Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vella napisał(a):
A nabrudzić w łóżku? :crazyeye: Dobrze zrozumiałam? To się jej nigdy nie zdarzyło!

Tornado Nitencja - ma się super! Naprawdę ! Bądźcie spokojne!

A z brudzeniem w łózku to chyba to jest tak, ze brudzi , bo jej spać tam nie pozwalają Państwo :evil_lol: Znaczy się - BUNT ! :evil_lol:
Na nowe foty czekamy ! Nie wyrabiam Vella, żeby wszystkie powstawiać, a poza tym nie mogłam Ci odebrac tej przyjemności ! ;)

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia są fantastyczne :multi:

Z przyjemnością je wrzucę na forum, ale nie mogłam sie oprzeć by już teraz nie pokazać jednej fotki, która jest naprawdę rewelacyjna. Szalenie mi się podoba:

Komentarza nie trzeba, coś wspaniałego, po prostu coś wspaniałego :loveu:

Posted

Można już chyba powiedzieć, że Nitka ma jednak dużo szczęścia w życiu- najpierw wspaniały Dom Tymczasowy z doskonałą opieką za co bardzo wielkie podziękowania należą się Pani-Mamo Velli, i oczywiście Velli, to dzięki Wam Nitka żyje i wyrasta na ślicznego psiaka!!! Teraz Nitka znalazła wspaniałą Rodzinę, której też dziękujemy za cierpliwość i serce jakie oddali naszej kiedyś "małej ratlerkowatej porzuconej suni"!
A było tak:

Posted

Mamo Velli :modla: :modla: :modla: dziekuje!! jestes:angel: , odchuchalas taaakiego psiura-huligana :painting: z zabiedzonego szczeniaczka :sweetCyb: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: :klacz: :klacz: :klacz: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::sweetCyb::sweetCyb:
Vella - dziekuje!!! :happy1: :klacz: :klacz: :Rose::Rose::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

jotpeg napisał(a):
Mamo Velli :modla: :modla: :modla: dziekuje!! jestes:angel: , odchuchalas taaakiego psiura-huligana :painting: z zabiedzonego szczeniaczka :sweetCyb: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: :klacz: :klacz: :klacz: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::sweetCyb::sweetCyb:
Vella - dziekuje!!! :happy1: :klacz: :klacz: :Rose::Rose::sweetCyb::sweetCyb:

Jotpeg dokładnie oddałaś to co mi się w głowie tliło! :loveu: Więc się przyłączam raz jeszcze !

A dzisiaj jakiś wysyp telefonów o Nitkę był całe 3,, w tym jeden niepowazny! Wszystkie z Lublina! Więc jeśli ktoś ma w Lublinie równie uroczą istotę jaką jest Niteczka do adopcji to prosze o info na maila [email protected]

Posted

jeśli są chętni na Pieski w Lublinie to może powalczą o "Poranioną, przerażoną na śmierć 5cio kg drobinkę"? Szkoda tej Piesi ona jest taka śliczna

Posted

Nitka jak zwykle piękna:p

Majaa masz może jakieś kontakty do ludzi z Lublina na Nitkę?Widziałam wątek,że ktoś znalazł sukę szczenną z dużymi beżowymi szczeniakami pod Lublinem

Czy mamusia Velli wybrała już psiaka dla siebie?

Posted

saga_86 napisał(a):

Czy mamusia Velli wybrała już psiaka dla siebie?

Tak, właśnie jedzie do mnie dogomaniacki piesek ze Szczecina :multi:
zaraz wybywam z pracy by go odebrać.

Kolorystycznie chyba podobny do Nitki ;)

----
Do mnie już nikt zainteresowany Nitką czy podobnym pieskiem się nie odezwał. Ci co pisali wcześniej też już się nie odezwali...

Posted

Spike jest jednak ciemniejszy, Nitka była płowa, a on jest brązowy.
Ale podobieństwo jakieś jest ;). Gdybyż jeszcze miał te USZY... :loveu:

Posted

saga_86 napisał(a):
Nitka jak zwykle piękna:p

Majaa masz może jakieś kontakty do ludzi z Lublina na Nitkę?Widziałam wątek,że ktoś znalazł sukę szczenną z dużymi beżowymi szczeniakami pod Lublinem

Nr gg ludzi w Lublinie 9960978

• 1 month later...
Posted

Wiem od Kamkam, że czekacie na wieści od Nitki !
No więc mówicie i macie ! Kamkam dzisiaj była u Niej w domku i na spacerku z sunią !
Ja napiszę tylko (dopóki Kamkam nie ma dostępu do netu), że wszystko u Nitki w porządku ! Choć podobno ADHD ;) jej nie opuściło ! Dokładną relację zda napewno Kamkam w najbliższym czasie! No i zdjątka się pojawią !

Posted

ooo, kochana Kamkam :loveu:

Bardzo się cieszymy, że u Nitki wszystko dobrze :)
Trzymam kciuki za ...internet Kamili ;) bo czekamy tu na wieści :)

Dzięki :calus:

Posted

Vella wysłałam fotki do Ciebie na maila, wstaw proszę i te parę słów może też bo ja tylko z doskoku mam neta. plizzz... Na krótko - Nitka z pięknego szczeniaka wyrosła na przepiękną pannę, i rozbrykana niesamowicie...

Posted

czy ktoś widzi dwa moje dzisiejsze posty? bo ja nie! w jednym była fotka... Vella wysłałam Ci na skrzynkę fotki, możesz wstawić? moje wsiąkają gdzieś w nicość!