obraczus87 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Kto by pomyślał, że tak szybko się rozkręci chłopak :loveu: Piekny :loveu: Quote
mala_czarna Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 A co on ma taką dziurkę na tym placku, czy to tylko zdjęcie tak wyszło? Quote
malvaaa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 kurcze a wygladal na starszego psiaka a tu 3lata, swietnie mu sie ryjek cieszy :) poczul sie bezpiecznie... Quote
obraczus87 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Ten placek to zapewne od pchel jest. Quote
kamilka91 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='kamilka91']My rok temu oceniłyśmy go na 2-3 lata... [/QUOTE] [quote name='ronja']Bialasek vel Śnieżek był u weta. Waży 9kg, ma około 3 lata.[/QUOTE] Tak się cieszę, że jednak jest młodzieńcem ;) Super, że już się otwiera :) Quote
Astaroth Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 no prosze jaka zmiana po jednym dniu Quote
holmina Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 ale fajna psinka na filmiku....raczej chce uzupelnic stracony czas,,,i rozkrecony na maxa !SUPER! Quote
tripti Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 jaka radość!!! różnica widoczna od razu, czyli jednak to depresja była, a ja już myślałam, że on powoli odchodzi... Quote
mysza 1 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Fajnie, że ma ząbki :evil_lol: po telefonie od Ronji byłam lekko załamana ;) ale na szczęscie ząbki znalezione :evil_lol: Myślę, że tydzień-dwa i będzie chłopak jak nowy. W weekend kąpiel, pomoże mu na tą skórę. Co do imienia- Śnieżek fajne tylko przydługie ale tak jest wpisany w lecznicy. Ja bym chciała Wafla :eviltong:;) Quote
3 x Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='mysza 1']Fajnie, że ma ząbki :evil_lol: po telefonie od Ronji byłam lekko załamana ;) ale na szczęscie ząbki znalezione :evil_lol: Myślę, że tydzień-dwa i będzie chłopak jak nowy. W weekend kąpiel, pomoże mu na tą skórę. Co do imienia- Śnieżek fajne tylko przydługie ale tak jest wpisany w lecznicy. Ja bym chciała Wafla :eviltong:;)[/QUOTE] Filip Wafel ;) Quote
mala_czarna Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='mysza 1'] Ja bym chciała Wafla :eviltong:;)[/QUOTE] O matko kochana :evil_lol: Ja znam taką, co chciała Budynia :eviltong: Quote
mysza 1 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 [quote name='mala_czarna']O matko kochana :evil_lol: Ja znam taką, co chciała Budynia :eviltong:[/QUOTE] Budyń był i bardzo fajny dom znalazł ;) Wafel jest śmiesznie, słodko i w dodatku pasuje, bo on taki śmietankowy ;) p.s. poza tym znowu jestem na diecie i wszystko kojarzy mi się ze słodyczami:evil_lol: Quote
Ewa Marta Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Ale słodziak z niego! Metamorfoza błyskawiczna. Wystarczyło zabrać go stamtąd i okazać trochę czułości.... CUDO!!! Quote
Dadziu Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Sliczny psiaczek,mogę zaoferowac narazie 10 zł,poprosze o nr konta:) Quote
mysza 1 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 [quote name='Dadziu']Sliczny psiaczek,mogę zaoferowac narazie 10 zł,poprosze o nr konta:)[/QUOTE] Dziękuję serdecznie :loveu: Już wysyłam. Quote
malawaszka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 ale słodziutki Wafel :loveu: on taki troszkę sznupkowato terierkowaty? Quote
mysza 1 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 [quote name='malawaszka']ale słodziutki Wafel :loveu: on taki troszkę sznupkowato terierkowaty?[/QUOTE] Troszkę ;) odkąd mam w domu takiego trochę w typie jakoś przyciągają moją uwagę ;) Quote
malawaszka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='mysza 1']Troszkę ;) odkąd mam w domu takiego trochę w typie jakoś przyciągają moją uwagę ;)[/QUOTE] ale ogonek widzę ma odrąbany prawda? więc kto wie czy nie był sprzedany/kupiony jako sznaucerek biały i nie wyrósł całkiem rasowo więc won... ech... piękny jest! dam go na stronę jako mixa sznaucerka co? Quote
Dada M Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 A do jakiego "właściciela" był przyporządkowany chip ? Do schroniska czy do gminy, w której pies został znaleziony ? Quote
mysza 1 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 [quote name='malawaszka']ale ogonek widzę ma odrąbany prawda? więc kto wie czy nie był sprzedany/kupiony jako sznaucerek biały i nie wyrósł całkiem rasowo więc won... ech... piękny jest! dam go na stronę jako mixa sznaucerka co?[/QUOTE] Pewnie, wielkie dzięki. Dziwna sprawa z tym ogonkiem, mamy też do adopcji sunię podobną do niego, Mimi, też ma taki dziwny ogonek a wg wetów z takim się urodziła, nie był cięty. [quote name='Dada M']A do jakiego "właściciela" był przyporządkowany chip ? Do schroniska czy do gminy, w której pies został znaleziony ?[/QUOTE] Nie wiem, sprawdzimy z lecznicą i napiszemy. [quote name='hop!']Wafel - brzmi ładnie i słodko. ;)[/QUOTE] Prawda? :eviltong: Quote
Dada M Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Wszystkie Wafle to fajne chłopaki ;) - tu są zdjęcia naszego Wafla, schroniskowego weterana: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/212769-Słodki-WAFEL-długowłosy-piękniś-od-ponad-10-LAT-w-schronisku[/URL]-!!!! Quote
mysza 1 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 [quote name='Dada M']Wszystkie Wafle to fajne chłopaki ;) - tu są zdjęcia naszego Wafla, schroniskowego weterana: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/212769-S%C5%82odki-WAFEL-d%C5%82ugow%C5%82osy-pi%C4%99kni%C5%9B-od-ponad-10-LAT-w-schronisku"]http://www.dogomania.pl/threads/212769-Słodki-WAFEL-długowłosy-piękniś-od-ponad-10-LAT-w-schronisku[/URL]-!!!![/QUOTE] Coś mu to imię szczęścia nie przyniosło :( Biedak... Może jednak Śnieżek:razz: Quote
malawaszka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 mnie się bardziej Wafel podoba :oops: Quote
Recommended Posts