Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mufinki chyba nie ma na stronie schroniska na FB - ani w albumie " Do adopcji ". Można by jej ładne zdjęcia zrobić i tam wkleić, bo mało osób o niej tak naprawdę wie :razz:.

Posted

Mufinki tam nie ma na stronie schroniska.Nie ja o tym decyduje. Wstawie ją sobie na Fb bo nadchodzi czas szukania domu.
Wczoraj bylismy u weta na ostatnim przeglądzie. Bardzo się cieszę bo Mufinka jest zdrowa. Chodzi, częściej biega, prawie normalnie / czasem lekko utyka/. Przytyła niestety. Wet powiedział że nas skasuje ok. 650 zł. Dostarczy rachunek shanti w sobotę. Chciałam podziękować p Bartkowi bo spodziewałam się o wiele większego rachunku. W przyszłym tygodniu będzie decyzja o sterylce. Wet radził jednak żeby ona jadła jeszcze RC, bo takie zaburzenia jonowe we krwi nie tak szybko mijaja. Zaraz podliczę kase. Zobaczę czy jeszcze starczy na karmę.

Posted

[quote name='shanti']Szafro, Ty jesteś bardziej oblatana w FB, może dałabyś radę zrobić Mufince osobny album na stronie schroniska?[/QUOTE]
Dobrze ! Może mi się uda - zrobię jej fajny albumik !

Posted

No tak...to jak wypuszczenie "dziecka" z domu w dorosłość...ciężko będzie, no chyba że decyzja zapadnie, że zostaje "na zawsze"?
Mogę się tylko domyślać co przeżywasz...

Posted

Jutro sterylka. Znowu narkoza.Jak ona głód wytrzyma? Ciągle nienajedzona.
Drops je powoli, statecznie, Mufinka je szybko, zachłannie, tak jakby była głodzona. A tłuściutka jest niestety. Dostają jedzenie regularnie, 2 razy dziennie. Jak się spóźnie 5 minut, to sobie po mnie pokrzykuje.
Zostawić jej nie mogę. Już pisałam. Sunia mojej córki - też ze schroniska - w ogóle Mufinki nie toleruje. A Misia jest duża. Czasem muszę się nią zająć. No i wspólne wakacje z 3 psami. Okropność. Przeżywamy tę adopcje niesamowicie. Zobaczymy.

Posted

Zawieziona. O 19tej odbieram. Wcześniej było rzucanie miskami i awantura o jedzenie. Rzuca ona, nie ja.:evil_lol: I krzyczy na mnie:-o. Drops jadł ukradkiem jak Mufinka na spacerku była.
No i jeszcze - rozmawiam z panią o adopcji Mufinki. Na ile poważnie to się okaże.