emir Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 tomcug napisał(a):Dzień dobry, Rysio. jaki dobry? pogoniłem dziś trohe tego kurdupla pimpka, bo mi wlas na fotel - ale sie dar!! i nic wiencej sie nie dzialo ide spać Rycho - sfuj hlop Quote
tomcug Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Dzisiaj za to bardzo niedobry, bo go pracy muszę iść. W sobotę. :mad: Quote
Zmysł Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 emir napisał(a):jaki dobry? pogoniłem dziś trohe tego kurdupla pimpka, bo mi wlas na fotel - ale sie dar!! i nic wiencej sie nie dzialo ide spać Rycho - sfuj hlop kurduple są z natury bezczelne Quote
Bachnach Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Rysiu z Ciebie to naprawdę artysta i pisarz , a moze wiesz , tak przy okazji , co z suczenią rudą , zwaną Abbą , bo Emirowej to juz głowy nie chce zawracac , a Ty owszem za suczeniami sie rozglądasz.:loveu:... jest jeszcze ta ruda u Was czy sobie do nowego domku poszła .... ? :razz: Quote
Gosiapk Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Rysiu, daj no linka do Twojej strony :) Quote
tomcug Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Emirowej? http://fundacja-emir.org/schronisko/schronisko.htm Quote
Gosiapk Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='tomcug']Emirowej? http://fundacja-emir.org/schronisko/schronisko.htm Nie, Rysiowej Quote
Gosiapk Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 znalazlam http://fundacja-emir.org/aktualnosci/WYDARZENIADNIA/rysiekkomentuje.htm Quote
emir Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 wienc jestem - mam kaszel i jestem teras hory; dajom mi taki goszkie ale w miensku i ja bym hciał zjeść samo miensko a wypluć to goszkie jakieś, ale jak wypluwam to mi się miensko tesz wypluwa wienc musze zjeść wszystko; i jeszcze dostaje do picia coś - emirowa muwi, rze to jes syrop - no to nie jest najgorsze, ale dobre tesz nie jest; ta ot zaszczykuf sie nazywa magda i ona muwi, rze mam nie łazić tak sobie po podwurzu tylko siedzieć w hałupie - sama nieh se siedzi - a zresztom jusz mi lepiej Ryho horujoncy pies Quote
Bachnach Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Rysiu , zastosuj inhalacje ze soli , pomaga .... i rozejrzyj sie za suczeniami , pokasłujesz i juz o suczeniach ani slowa , z całym szacunkiem Ryszard , wyglądasz na wiekszego "kozaka".;) a za Rezą tęsknisz troszeczkę? Quote
emir Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Bachnach napisał(a):Rysiu , zastosuj inhalacje ze soli , pomaga .... i rozejrzyj sie za suczeniami , pokasłujesz i juz o suczeniach ani slowa , z całym szacunkiem Ryszard , wyglądasz na wiekszego "kozaka".;) a za Rezą tęsknisz troszeczkę? ani za Rezom ani za Tolom nie tensknie, bo były za durze ( hyba kapujesz o czym muwie); były, były i jusz som w nowyh domah; a ja czekam i co?... nic Ryho co ma nadzieje Quote
emir Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 ty suhaj, a morze ja sie od ciebie zahorowałem ? jak tu u mnie byłaś? a co ty bierzesz na tom sfojom horobe? miensko, syrop, czy morze zaszczyki? no wienc ci muwie sie lecz, rzebyś mogła tesz wyhodzić na ulice albo na jakies podwurze, a nie tylko lerzeć i lerzeć w łuszku; wyzdrowiej i biesz sie do roboty, bo ja wiem, rze masz zrobić tam u siebie miejsce dla psuf, co one majom domuf, i rze bedziesz sie o nie troszczyć ( emirowa gadała przes komure - to suhałem sobie) NO WIENC SIE LECZ ZARAS !!! tfuj pszyjaciel Ryho, co jusz ma sie lepiej Quote
Zmysł Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 To dobrze Rysieczku, że już lepiej. ale i tak dzisiaj mi bardzo bardzo smutno Quote
emir Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Zmysł napisał(a):To dobrze Rysieczku, że już lepiej. ale i tak dzisiaj mi bardzo bardzo smutno nieh ci nie bedzie smutno - inni majom gorzej i rzyjom jakoś; jak jes jakiś dzień do d...( no wiesz) to nastepny musi być lepszy, nie? wienc ić spać, a jak sie znuf obudzisz to własnie bedzie ten lepszy dzień Ryho - tfuj pszyjaciel na zafsze Quote
tomcug Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 No i mamy nowy dzień. Tylko, czy na pewno lepszy? Quote
Zmysł Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 emir napisał(a):nieh ci nie bedzie smutno - inni majom gorzej i rzyjom jakoś; jak jes jakiś dzień do d...( no wiesz) to nastepny musi być lepszy, nie? wienc ić spać, a jak sie znuf obudzisz to własnie bedzie ten lepszy dzień Ryho - tfuj pszyjaciel na zafsze i wzajemnie, nie tylko w awatarku i podpisie Quote
Recommended Posts