Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kamilka91']My rok temu oceniłyśmy go na 2-3 lata... [/QUOTE]
[quote name='ronja']Bialasek vel Śnieżek był u weta. Waży 9kg, ma około 3 lata.[/QUOTE]
Tak się cieszę, że jednak jest młodzieńcem ;)

Super, że już się otwiera :)

Posted

Fajnie, że ma ząbki :evil_lol: po telefonie od Ronji byłam lekko załamana ;) ale na szczęscie ząbki znalezione :evil_lol:

Myślę, że tydzień-dwa i będzie chłopak jak nowy. W weekend kąpiel, pomoże mu na tą skórę.

Co do imienia- Śnieżek fajne tylko przydługie ale tak jest wpisany w lecznicy.
Ja bym chciała Wafla :eviltong:;)

Posted

[quote name='mysza 1']Fajnie, że ma ząbki :evil_lol: po telefonie od Ronji byłam lekko załamana ;) ale na szczęscie ząbki znalezione :evil_lol:

Myślę, że tydzień-dwa i będzie chłopak jak nowy. W weekend kąpiel, pomoże mu na tą skórę.

Co do imienia- Śnieżek fajne tylko przydługie ale tak jest wpisany w lecznicy.
Ja bym chciała Wafla :eviltong:;)[/QUOTE]

Filip Wafel ;)

Posted

[quote name='mala_czarna']O matko kochana :evil_lol:
Ja znam taką, co chciała Budynia :eviltong:[/QUOTE]
Budyń był i bardzo fajny dom znalazł ;)
Wafel jest śmiesznie, słodko i w dodatku pasuje, bo on taki śmietankowy ;)

p.s. poza tym znowu jestem na diecie i wszystko kojarzy mi się ze słodyczami:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ale słodziutki Wafel :loveu: on taki troszkę sznupkowato terierkowaty?[/QUOTE]
Troszkę ;) odkąd mam w domu takiego trochę w typie jakoś przyciągają moją uwagę ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Troszkę ;) odkąd mam w domu takiego trochę w typie jakoś przyciągają moją uwagę ;)[/QUOTE]

ale ogonek widzę ma odrąbany prawda? więc kto wie czy nie był sprzedany/kupiony jako sznaucerek biały i nie wyrósł całkiem rasowo więc won... ech... piękny jest! dam go na stronę jako mixa sznaucerka co?

Posted

[quote name='malawaszka']ale ogonek widzę ma odrąbany prawda? więc kto wie czy nie był sprzedany/kupiony jako sznaucerek biały i nie wyrósł całkiem rasowo więc won... ech... piękny jest! dam go na stronę jako mixa sznaucerka co?[/QUOTE]
Pewnie, wielkie dzięki. Dziwna sprawa z tym ogonkiem, mamy też do adopcji sunię podobną do niego, Mimi, też ma taki dziwny ogonek a wg wetów z takim się urodziła, nie był cięty.
[quote name='Dada M']A do jakiego "właściciela" był przyporządkowany chip ?
Do schroniska czy do gminy, w której pies został znaleziony ?[/QUOTE]
Nie wiem, sprawdzimy z lecznicą i napiszemy.
[quote name='hop!']Wafel - brzmi ładnie i słodko. ;)[/QUOTE]
Prawda? :eviltong:

Posted

Wszystkie Wafle to fajne chłopaki ;) - tu są zdjęcia naszego Wafla, schroniskowego weterana:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/212769-Słodki-WAFEL-długowłosy-piękniś-od-ponad-10-LAT-w-schronisku[/URL]-!!!!

Posted

[quote name='Dada M']Wszystkie Wafle to fajne chłopaki ;) - tu są zdjęcia naszego Wafla, schroniskowego weterana:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/212769-S%C5%82odki-WAFEL-d%C5%82ugow%C5%82osy-pi%C4%99kni%C5%9B-od-ponad-10-LAT-w-schronisku"]http://www.dogomania.pl/threads/212769-Słodki-WAFEL-długowłosy-piękniś-od-ponad-10-LAT-w-schronisku[/URL]-!!!![/QUOTE]

Coś mu to imię szczęścia nie przyniosło :( Biedak...

Może jednak Śnieżek:razz: