Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak jak obiecałam pomogę finansowo po 27 września, czyli już w środę. Mogę także zrobić dla Arona allegro i ogłoszenia na tych stronach, na których mam konta. Poprosze zatem nr konta i o więcej zdjęć do ogłoszeń.

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lobaria napisał(a):
porzucono ślicznego owczarka razem z jego materacykiem, pięknym kocykiem i torbą z resztką karmy.
Jacy porządni ludzie:angryy::angryy::angryy: - w swoim mniemaniu sumienie mają pewnie czyste. Tak - bo nie używane.
Piękny psiak - na pewno szybko znajdzie prawdziwy dom, czego życzę Mu z całego serca.

brak mi słow !!!!

Posted

witajcie

niestety po 1 w nocy dogo nie dzialalo

Aron ma wyniki krwi - leukocytoza 23 tysiace mocznik z kreatyniona podwyzszone - 2,2 mocznik 150 plukany prawdopodobnie przeziebiony pecherz mogl wplynac na stan

Z psami sie dogadal - nie mial wyjscia

Mam teraz sajgon z dwoma kotami w koszmarnym stanie - jeden znaleziony drugi zabrany
Jade w tej chwili do Arka Olkowskiego wykluczyc zatknanie swiatla jelit - jesli si epotwierdzi kot jest otwierany
To kotka po starsznych przejsciach stane na lbie zeby chcialo jej sie zyc bo po smierci wlascicielki odmowila checi do czegokolwiek = na dodak jest podejrzenie zatkania - nei je nie pije nei sra wyniki krwi kiepskie
Drugi kot z zoltaczk ai watroba walnieta na maksa 2000 aspat a alatem podnosi sie - ona nie chce walczyc wiec chce zrobic to za nia - trafila tu nie ma wyjscia - u mnie sie tak latwo nie umiera
Bardzo prosze jesli ktos chce wplacic na Aron aalbo wyslac mi pw podam konto albo wplacic na konto znajdki z dopiskiem iwona - jolka mi przekaza :)
dzieki - tym razem mam dol jak czarna dziura w kosmosie a zwierzat zamiast ubywac przybywa niestety

Posted

bajk21. napisał(a):
Bardzo potrzebna pomoc dla czarnej andy, ona tak jak i ja nie zostawia psów w potrzebie i to dzięki niej moje szczeniaki żyją, bo gdy już stracilam glowę szukając surowicy na parwo, podpowiedziała o ozdrowieńcu i kto go ma. Ta dziewczyna jest jak dobry weterynarz, jak macie jakiś problem zdrowotny ze zwierzakiem, a lekarz nie daje rady, zgłoście się do niej. Niestety choć sama jest w wielkiej biedzie, zawsze podzieli się z innym potrzebującym. Iwonko dziękuję ci za wszystko co zrobiłaś dla moich zwierzaków. Gdybym miała kasę, była byś pierwszą osobą, której bym pomogła, ale niestety jedziemy na jednym wózku. Proszę o pomoc dla jej zwierząt.

Jola dzieki za cieple slowa - naprawde bardzo mi milo ze tak sadzisz ... a takie cieple slowa sa mi teraz potrzebne - dziekuje

Posted

Czarna anda zajęta, co jest zrozumiałe. Chciałabym jednak poprosić o numer konta, na któy mogę wpłacić pieniądze, żeby wywiązać się z obietnicy wpłaty 100 zł. Jeśłi coś się zmieniło i nie zbieracie na psiaka, poproszę o informację.