Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zorlis:

czy ona czasem przestaje się uśmiechać? :P )

Cześć Zorlis :-) No, czasem przestaje ;-) :

Tośka:
Dzieciaki daly czadu ze szmata :evil_lol:

Jeszcze jedna "szmatowa" fotka :-)

Paskuda_Bandzior:
No, no i tak publicznie :eviltong:

No, oni tak zawsze :evil_lol:

Posted

APSA - tak, chart polski, biega taki nad Wartą razem z uroczą, chociaż wobec niektórych niezbyt miłą dalmatynką. A nogi to ona stawia normalnie, na przemian, nie wiem czemu na tym zdjęciu ma tak śmiesznie.

bigos - wyżełek jakiś szalony i młody jeszcze bardzo, jak widać na zdjęciu trochę nieśmiały był jak go dwa nasze wieeeelkie psy obskoczyły - ale chwilę później biegał z Wikunią wariacko po całej łące (Ozzy był mniej zainteresowany ganianiem takiego szczyla ;))

Posted

[quote name='Paskuda_Bandzior']Na tym filmiku Twój kot reaguje tak samo jak mój ;-) Prawy sierpowy :lol:

No dokładnie :-) Na szczęście bez pazurów. Raz tylko się wkurzył naprawdę i spuścił Wikuni solidne lanie. Ten łaciaty kot to Woolf. Jest jeszcze Wera, ale z nią to w ogóle nie ma żartów - lepiej żeby piesek schodził jej z drogi:

Posted

:-) Myślę, że z tego kota ze świeczkami zrobię jakąś kartkę świąteczną... Chciałabym jeszcze zrobić przed świętami jakąś nastrojową kartkę z Wiką, ale ona jakoś na razie nie daje się "przyłapać" w świątecznych pozycjach...

Za to w takich jak poniżej owszem ;-)

Z całego kartonu zabawek najatrakcyjniejszy jest...

...sam karton! :-)

Którą ze ścianek najłatwiej oderwać?

Mmm, pyszności...

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Niszczycielka jedna:evil_lol:

Marta jedziesz jutro do Tulec?

Właśnie jeszcze nie wiem. Nie mam transportu, a nie wiem czy chce mi się taszczyć najpierw ponad pół godziny tramwajem do Ronda Rataje, a potem autobusem do Tulec, i z powrotem. Tzn. już tak parę razy robiłam, ale jakby ktoś jechał przynajmniej z RR, to byłoby mi łatwiej.

No i jeszcze zależy to od tego, ile uda mi się dziś zrobić rzeczy które mam na poniedziałek :-(

Posted

Hurra!!!:bigcool::bigcool::bigcool:
Wikunia ma galeria!:Cool!::Cool!::Cool!:
Witajcie! - jak miło was widzieć:loveu:

-> Hacker ma taką samą mine jak siedzi w wannie - a czeka go kąpiel :diabloti:

Baaardzo, baaardzo serdecznie pozdrwiamy!:Rose:

Posted

Anza&Hacker - no jak to, przecież Hacker to golden, powinien kochać wodę :evil_lol:

KaRa_TC - no, jakoś z niewiadomych przyczyn w kablach nie gustuje (a przecież tak pysznie wyglądają) - w ogóle raczej nie przychodzi jej do głowy zżeranie nieswoich rzeczy, chyba że są bardzo podobne do jej zabawek :-) Ma problem z odróżnieniem, czy to jej karton, czy mój, jak jakiś nowy się pojawi. Ale kabla do zabawy nigdy nie miała, może o to chodzi.

Taura - hej hej, witajcie! :-)

Posted

Dziś jest rocznica znalezienia Wiki. Dokładnie rok temu, w nocy z 20 na 21 grudnia sześć 5-tygodniowych maluchów wylądowało na klatce schodowej, a jednym z nich był potwór, który obecnie jest mi najbliższy na świecie :-)

Z tej okazji kilka zdjęć archiwalnych :-)

Jedno z pierwszych zdjęć - zrobione w Boże Narodzenie. Takie to było maleńkie!

I takie słudziutkie:

I szybko odkryło, do czego służą sznurówki :-)

A jak tylko odkryło, zaczęło z odkrycia korzystać gdzie tylko się dało :evil_lol:

I nawet wiedziało co to są calming signals, zanim ja się dowiedziałam!

cdn... :-)

Posted

[quote name='Marta i Wika']Dziś jest rocznica znalezienia Wiki. Dokładnie rok temu, w nocy z 20 na 21 grudnia sześć 5-tygodniowych maluchów wylądowało na klatce schodowej, a jednym z nich był potwór, który obecnie jest mi najbliższy na świecie :-)

Z tej okazji kilka zdjęć archiwalnych :-)

Jedno z pierwszych zdjęć - zrobione w Boże Narodzenie. Takie to było maleńkie!

I takie słudziutkie:

I szybko odkryło, do czego służą sznurówki :-)

A jak tylko odkryło, zaczęło z odkrycia korzystać gdzie tylko się dało :evil_lol:

I nawet wiedziało co to są calming signals, zanim ja się dowiedziałam!

cdn... :-)

Ale słodzinka:loveu::loveu::loveu:

Posted

Mój też wiedział wszystko o CS'ach zanim ja się nad nimi głębiej zastanowiłam:lol: ...a Wkiusia była słodziutka:loveu: - ale jak dotąd z tego co widziałam, uważam, że najładniejsza była już podrośnięta, ale jeszcze nie dorosła - tak w czasie obozu:p

Posted

No właśnie zupełnie była niepodobna, nikt by się nie spodziewał że tak osiwieje ze mną :evil_lol:

A teraz kilka fotek Wikuni już prawie 3-miesięcznej :-) Już siwiejącej :-) Te zdjęcia zrobiła pani Ela Orhon - Lerczak, która jest zawodowym fotografikiem i robi naprawdę przecudne portrety (i nie tylko, ale portrety naprawdę wyjątkowe) i zrobiła nam taką super sesję zdjęciową :-)

A to zdjęcie było w Głosie Wielkopolskim :-)