Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tomcug napisał(a):
Dzień dobry, Rysio.

jaki dobry? pogoniłem dziś trohe tego kurdupla pimpka, bo mi wlas na fotel - ale sie dar!! i nic wiencej sie nie dzialo
ide spać
Rycho - sfuj hlop

Posted

emir napisał(a):
jaki dobry? pogoniłem dziś trohe tego kurdupla pimpka, bo mi wlas na fotel - ale sie dar!! i nic wiencej sie nie dzialo
ide spać
Rycho - sfuj hlop

kurduple są z natury bezczelne

Posted

Rysiu z Ciebie to naprawdę artysta i pisarz ,
a moze wiesz , tak przy okazji , co z suczenią rudą , zwaną Abbą ,
bo Emirowej to juz głowy nie chce zawracac ,
a Ty owszem za suczeniami sie rozglądasz.:loveu:... jest jeszcze ta ruda
u Was czy sobie do nowego domku poszła .... ? :razz:

Posted

wienc jestem - mam kaszel i jestem teras hory; dajom mi taki goszkie ale w miensku i ja bym hciał zjeść samo miensko a wypluć to goszkie jakieś, ale jak wypluwam to mi się miensko tesz wypluwa wienc musze zjeść wszystko; i jeszcze dostaje do picia coś - emirowa muwi, rze to jes syrop - no to nie jest najgorsze, ale dobre tesz nie jest; ta ot zaszczykuf sie nazywa magda i ona muwi, rze mam nie łazić tak sobie po podwurzu tylko siedzieć w hałupie - sama nieh se siedzi - a zresztom jusz mi lepiej
Ryho horujoncy pies

Posted

Rysiu , zastosuj inhalacje ze soli , pomaga ....
i rozejrzyj sie za suczeniami , pokasłujesz i juz o suczeniach ani slowa ,
z całym szacunkiem Ryszard , wyglądasz na wiekszego "kozaka".;)
a za Rezą tęsknisz troszeczkę?

Posted

Bachnach napisał(a):
Rysiu , zastosuj inhalacje ze soli , pomaga ....
i rozejrzyj sie za suczeniami , pokasłujesz i juz o suczeniach ani slowa ,
z całym szacunkiem Ryszard , wyglądasz na wiekszego "kozaka".;)
a za Rezą tęsknisz troszeczkę?

ani za Rezom ani za Tolom nie tensknie, bo były za durze ( hyba kapujesz o czym muwie); były, były i jusz som w nowyh domah; a ja czekam i co?... nic
Ryho co ma nadzieje

Posted

ty suhaj, a morze ja sie od ciebie zahorowałem ? jak tu u mnie byłaś? a co ty bierzesz na tom sfojom horobe? miensko, syrop, czy morze zaszczyki? no wienc ci muwie sie lecz, rzebyś mogła tesz wyhodzić na ulice albo na jakies podwurze, a nie tylko lerzeć i lerzeć w łuszku; wyzdrowiej i biesz sie do roboty, bo ja wiem, rze masz zrobić tam u siebie miejsce dla psuf, co one majom domuf, i rze bedziesz sie o nie troszczyć ( emirowa gadała przes komure - to suhałem sobie) NO WIENC SIE LECZ ZARAS !!!
tfuj pszyjaciel Ryho, co jusz ma sie lepiej

Posted

Zmysł napisał(a):
To dobrze Rysieczku, że już lepiej.
ale i tak dzisiaj mi bardzo bardzo smutno

nieh ci nie bedzie smutno - inni majom gorzej i rzyjom jakoś; jak jes jakiś dzień do d...( no wiesz) to nastepny musi być lepszy, nie? wienc ić spać, a jak sie znuf obudzisz to własnie bedzie ten lepszy dzień
Ryho - tfuj pszyjaciel na zafsze

Posted

emir napisał(a):
nieh ci nie bedzie smutno - inni majom gorzej i rzyjom jakoś; jak jes jakiś dzień do d...( no wiesz) to nastepny musi być lepszy, nie? wienc ić spać, a jak sie znuf obudzisz to własnie bedzie ten lepszy dzień
Ryho - tfuj pszyjaciel na zafsze

i wzajemnie, nie tylko w awatarku i podpisie