Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak mi się skojarzyło...znajoma ma dwie sunie i psa...jak jedna z nich miała cieczkę to pies wariował i rzucał się na wszystkich dookoła broniąc swojej wybranki, ale jej prawie nie ruszył... druga jak miała cieczkę to wcale na niego nie działała...ktoś by pomyślał,że może pies jakiś "zaburzony"...a on poważny reproduktor... widocznie hormony i fermony potrafią działać i na psiaki...

Tak więc jak się ślicznotka w końcu na cieczkę załapie to może Dropsiu nawet "nie zauważy" bo nie będzie to jego miłość tylko przyjaźń....hihihi

Posted

Dzis Mufinka drapała aie za uchem tą chorą noga. To chyba znaczy że ta noga coraz sprawniejsza.
Komedia z nimi. Jak znikaja gdzies w innym pomieszczeniu, to lece za nimi i pytam - co robicie?. Jakie miny niewinne, skonac ze śmiechu mozna.

Posted

monika55 napisał(a):
I podobna dziewuszka. Biedulka.

Biedna - i łapki po jednej stronie. To trochę gorzej - będzie się przewracać.
Mufinka pewnie też mrozów nie lubi ?

Posted

Dziękuję bardzo. A rachunku wciąż nie mam. Wrrrr.:angryy: Jak tylko auto ruszy to pojadę z nią do weta. Zrobimy takie rozszerzone badania. Mają podobno nowy super sprzęt.

Dziś rano mi zginęła w mieszkaniu. Co ja się naszukałam po tych moich apartamentach:evil_lol:. A ona u mnie na łóżku zagrzebana spała.Ani się nie odezwała.A ja w panice. Rano sie powoli myśli.:lol:

Posted

A co się będzie ujawniać. Jeszcze wezmą i wygonią na jakiś spacer, a w łóżku tak ciepło.:evil_lol:
Moja Mikusia to odkleja się od kaloryfera tylko żeby pójść na szybkie siku, potem galop z powrotem. Ewentualnie do miski po jedzenie, lub do łóżka pod kołderkę. W innych wypadkach nie warto się ruszać:roll: