DONnka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 W górę Aronku :) Trzymamy kciuki za twój domek :):):) Będę pamiętać o Tobie, jakby mi się trafił kolejny namiar :) Czarna ando, jesteś kochana :loveu: Jak mi wpadnie jakiś grosz wspomogę Twoje stadko :) Quote
jola_li Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Jakie są teraz plany względem Arona? Czy będziemy się starać zebrać na hotelik, czy na utrzymanie Aronka u Czarnej Andy? Pytam, bo chciałabym rozsyłać zaproszenia i nie wiem co pisać. Poproszę numer konta - chciałabym przesłać Aronkowi parę złotych na karmę. Quote
czarna anda Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 dziewczyny nie ma sensu przenosic Arona do hotelu i placic za kojec ktory u mnie jest bezplatnie - poza tym szkoda psu robic wode z mozgu... jakos sie przeorganizowalismy - buda ocieplona - zdjecia poszly do Joli z prosb ao wklejenie bo ja nie umiem ;) nasiedzialam sie wczoraj w budzie pol dnia wbijajac gwozdziami z nakretkami papowymi :) od srodka styropian i spieszac sie zeby do wieczora mial jak w uchu :) i co moje oczy zobaczyly wieczorem - Aron poprostu uwalil sie w nieocieplonej jeszcze budzie przeniesionej na werande blisko drzwi .... pewno dlatego zeby byc blizej.....Aronek gdzie Twoj osobisty ludz psiaku!!!!! Aron naprawde zasluguje na dobre zycie i czlowieka osobistego i cieply dom ... Quote
jola_li Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Anda, głęboki ukłon za to, co robisz dla Arona! A co z karmą? Chciałabym się chociaż do tego dołożyć - poproszę o numer konta. Quote
unixena Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Iwonko Ty jestes naprawde Aniolem ...otaczasz opieka wszystklie bidy ,jakie napotkasz na swej drodze .Dajesz im swoja milosc ,poswiecenie ,serce .Nigdy nie zapomne ,jak walczylas o Gabunie ...Ja tez jestem tego zdania ,ze takim odobom jak Ty warto pomoc .I ja poprosze o nr.konta to tez wysle pare groszy .Za niedlugo tayga zrobi bazarek ,z ktorego dochod miedzy innymi przeznaczy na Aronka ... Quote
ANETTTA Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 zwykły mały bohater ..zajrzyj http://www.dogomania.pl/threads/216272-uratowa%C5%82-psa-przed-%C5%9Bmierci%C4%85-m%C5%82ody-harcerz-zr%C3%B3bmy-mu-niepsodziank%C4%99?p=17828987#post17828987 Quote
bela51 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Dziewczyny , napiszcie pare słow na jego temat, mam oplacony ( przez arim) pakiet ogłoszen, z ktorego nie skorzystała Szila. Bedą dla chłopaka. Quote
bela51 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Przejrzałam watek i widze, ze Aron ma ogloszenia. Ale przydałoby sie pare dobrych zdjęć i jakies informacje na jego temat. Ile on ma lat ? ( szacunkowo ) Quote
maja602 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Tak, tak. Ja też proszę o lepsze zdjęcia, bo na tym to taki gapcio, a on gapciem nie jest. Quote
maja602 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 No to tak na dobranoc powiem, ze ktoś na allegro obserwuje Aronka. Quote
unixena Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Zagladam do oneczka Aronka i tak po cichu marze ,by ten obserwator sie w nim zakochal ....bo pies naprawde sliczny i tak bardzo potrzebuje swojego kochajacego czlowieka . Quote
jola_li Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Tak bym chciała, żeby Aronkowi się poszczęsciło... W listopadzie znowu dorzucę coś dla niego. Quote
DONnka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Trzymam mocno kciuki za tajemniczego obserwatora z allegro :) Quote
paros Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 [quote name='czarna anda']dziewczyny nie ma sensu przenosic Arona do hotelu i placic za kojec ktory u mnie jest bezplatnie - poza tym szkoda psu robic wode z mozgu... jakos sie przeorganizowalismy - buda ocieplona - zdjecia poszly do Joli z prosb ao wklejenie bo ja nie umiem ;) nasiedzialam sie wczoraj w budzie pol dnia wbijajac gwozdziami z nakretkami papowymi :) od srodka styropian i spieszac sie zeby do wieczora mial jak w uchu :) i co moje oczy zobaczyly wieczorem - Aron poprostu uwalil sie w nieocieplonej jeszcze budzie przeniesionej na werande blisko drzwi .... pewno dlatego zeby byc blizej.....Aronek gdzie Twoj osobisty ludz psiaku!!!!! Aron naprawde zasluguje na dobre zycie i czlowieka osobistego i cieply dom ... budowa budy dla Aronka przez Czarną Andę :loveu: buda dla Aronka :lol: oczywiście pod czujnym okiem Aronka :loveu: Quote
malagos Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 jola_li napisał(a):Anda, jestem pod wrażeniem!!! ja też, cholerka! Ale jaki Aron jest ładny.......... Quote
DONnka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Był jakiś odzew z ogłoszeń ??? Pokazuj się Aronku :) Quote
ANETTTA Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 A MOZE TU ZAJRZYJCIE PO OGŁOSZENIA http://www.dogomania.pl/threads/216502-Oferuj%C4%99-po-20-og%C5%82-dla-ka%C5%BCdego-psiaka-z-dogo/page4 Quote
czarna anda Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 bylam w " robocie " w lublinie :) tak mysle zeby w ogloszeniach zamienic na tylko moj telefon oraz maila - - jola teraz zabiegana a jak sie ludzie raz nie dodzwonia to juz drugi raz nie zawsze probuja [email protected] - to mail a telefon paros ma :) a co do budy hmmm moze jak na bude spoko ale to zawsze buda..... Quote
bela51 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Napiszcie cos o nim. Ile lat, jaki charakter, jak ze zdrowiem? Chce go oglaszac. Quote
czarna anda Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 bela51 napisał(a):Napiszcie cos o nim. Ile lat, jaki charakter, jak ze zdrowiem? Chce go oglaszac. belcia Aron ma jakies 6-8 - trudno wyczuc - jest zrownowazonym spokojnym psem - dogaduje sie z 11 psami oprocz jednej suni ale wie i kuma ze nie moze jej tknac - inteligentny i szybko sie uczy Czysciutki - jak zamykalam go w kojcu n anoc dopiero jak byl arano wypuszczany sikal - w kojcu zawsze bylo czystko Karny zna komendy typu zostan , siad . kontaktowy i kochajacy ludzi Quote
Recommended Posts