na betonie na cienkich kocykach:shake: a tu Aronek moglby miec nawet ogrzewana podloge :razz:..to zaczynam sobie marzyc ,by kazdy pies mial tyle szczescia .Oczywiscie nie zapeszam ,ale kciukasy mocno zacisniete .:happy1:

Posted

nie wyobrazam sobie zeby trzymac stergo psa w szczegolnosci oneczki na betonie w graazach lub innych odlslonietych miejscach
Oneczki potrzebuja ciepla i czlowieka bo ich chore kregoslupy bardzo zle znosza betony i otwarte przestrzenie ..... a ich wiellkei kochajace serducha lakna czlowieka stad moja leza na kanapach ogladaja ze mna telewizje i uczestnicza we wszelkich domowych sprawach
Aron jest wczoraj wykastrowany siedzi w domu w chelmofonie i jest grzeczny :) wogole nie ma potrzeby wychodzenia na zewnatrz
dzisiaj po nocy pobytu w domu nie chcial wyjsc nawet na siku :)

Posted

Po prostu kamień spadł mi z serca, gdy doszłam do ostatniej strony! Mam nadzieję, że Aron będzie szczęśliwy w nowym domu. Jeśli wszystko pójdzie dobrze to będzie przykład, że cuda się zdarzają :)

ps. Czarna Anda: podziwiam i życzę powodzenia w dalszych działaniach!

Posted

Ja też Cię rozpoznałam w UWADZE czarna ando ;):):):)
Po psiakach, które znam z dogo ;), a zwłaszcza Gabuni :(
Jesteś wspaniałą osobą i szczerze Cię podziwiam :modla:
Powierzyłabym Ci bez mrugnięcia okiem każdego psiaka z przekonaniem, że lepiej trafić już by nie mógł :):):)

Wspaniałe wieści na temat Aronka :)
Oby to okazał się ten najlepszy pod słońcem dom !!!
Wiem, że podejmiesz dobrą decyzję :)

Posted

Wielka to dla mnie radość, że Aronek znalazł spokojną przystań i nowego właściciela. Pozostaje tylko życzyć Panu i Aronowi dużo zdrowia.

Natomiast dla Ciebie czarna anda, ode mnie WIELKI PODZIĘKOWANIA, że mimo tego, iż miałaś już inne zwierzaczki, przechowałaś Arona, kiedy był w potrzebie.
BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ.

Posted

dzieki az sie qrcze zawstydzilam :) moj syn to fajny facet -niewielu fajnych znam :) bez niego nie wiem jak poradzilabym sobie w sytuacji wyjazdu na szkolenia

Milo mi ze uwazacie ze jestem fajna :) pomimo mojego nie wyparzonego czesto na watkach jezora ale coz co w sercu to na jezyku :)

trzymajcie kciuki za jutro - jesli wszystko bedzie ok i aron zaakceptuje Pana zostawie go tam juz jutro
teraz siedzie w chelmofonie - zmieklo mi serce i zdjelam mu go na chwiele i oczywiscie wykorzystal sytuacje skubaniec - wylizal sobie pustke po jajkach wiec musialam mu przetrzec jodyna - nie podobalo mu sie i wiecie co Aron potrafi warczec :) znaczy zdrowy :)

Posted

czarna anda napisał(a):
Unixena mesalin doszedl :) dzieki wielkie dobra kobieto ":)

A to nie mnie dziekowac :oops:,tylko Telimenie ;)-ja tylko posredniczylam ...ale ciesze sie ,ze juz masz ten lek dla biednej suni ..:multi: