maja602 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Tak jak obiecałam pomogę finansowo po 27 września, czyli już w środę. Mogę także zrobić dla Arona allegro i ogłoszenia na tych stronach, na których mam konta. Poprosze zatem nr konta i o więcej zdjęć do ogłoszeń. Quote
EVA2406 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Dziękuję za chęć pomocy. Nie mogę złapać dzisiaj andy, bo cały czas zajęta z psami. Jak tylko będzie miała chwilę wolną podamy konto. Quote
ANETTTA Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Lobaria napisał(a):porzucono ślicznego owczarka razem z jego materacykiem, pięknym kocykiem i torbą z resztką karmy. Jacy porządni ludzie:angryy::angryy::angryy: - w swoim mniemaniu sumienie mają pewnie czyste. Tak - bo nie używane. Piękny psiak - na pewno szybko znajdzie prawdziwy dom, czego życzę Mu z całego serca. brak mi słow !!!! Quote
bajk21. Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Czarna Anda napisze coś po pierwszej w nocy, jak poda kroplówki kotom. Ma bardzo chore koty. Quote
jola_li Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Znałam onka-Arona.... Był prawie mój... Bardzo żałuję, że nie mogę wesprzeć finansowo :-(, ale będę tu z nim. Może jeszcze kiedyś się przydam. Quote
Vasco Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 tak, jak obiecałam, mam dla psiaka pakiet ogłoszeń wykupiony na tym bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/214448-45-ogłoszeń-za-10-zł-szybkie-wykonanie-solidna-firma-)))-na-Sosnowiec-do-30.09 Czy mogę wysłać dane z 1 postu? Quote
czarna anda Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 witajcie niestety po 1 w nocy dogo nie dzialalo Aron ma wyniki krwi - leukocytoza 23 tysiace mocznik z kreatyniona podwyzszone - 2,2 mocznik 150 plukany prawdopodobnie przeziebiony pecherz mogl wplynac na stan Z psami sie dogadal - nie mial wyjscia Mam teraz sajgon z dwoma kotami w koszmarnym stanie - jeden znaleziony drugi zabrany Jade w tej chwili do Arka Olkowskiego wykluczyc zatknanie swiatla jelit - jesli si epotwierdzi kot jest otwierany To kotka po starsznych przejsciach stane na lbie zeby chcialo jej sie zyc bo po smierci wlascicielki odmowila checi do czegokolwiek = na dodak jest podejrzenie zatkania - nei je nie pije nei sra wyniki krwi kiepskie Drugi kot z zoltaczk ai watroba walnieta na maksa 2000 aspat a alatem podnosi sie - ona nie chce walczyc wiec chce zrobic to za nia - trafila tu nie ma wyjscia - u mnie sie tak latwo nie umiera Bardzo prosze jesli ktos chce wplacic na Aron aalbo wyslac mi pw podam konto albo wplacic na konto znajdki z dopiskiem iwona - jolka mi przekaza :) dzieki - tym razem mam dol jak czarna dziura w kosmosie a zwierzat zamiast ubywac przybywa niestety Quote
czarna anda Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Vasco napisał(a):tak, jak obiecałam, mam dla psiaka pakiet ogłoszeń wykupiony na tym bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/214448-45-ogłoszeń-za-10-zł-szybkie-wykonanie-solidna-firma-)))-na-Sosnowiec-do-30.09 Czy mogę wysłać dane z 1 postu? do adopcji numer tela moj - 510 467 810 Quote
czarna anda Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 bajk21. napisał(a):Bardzo potrzebna pomoc dla czarnej andy, ona tak jak i ja nie zostawia psów w potrzebie i to dzięki niej moje szczeniaki żyją, bo gdy już stracilam glowę szukając surowicy na parwo, podpowiedziała o ozdrowieńcu i kto go ma. Ta dziewczyna jest jak dobry weterynarz, jak macie jakiś problem zdrowotny ze zwierzakiem, a lekarz nie daje rady, zgłoście się do niej. Niestety choć sama jest w wielkiej biedzie, zawsze podzieli się z innym potrzebującym. Iwonko dziękuję ci za wszystko co zrobiłaś dla moich zwierzaków. Gdybym miała kasę, była byś pierwszą osobą, której bym pomogła, ale niestety jedziemy na jednym wózku. Proszę o pomoc dla jej zwierząt. Jola dzieki za cieple slowa - naprawde bardzo mi milo ze tak sadzisz ... a takie cieple slowa sa mi teraz potrzebne - dziekuje Quote
Beta&Czata Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 http://zaginionepsy.waw.pl/viewtopic.php?t=8955 Czy to ten sam pies ? Osoba, która założyła wątek na zaginionepsy pisze, że ma jakiś pomysł na dom dla niego... Quote
wykrywka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Na bank to ten sam pies. Czy kontaktował się już ktoś z osobą mającą pomysł na dom? Quote
maja602 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Beta&Czata napisał(a):http://zaginionepsy.waw.pl/viewtopic.php?t=8955 Czy to ten sam pies ? Osoba, która założyła wątek na zaginionepsy pisze, że ma jakiś pomysł na dom dla niego... Wydaje mi się, że to chodzi o Arona. Czy ktoś napisał do autorki wątku? Quote
EVA2406 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Tak, ja napisałam na wątku przez nią założonym. Quote
paros Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 EVA2406 napisał(a):Tak, ja napisałam na wątku przez nią założonym. i ja napisałam (przed Tobą :eviltong:) Quote
maja602 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ja też napisałam. HA! Nie wiem kto był pierwszy? Quote
paros Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 maja602 napisał(a):Ja też napisałam. HA! Nie wiem kto był pierwszy? chyba wszystkie trzy pisałyśmy równocześnie :evil_lol: Quote
maja602 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Mam nadzieję, że wszystko dobrze się zakończy. Oby Aron trafił do dobrego domku. Trzymam kciuki. Quote
EVA2406 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 I oby wyniki mu się poprawiły :thumbs: Quote
paros Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 EVA2406 napisał(a):I oby wyniki mu się poprawiły :thumbs: i ja trzymam kciuki za zdrówko Arona :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
EVA2406 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Ta dziewczyna, która założyła wątek na Znalezionych, nie odzywa się. Quote
Vasco Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Ogłoszenia z bazarku będą do końca tygodnia. Mam jednak nadzieję, że nie będą już potrzebne i ta osoba odezwie się z konkretną propozycją. Quote
maja602 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Ja do niej pisałam na PW. Jeżeli się nie odezwie to jutro zrobię obiecane allegro. Quote
Ewa Marta Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Czarna anda zajęta, co jest zrozumiałe. Chciałabym jednak poprosić o numer konta, na któy mogę wpłacić pieniądze, żeby wywiązać się z obietnicy wpłaty 100 zł. Jeśłi coś się zmieniło i nie zbieracie na psiaka, poproszę o informację. Quote
Recommended Posts