Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co mi wstawiacie jakieś gupie pyszczyda// macie opisac wszendzie, rze nie wolno drenczyć rzdnego stforzena, nawet czlłwieka i to jes warzne; zobaczcie sobie jak umierał nasz brat w rzyrardowie!! zobaczcie jak to coś co napewno nie jes czlowiekiem dręczyło naszego brata w brwinowie! zrupcie coś; macie rozum, macie władze, morzecie muwić, wienc kszyczcie za nas i w naszej obronie! dość cierpienie zwierzont! dośc naszej menki!! dobrzy ludzie pomuszcie nam - my nie hcemy cierpieć bicia, głodu, nie hcemy umierać z waszej renki; my hcemy rzyc i kohać sfojego czlowieka! czy wy nic nie rozumiecie? nam nie pomorzecie - dobrzy ludzie, co macie serce dla nas- bedziemy umierać bite, głodzone, drenczone i katowane przes takih samych jak wy. NIE POZWULCIE IM ZNENCAĆ SIE NAD NAMI!!
Rycho , co mu jusz brak sił
a jeszcze som tacy, co z naszej menki hcom jakieś piniondze mieć - ludzie!! nie macie wstydu??
bo buk jesli to widzi - nie pszebaczy wam nigdy !!

Posted

[quote name='emir']co mi wstawiacie jakieś gupie pyszczyda// macie opisac wszendzie, rze nie wolno drenczyć rzdnego stforzena, nawet czlłwieka i to jes warzne; zobaczcie sobie jak umierał nasz brat w rzyrardowie!! zobaczcie jak to coś co napewno nie jes czlowiekiem dręczyło naszego brata w brwinowie! zrupcie coś; macie rozum, macie władze, morzecie muwić, wienc kszyczcie za nas i w naszej obronie! dość cierpienie zwierzont! dośc naszej menki!! dobrzy ludzie pomuszcie nam - my nie hcemy cierpieć bicia, głodu, nie hcemy umierać z waszej renki; my hcemy rzyc i kohać sfojego czlowieka! czy wy nic nie rozumiecie? nam nie pomorzecie - dobrzy ludzie, co macie serce dla nas- bedziemy umierać bite, głodzone, drenczone i katowane przes takih samych jak wy. NIE POZWULCIE IM ZNENCAĆ SIE NAD NAMI!!
Rycho , co mu jusz brak sił
a jeszcze som tacy, co z naszej menki hcom jakieś piniondze mieć - ludzie!! nie macie wstydu??
bo buk jesli to widzi - nie pszebaczy wam nigdy !![/quote] Truhleję Ryho wobec Twoih słuf :-( Mam ohotę stłóc tych ludziuf, ktuży nie potrafiom zrozómieć, że Ty i Tfoi bracia czujom, myślom, pszerzywajom... wet za wet...Kiedyś pujdę siedzieć za Was, bo gupie sendzie i prokóratory zasondzom mi wyrok... Bo wiesz jak to jes... Te okrutne ludzie, to oni potrafiom mataczyć, a ja nie, prostolinijna jezdem, i pujdę za kraty bo im bendzie łatfiej mi udowodnić winę, a te hamy się wywinom i wydrwiom...
A rzeby z Waszej menki piniondze czerpać, to już jest ópadek totalny i bżedzę się takimi hołotami co na zwieżencym cierpieniu się dorabiajom czegokolwieg. A Fój. Ryho, ściskam Cię ja, lirze Cię Pixie. Ona tesz by najhentniej odgryzła jaja lup co innego oprafcom, ale jest za łagodna i zbyt dobże wyhowana.... Zdaje się na mnie, a ja jestem na maxa fkurwiona :angryy:
Się czym jakoś i polirz odemnie emirowom... Skont Ona ma siłe to ja nie wiem, wymienkam pszed Niom :shake: Całós!

Posted

no jezdem; klikłem i rześmy - znaczy emiry - wygrali te walkę o rzarcie; no to jes coś; a teras mam dla was nowine - ja teras mieszkam s emirowom w pokoju i siedze sobie na kanapie albo na fotelu; wienc jezedm teraz najwarzniejszy - ona powiedziala, rze jusz musze byc s niom, bo jezdem za stary do innyh ( tak naprawde to ona, ta emirowa to mało wie - ile ja moge;ale co tam; jes mi teras dobrze; siedzom ze mnom w tym pokoju czy suczenie - ale takie malizny i jedna w dodatku nie widzi na jedno oko - ale co tam; oglondam sobie telewizor; lerze na kanapie, albo jak mi sie hce to na fotelu i oglondam telewizor; a tam nawet czasem som nasze braty s daleka; a ras to nawet usłyszałem , rze zaszczekały, wienc tesz i otszczekłem upszejmie - nieh wiedzom, rze sie na kulturze znam; a jak emirowa ne widzi, to czasem włarze sobie na stuł czy na okno, no i tak sobie siedze, albo znajde tam coś, rzeby zjeśc, albo nic nie ma, ale wszystko widze i braciakuf na podwurzu i cały śfiat; wienc teras jestem bardzo warzny i tak sie czuje tesz; czasem sobie sikne na jakomś nogę, ale tak rzeby nik nie wiedział, rze to ja - nieh to bedzie na te suczenie, he, he, he !
no to tyle - emirowa stale pszywozi tyh psuf poharatanyh i te suczenie - rze nie ma na te babe sposobu - ona hce cały śfiat tu wsadzić, czy co?
no to tyle; znuf sie odezwe , jak bedem mial wolnom hfilke
wasz Rycho , co jes ktoś