Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='shanti']Aleś argument podała :evil_lol:
Jakbyście byli po 80-ce.

Ale jak oddasz to się zwolni DT, ot i korzyść dla nas będzie.
Swoją drogą to ten nowy domek będzie sprawdzony, oj dogłębnie.

A to nie mają tyle a ja wywnioskowałam że tak :evil_lol:
to co to za robienie z ludzi balona ??? :roll:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba wszystkie jesteśmy przed 80tką na szczęście:lol:.
Mufinka to taki kręcidupek ale jest taka rozbrajająca że nawet Drops się nie gniewa, dobrotliwie ją napomina ale jest zazdrosny pieruńsko. A ona to mistrzyni w odsuwaniu go od nas.

Posted

Nie mówcie że psy nie myślą. Dziś dopadły nas sprawy urzędowe i musieliśmy wyjść. nie było nas ok 2 godzin. O ludzie, nie poznałam pokoju. Dorwała jakieś opakowanie ze styropianu i tektury. Tornado. Cicho nie byłam. I co? Drops wcale nie przestraszony patrzy na mnie i prawie mówi - nie drzyj się, to nie ja przecież, to ona. A Mufinka na swoim posłanku- jak zwykle uszy zasłonięte i udaje że jej nie ma. Czyli wiedziała że coś źle zrobiła. No cóż , posprzątałam, a mąż się uczy porządku.

Posted

Nawet od psów się można czegoś nauczyć, nieprawdaż?:evil_lol:
Moja Cipulinka jak dostaną smaczki i zje już swojego, obserwuje czy któremuś nie został. Jak się jakiś ociągał ze zjedzeniem zaczyna przeraźliwie szczekać, wszystkie lecą do drzwi z wrzaskiem, a ona wtedy chapsnie smaczek i w nogi. A mówią że psy działają instynktownie, nie myślą i nie przewidują. :lol:

Posted

bardzo przepraszam ale to ważne

[quote name='Marinka']Przepraszam za offa, ale to bardzo pilne:

Czy znacie jakiegoś ozdrowieńca nosówki? Potrzebna jest pilnie jego krew. Ozdrowienie mogło mieć miejsce maksymalnie 1,5 roku temu - NA CITO!!!

Gotowa surowica jest w tym kraju nieosiągalna :-(

Posted

Witam piękności w każdej postaci ;) Pani Krysiu... Tak mi naszło... Może jakaś sesyja w tygodniu? Dawno nie było, a myślę, że będę miała więcej czasu... W niedziele mam zamiar zaliczyc Schronisko...

Posted

Nie śmiałam prosić. Przydały by się ładne zdjątka.
Mufka rozrabia. Szczenior taki. Utyła. Niedobrze chyba.
Buta mi oskubała, kapcie pana choć lepsze do memłania oszczędza. Swoje zabawki też.

Posted

Mówiłam. Jak coś trzeba, jeden telefon i jestem... Chodzby się sra*o paliło i waliło dla psów znajdę czas w środku nocy, jeżeli zajdzie taka potrzeba. ;) Fajnie, że surowica jest. Powodzenia. :) Pani Krysiu... Kiedy mam wpaść do szkudnika?

Posted

[quote name='monika55']Lata jak szalona, nogi nie zgina. Odczekałam już trochę, teraz czas na masaże i pierwsze próby. Strasznie się boję, przecież nie mam zadnego doświadczenia.[/QUOTE]
Ja też nie mam, ale mogę przyjeżdżać na masaże do Mufki jeżeli byś chciała.

Posted

Chetnie skorzystam , co dwie głowy to nie jedna. A Ty fachura jesteś.

Kto poradzi? Kończy mi się karma dla Mufinki. Nie bardzo mnie stać na RC. Może jest coś tańszego? a równie pożywnego. Szkoda zatracić to co się zaczęło. Problem bo ona nie może jeść mięsa,karmić samym ryżem? Bez sensu chyba. Będę żebrać.