medar Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 piątek, 24 październik 2008 "No wienc jestem i teras wam powiem cos warznego; som na śfiecie takie ludzie, co oni coś robiom - coś dobrego i nie hcom za to piniendzy ot nikogo; oni sie nazywajom woltariusze i oczywiście oni f wolnej hwili to trohe nawet pracujom za piniondze, rzeby sobie kupić jakieś rzarcie albo jakomś szmate na siebie albo ałto, ale przeważnie to oni szukajom jakiegoś zwierzencia do ratowania i go ratujom: a to psa czy suczenie, nawet kotuf czy koniuf i ptakuf tesz ratujom; jedna nasza woltariuszka to nawet wlazła na sup rzeby ratować takiego ptaszka co sie bocian nazywa - on byl młody i ałto mu zabiło matke i bez tej naszej baby to on by umar na śmierć; i taki, woltariusz jak sobie jedzie sfoim ałtem do tej pracy za piniondze to nie paczy, rze śfieci słońce, czy rze leje deszcz, on tylko paczy, gdzie lerzy jakieś zwierze do ratowania i zaras sie zaczymuje i ratuje; a jak jusz je uratuje, czy tam zaszczykami czy nawet operacjom jakomś, czy coś tam jeszcze - to potem oni im szukajom domu, rzeby było mu tam dobrze i rzeby go kohali; a najlepsze na śfiecie som nasze – emirowe woltariusze; on rzyjom daleko i sie nie widzom, ale jak czeba jakomś nendze ratować to one tymi komurami dzwoniom i siadajom do kompa i kszyczom: ratunku ! pies ginie –i odzywajom sie inne dobre woltariusze no i wreszcie wyratujom – ale oni nie majom spokoju rzadnego, bo jak coś wyratujom to zaras szukajom innego czegoś do ratowania i tak f kułko; bo to som borze wariaty co majom wielkie serca i som nasze, emirowe woltariusze; one fszyskie sie tylko spotykajom ras jak jes ciepło – tu u nas i ftedy sie poznajom i sie widzom i sie cieszom, rze tak sobie rzyjom i pomagajom; my ftedy to sie tesz cieszymy rze oni nas widzom i oni sie cieszom rze nas tesz tu widzom; i jes ogulnie wesoły dom s wariatami – a potem oni sie uczom jak kohac fszystkie stworzenia i jak pomagać, rzeby nie było bulu i menki ani niepoczebnej śmierci rzadnego psa czy nawet kota; i jak innym muwić rze tszeba karzde stforzenie szanować i ludziuf tesz. A potem jest normalnie sie rzyje; jak bedzie mi sie hcialo to wam napisze trohe wiencej jusz jesem zdrowy i nie dostaje jusz samego mienska s tym goszkim w śrotku tylko musze jeść miensko z ryrzem; i teras nie wiem czy mi sie w ogule opłaca nie horować; jusz nie hodzom koło mnie tylko normalnie jest; wasz ryho - sfuj woltariusz " Quote
Zmysł Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 fakt jest faktem, emirowe woltariusze są w porzo Quote
Gosiapk Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Zmysł napisał(a):fakt jest faktem, emirowe woltariusze są w porzo Wujek Zmysł tez jest wporzo, pomaga jak może, a to Ryśkowi, a to Kociemu Światu - swój chłop!:loveu: Quote
madcat1981 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Macie jakieś legitymacje członkowskie Klubu Miłośników Ryska? Bo ja bym chciała:p Quote
Zmysł Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 madcat1981 napisał(a):Macie jakieś legitymacje członkowskie Klubu Miłośników Ryska? Bo ja bym chciała:p jeszcze się nie dorobiliśmy Quote
madcat1981 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 A może pora pomyśleć. Rysio - prezes. Pieczątka - odcisk łapy. Składka członkowska - trzy kości i paczka karmy miesięcznie. Hmmm? Quote
Zmysł Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 madcat1981 napisał(a):A może pora pomyśleć. Rysio - prezes. Pieczątka - odcisk łapy. Składka członkowska - trzy kości i paczka karmy miesięcznie. Hmmm? Pomyślimy;) Quote
tomcug Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Zmysł napisał(a):Pomyślimy;) No to czekamy. :razz: Quote
madcat1981 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Byle nie za długo z tym myśleniem;) Coroczna nagroda dla najlepszego członka Klubu - zaszczyt mizania Prezesa po pleckach przez 10 minut:eviltong: :cool3: Quote
saganka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Zawsze wiedzialam, ze wszystkie Ryski, to fajne chlopaki, ale ten Rysiu to jest dopiero fajny! Mega-fajny!! Rysiu na prezydenta!! :loveu: Quote
tomcug Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 saganka napisał(a):Zawsze wiedzialam, ze wszystkie Ryski, to fajne chlopaki, ale ten Rysiu to jest dopiero fajny! Mega-fajny!! Rysiu na prezydenta!! :loveu: Tylko nie na prezydenta. Władza wypacza charaktery, nasz Rysio nie zasłużył na taką karę. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
saganka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Faktycznie, moglby zbladzic... ;) Tak czy inaczej dolaczam do wielbicielek Rysia :loveu: Quote
tomcug Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Zmysł napisał(a):Ciekawe, czy Rychu lubi latać samolotem O matko, co to za pytanie? :crazyeye: Quote
madcat1981 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Czyżby jakiś zagraniczny pancio???:cool3::cool3::cool3::razz::razz::razz: Quote
tomcug Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Dzień dobry. Cały czas zastanawiam się, czy to było tylko takie zwykłe pytanie. :razz: Quote
Zmysł Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 no dobra, nie wprowadzajmy niepotrzebnych elementów do tego wątku;) Quote
madcat1981 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 OK. Ale o nie ja zaczęłam;) Ryśku, czy umyłeś łapki przed drugim śniadankiem???:cool3: Quote
Recommended Posts