Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Duszku Tak TRZYMAĆ. Nie możesz nie wyzdrowieć. Tyle osób jest zainteresowanych Twoim losem. I edycja cegiełek na Allegro poszła migiem. II -ga prawie sie kończy zostało 21 sztuk a może teraz juz mniej. Jakas DOBRA DUSZA DLA DUSZKA zakupiła hurtem 50 SZTUK!!!!!!!!!!!!!!!.Tak ,tak DUSZKU nie masz wyjścia. Nie rób żadnych kawałow,ladnie wcinaj i zbieraj sie w sobie.Cegieki zakupione. Mysle , ze tryeba bedzie IIIedycje CEGIEL rozpoczac jak tak to szybko idzie.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

estrojek napisał(a):
Duszku Tak TRZYMAĆ. Nie możesz nie wyzdrowieć. Tyle osób jest zainteresowanych Twoim losem. I edycja cegiełek na Allegro poszła migiem. II -ga prawie sie kończy zostało 21 sztuk a może teraz juz mniej. Jakas DOBRA DUSZA DLA DUSZKA zakupiła hurtem 50 SZTUK!!!!!!!!!!!!!!!.Tak ,tak DUSZKU nie masz wyjścia. Nie rób żadnych kawałow,ladnie wcinaj i zbieraj sie w sobie.Cegieki zakupione. Mysle , ze tryeba bedzie IIIedycje CEGIEL rozpoczac jak tak to szybko idzie.

Właśnie wracam z allegro :)
Już tylko 16 cegiełek zostało ;)
Zdrowiej Duszku :loveu:
Nie masz wyjścia :):):)

Posted

Po cegiełkach, wszystkie poszły :D

Gosiu, Nesca, czy Wy macie jakiś dostęp do hurtowni przez Grażynę? Bo przecież to wszystko bez marży można dla psiaków kupować.. Ja mogę Wam udostępnić to, co nie jest typowo weterynaryjne i nie wymaga pozwolenia na zakup, nie wiem, czemu wcześniej na to nie wpadłam... :/ :(

Posted

Słuchajcie trzeba biegusiem wystawiac III edycję cegiełek bo II sie własnie skończyła. Trzeba iść za ciosem bo ludzie chcą DUSZKOWI teraz pomóc i trzeba z tego teraz skorzystać.

Posted

Duszek teraz ma tylu przyjaciół :multi:, oby tylko na pierwszym zapale się nie skończyło ;). Dołączam się do akcji "kup pan cegłę" i serdecznie zapraszam na mój smakowity bazarek na trzy spniewierane, psie dusze lublinieckie: Duszka, Michaela i Juranda:

http://www.dogomania.pl/threads/214364-**-KIEŁBASA-Z-KOŚCIĄ–cegiełki-na-leczenie-Duszka-Michaela-i-Juranda-do-północy-20.09

Nakarmmy psiki i sami posmakujmy - ile dusza zapragnie!

Posted

estrojek napisał(a):

z teg co wiem to byla pomyłka Pan chcial 5 sztuk i sie pomylil...wystawiająca allegro musi sie chyba zwrócic do allegro o zwrot prowizji - bo inaczej sie nie da chyba tego odkrecic

a Duszek jest taki kochany..bylam w odwiedzinkach, wyglaskalam..kochane biedne zmasakrowane ciało....Duszek na kazde dotknięcie sie wzdryga - musi sie nauczyc, ze ludzka ręka nie krzywdzi - u nescci ma jak u Pana Boga za piecem, cieplutko, lezy sobie nakryty kocykiem i sie regeneruje

Posted

... i jeszcze Gosia powycinała Mu resztki kołtunków ,przemyła poranione ,nadjedzone przez mady miejsca na skórze i wyniosła na spacer. Zaraz zamieszczę zdjęcia na FB. Goś wklej ...co? I dzieki za pomoc./////////////// ale sie wygłupiłam...widzę ,że fotki już są. Gosia szybsza niz odrzutowiec.

Posted

kochany jest, życzę mu by doszedł do siebie i szybko znalazł dobry dom...
Jakbym miała warunki to bym brała do siebie na DT takie pieski...nie trafiałyby do tej mordowni w Mysłowicach...przykro mi że tylko drobną pomocą finansową mogę pomagać psiaczkom...

Posted

Obejrzałam film. Straszne, co tzw. człowiek może zrobić zwierzęciu... Ale wiecie co, on CHCE, a więc i MUSI przetrwać. Życie go wciąż interesuje, a najbardziej... dogoterapia :)

Posted

Kava napisał(a):
kase dla Duszka wyslalam na prywatne konto Danavas, dajcie znac czy doszlo...
mizianki dla malucha...

tak kochana mam na kocie dokładnie 83,68 od tej kwoty skasowało mi 5 zł prowizji...zaokrąglam do 80 zł i tyle idzie na Duszka...

dzięki Kava:)

Posted

daga31081980 napisał(a):
kochane cioteczki III edycja cegiełek dla Duszka właśnie ruszyła.
Po liftingu:) dodany filmik ze spacerku i linki do wątku i wydarzenia.Właśnie się tego nauczyłam.\
Zapraszam!!!

daga wielkie dzieki:):)
to allegro jest wyróżnione czy zwykłe?

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
z teg co wiem to byla pomyłka Pan chcial 5 sztuk i sie pomylil...wystawiająca allegro musi sie chyba zwrócic do allegro o zwrot prowizji - bo inaczej sie nie da chyba tego odkrecic

a Duszek jest taki kochany..bylam w odwiedzinkach, wyglaskalam..kochane biedne zmasakrowane ciało....Duszek na kazde dotknięcie sie wzdryga - musi sie nauczyc, ze ludzka ręka nie krzywdzi - u nescci ma jak u Pana Boga za piecem, cieplutko, lezy sobie nakryty kocykiem i sie regeneruje

Pan przepraszał i wpłacił tą prowizję na konto fundacji już bez kupowania cegiełek czyli 50 zł za cegiełki+ 20 zł prowizji:)Takie wyjście jest najlepsze.Ja prowizję odpuszczę :)