DT Iwa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 dzieńdoberek:p pozdrowienia od Brosia Inezki i (kota) Quote
Iljova Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Jak tam Mufinka co znowu wymyśliła i co porwała Quote
szafra Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Witajcie wieczorem. Monika55 coś ucichła - mam nadzieję, że wszystko u nich dobrze! Quote
Mona1991 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Gdyby było coś źle, pewnie odpowiednie osoby by już wiedziały. ;) A tymczasem hop do góry, jak kangury! :) Quote
szafra Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Mufinki chyba nie ma na stronie schroniska na FB - ani w albumie " Do adopcji ". Można by jej ładne zdjęcia zrobić i tam wkleić, bo mało osób o niej tak naprawdę wie :razz:. Quote
monika55 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Mufinki tam nie ma na stronie schroniska.Nie ja o tym decyduje. Wstawie ją sobie na Fb bo nadchodzi czas szukania domu. Wczoraj bylismy u weta na ostatnim przeglądzie. Bardzo się cieszę bo Mufinka jest zdrowa. Chodzi, częściej biega, prawie normalnie / czasem lekko utyka/. Przytyła niestety. Wet powiedział że nas skasuje ok. 650 zł. Dostarczy rachunek shanti w sobotę. Chciałam podziękować p Bartkowi bo spodziewałam się o wiele większego rachunku. W przyszłym tygodniu będzie decyzja o sterylce. Wet radził jednak żeby ona jadła jeszcze RC, bo takie zaburzenia jonowe we krwi nie tak szybko mijaja. Zaraz podliczę kase. Zobaczę czy jeszcze starczy na karmę. Quote
Iljova Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 (edited) To się nam panna podtuczyła ;-) Co słychać u Mufinki ? Edited February 26, 2012 by Iljova Quote
shanti Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Szafro, Ty jesteś bardziej oblatana w FB, może dałabyś radę zrobić Mufince osobny album na stronie schroniska? Quote
szafra Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='shanti']Szafro, Ty jesteś bardziej oblatana w FB, może dałabyś radę zrobić Mufince osobny album na stronie schroniska?[/QUOTE] Dobrze ! Może mi się uda - zrobię jej fajny albumik ! Quote
monika55 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Dzięki. To jutro umawiam sterylke. Jak się boję. Jak chuligan wytrzyma? Quote
monika55 Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Jutro zadzwonie. Tak jakoś odwlekam to co nieuniknione. To takie żywe stworzonko. Wzięłam się za ogłoszenia. Dłubie przy nich jakoś bez radości. Quote
szafra Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Moniko55 dasz radę !!! Trzymajcie się dzielnie :lol::lol:. Quote
Atrisko Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 No tak...to jak wypuszczenie "dziecka" z domu w dorosłość...ciężko będzie, no chyba że decyzja zapadnie, że zostaje "na zawsze"? Mogę się tylko domyślać co przeżywasz... Quote
shanti Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Mufinka w lutym miała jedną wpłatę od pani BożenyJ 50 zł. A specyfikacji od Bartka dalej nie mam:shake: Quote
monika55 Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Jutro sterylka. Znowu narkoza.Jak ona głód wytrzyma? Ciągle nienajedzona. Drops je powoli, statecznie, Mufinka je szybko, zachłannie, tak jakby była głodzona. A tłuściutka jest niestety. Dostają jedzenie regularnie, 2 razy dziennie. Jak się spóźnie 5 minut, to sobie po mnie pokrzykuje. Zostawić jej nie mogę. Już pisałam. Sunia mojej córki - też ze schroniska - w ogóle Mufinki nie toleruje. A Misia jest duża. Czasem muszę się nią zająć. No i wspólne wakacje z 3 psami. Okropność. Przeżywamy tę adopcje niesamowicie. Zobaczymy. Quote
monika55 Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Zawieziona. O 19tej odbieram. Wcześniej było rzucanie miskami i awantura o jedzenie. Rzuca ona, nie ja.:evil_lol: I krzyczy na mnie:-o. Drops jadł ukradkiem jak Mufinka na spacerku była. No i jeszcze - rozmawiam z panią o adopcji Mufinki. Na ile poważnie to się okaże. Quote
shanti Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Trzymam kciuki bardzo mocno. Za zabieg i za domek. Quote
shanti Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Zapewne Monika skacze koło Mufinki jak koło jajka;) Quote
Recommended Posts