Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W górę Aronku :)
Trzymamy kciuki za twój domek :):):)
Będę pamiętać o Tobie, jakby mi się trafił kolejny namiar :)
Czarna ando, jesteś kochana :loveu:
Jak mi wpadnie jakiś grosz wspomogę Twoje stadko :)

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie są teraz plany względem Arona? Czy będziemy się starać zebrać na hotelik, czy na utrzymanie Aronka u Czarnej Andy?
Pytam, bo chciałabym rozsyłać zaproszenia i nie wiem co pisać.

Poproszę numer konta - chciałabym przesłać Aronkowi parę złotych na karmę.

Posted

dziewczyny nie ma sensu przenosic Arona do hotelu i placic za kojec ktory u mnie jest bezplatnie - poza tym szkoda psu robic wode z mozgu...
jakos sie przeorganizowalismy - buda ocieplona - zdjecia poszly do Joli z prosb ao wklejenie bo ja nie umiem ;)

nasiedzialam sie wczoraj w budzie pol dnia wbijajac gwozdziami z nakretkami papowymi :) od srodka styropian i spieszac sie zeby do wieczora mial jak w uchu :) i co moje oczy zobaczyly wieczorem - Aron poprostu uwalil sie w nieocieplonej jeszcze budzie przeniesionej na werande blisko drzwi .... pewno dlatego zeby byc blizej.....Aronek gdzie Twoj osobisty ludz psiaku!!!!! Aron naprawde zasluguje na dobre zycie i czlowieka osobistego i cieply dom ...

Posted

Iwonko Ty jestes naprawde Aniolem ...otaczasz opieka wszystklie bidy ,jakie napotkasz na swej drodze .Dajesz im swoja milosc ,poswiecenie ,serce .Nigdy nie zapomne ,jak walczylas o Gabunie ...Ja tez jestem tego zdania ,ze takim odobom jak Ty warto pomoc .I ja poprosze o nr.konta to tez wysle pare groszy .Za niedlugo tayga zrobi bazarek ,z ktorego dochod miedzy innymi przeznaczy na Aronka ...

Posted

Zagladam do oneczka Aronka i tak po cichu marze ,by ten obserwator sie w nim zakochal ....bo pies naprawde sliczny i tak bardzo potrzebuje swojego kochajacego czlowieka .

Posted

[quote name='czarna anda']dziewczyny nie ma sensu przenosic Arona do hotelu i placic za kojec ktory u mnie jest bezplatnie - poza tym szkoda psu robic wode z mozgu...
jakos sie przeorganizowalismy - buda ocieplona - zdjecia poszly do Joli z prosb ao wklejenie bo ja nie umiem ;)

nasiedzialam sie wczoraj w budzie pol dnia wbijajac gwozdziami z nakretkami papowymi :) od srodka styropian i spieszac sie zeby do wieczora mial jak w uchu :) i co moje oczy zobaczyly wieczorem - Aron poprostu uwalil sie w nieocieplonej jeszcze budzie przeniesionej na werande blisko drzwi .... pewno dlatego zeby byc blizej.....Aronek gdzie Twoj osobisty ludz psiaku!!!!! Aron naprawde zasluguje na dobre zycie i czlowieka osobistego i cieply dom ...

budowa budy dla Aronka przez Czarną Andę :loveu:

buda dla Aronka :lol:

oczywiście pod czujnym okiem Aronka :loveu:

Posted

bylam w " robocie " w lublinie :) tak mysle zeby w ogloszeniach zamienic na tylko moj telefon oraz maila - - jola teraz zabiegana a jak sie ludzie raz nie dodzwonia to juz drugi raz nie zawsze probuja

[email protected] - to mail a telefon paros ma :)

a co do budy hmmm moze jak na bude spoko ale to zawsze buda.....

Posted

bela51 napisał(a):
Napiszcie cos o nim. Ile lat, jaki charakter, jak ze zdrowiem? Chce go oglaszac.

belcia Aron ma jakies 6-8 - trudno wyczuc - jest zrownowazonym spokojnym psem - dogaduje sie z 11 psami oprocz jednej suni ale wie i kuma ze nie moze jej tknac - inteligentny i szybko sie uczy
Czysciutki - jak zamykalam go w kojcu n anoc dopiero jak byl arano wypuszczany sikal - w kojcu zawsze bylo czystko
Karny zna komendy typu zostan , siad . kontaktowy i kochajacy ludzi