Majaa Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Vella napisał(a): A nabrudzić w łóżku? :crazyeye: Dobrze zrozumiałam? To się jej nigdy nie zdarzyło! Tornado Nitencja - ma się super! Naprawdę ! Bądźcie spokojne! A z brudzeniem w łózku to chyba to jest tak, ze brudzi , bo jej spać tam nie pozwalają Państwo :evil_lol: Znaczy się - BUNT ! :evil_lol: Na nowe foty czekamy ! Nie wyrabiam Vella, żeby wszystkie powstawiać, a poza tym nie mogłam Ci odebrac tej przyjemności ! ;) Quote
Vella Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Zdjęcia są fantastyczne :multi: Z przyjemnością je wrzucę na forum, ale nie mogłam sie oprzeć by już teraz nie pokazać jednej fotki, która jest naprawdę rewelacyjna. Szalenie mi się podoba: Komentarza nie trzeba, coś wspaniałego, po prostu coś wspaniałego :loveu: Quote
KamaG Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Można już chyba powiedzieć, że Nitka ma jednak dużo szczęścia w życiu- najpierw wspaniały Dom Tymczasowy z doskonałą opieką za co bardzo wielkie podziękowania należą się Pani-Mamo Velli, i oczywiście Velli, to dzięki Wam Nitka żyje i wyrasta na ślicznego psiaka!!! Teraz Nitka znalazła wspaniałą Rodzinę, której też dziękujemy za cierpliwość i serce jakie oddali naszej kiedyś "małej ratlerkowatej porzuconej suni"! A było tak: Quote
wobie Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 :klacz: :laola: HURA KOLEJNA FAJNA SŁODKA NIUNIA MA DOMEK ZYCZYMY CI WSZYSTKIEGO NAJ NAJ W NOWYM DOMKU!!! Quote
jotpeg Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Mamo Velli :modla: :modla: :modla: dziekuje!! jestes:angel: , odchuchalas taaakiego psiura-huligana :painting: z zabiedzonego szczeniaczka :sweetCyb: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: :klacz: :klacz: :klacz: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::sweetCyb::sweetCyb: Vella - dziekuje!!! :happy1: :klacz: :klacz: :Rose::Rose::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Majaa Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 jotpeg napisał(a):Mamo Velli :modla: :modla: :modla: dziekuje!! jestes:angel: , odchuchalas taaakiego psiura-huligana :painting: z zabiedzonego szczeniaczka :sweetCyb: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: :klacz: :klacz: :klacz: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::sweetCyb::sweetCyb: Vella - dziekuje!!! :happy1: :klacz: :klacz: :Rose::Rose::sweetCyb::sweetCyb: Jotpeg dokładnie oddałaś to co mi się w głowie tliło! :loveu: Więc się przyłączam raz jeszcze ! A dzisiaj jakiś wysyp telefonów o Nitkę był całe 3,, w tym jeden niepowazny! Wszystkie z Lublina! Więc jeśli ktoś ma w Lublinie równie uroczą istotę jaką jest Niteczka do adopcji to prosze o info na maila [email protected] Quote
halbina Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 To moze nie Niteczka, ale bardzo biedny Platonowaty :placz: :placz: :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51237&page=4 Quote
Majaa Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 halbina napisał(a): To moze nie Niteczka, ale bardzo biedny Platonowaty :placz: :placz: :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51237&page=4 Chodzi o to żeby psy były z Lublina ! :-( Quote
kaja888 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 jeśli są chętni na Pieski w Lublinie to może powalczą o "Poranioną, przerażoną na śmierć 5cio kg drobinkę"? Szkoda tej Piesi ona jest taka śliczna Quote
Vella Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Gdzieś tu były okruszki... ...no przecież sobie nie poszły ha! mam, wiedziałam, ze będą (proszę mi nie patrzeć w zęby jak jem) Quote
Vella Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 może coś jeszcze ci upadnie? no nie żałuj mi, dawaj co? nic nie ma? nie wierzę, na pewno coś dla mnie masz Quote
saga_86 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Nitka jak zwykle piękna:p Majaa masz może jakieś kontakty do ludzi z Lublina na Nitkę?Widziałam wątek,że ktoś znalazł sukę szczenną z dużymi beżowymi szczeniakami pod Lublinem Czy mamusia Velli wybrała już psiaka dla siebie? Quote
Vella Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 saga_86 napisał(a): Czy mamusia Velli wybrała już psiaka dla siebie? Tak, właśnie jedzie do mnie dogomaniacki piesek ze Szczecina :multi: zaraz wybywam z pracy by go odebrać. Kolorystycznie chyba podobny do Nitki ;) ---- Do mnie już nikt zainteresowany Nitką czy podobnym pieskiem się nie odezwał. Ci co pisali wcześniej też już się nie odezwali... Quote
Vella Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Spike jest jednak ciemniejszy, Nitka była płowa, a on jest brązowy. Ale podobieństwo jakieś jest ;). Gdybyż jeszcze miał te USZY... :loveu: Quote
saga_86 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ale cudo:loveu: Taka sarenka mała, Vella daj link do jego wątku. Jak się sprawuje? Quote
Majaa Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 saga_86 napisał(a):Nitka jak zwykle piękna:p Majaa masz może jakieś kontakty do ludzi z Lublina na Nitkę?Widziałam wątek,że ktoś znalazł sukę szczenną z dużymi beżowymi szczeniakami pod Lublinem Nr gg ludzi w Lublinie 9960978 Quote
Majaa Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Wiem od Kamkam, że czekacie na wieści od Nitki ! No więc mówicie i macie ! Kamkam dzisiaj była u Niej w domku i na spacerku z sunią ! Ja napiszę tylko (dopóki Kamkam nie ma dostępu do netu), że wszystko u Nitki w porządku ! Choć podobno ADHD ;) jej nie opuściło ! Dokładną relację zda napewno Kamkam w najbliższym czasie! No i zdjątka się pojawią ! Quote
Vella Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 ooo, kochana Kamkam :loveu: Bardzo się cieszymy, że u Nitki wszystko dobrze :) Trzymam kciuki za ...internet Kamili ;) bo czekamy tu na wieści :) Dzięki :calus: Quote
KamaG Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Vella wysłałam fotki do Ciebie na maila, wstaw proszę i te parę słów może też bo ja tylko z doskoku mam neta. plizzz... Na krótko - Nitka z pięknego szczeniaka wyrosła na przepiękną pannę, i rozbrykana niesamowicie... Quote
KamaG Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 czy ktoś widzi dwa moje dzisiejsze posty? bo ja nie! w jednym była fotka... Vella wysłałam Ci na skrzynkę fotki, możesz wstawić? moje wsiąkają gdzieś w nicość! Quote
Asior Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 ja widze jedna fotkę :) boska ta Niteczka nam wyrosła :) Quote
Recommended Posts